את האמת, הפורום הזה מבאס תתחת... כמה נקודות למחשבה:
1. מסאי דגו - אין לי שום דיעה עליו כמאמן, כי אני לא מכיר אותו כמאמן. לקח אליפות בנוער, סבבה, אבל כל מה שהיה לפני כן פשוט לא רלוונטי. אין ספק שלא מדובר בפיגורה כמו ברק בכר (כי אין כאלה), אבל השאלה למה לא הלכו על מאמן זר היא קצת הזויה. כי מאמן זר זה לא שם, זה אוסף אינסופי של מלא שמות. אם היו מביאים מישהו שאנחנו לא מכירים, ישר היה לנו מה להגיד. עוזר מאמן של פרגוסון או מוריניו - כבר ראינו מה הם שווים. מאמן אלמוני שיהפוך להיות פפ הבא - היינו מקציפים מהפה (כי אתה לא יודע מראש לאן הבנאדם יגדל ויתפתח. אז אני בוחר לסמוך על אלברמן שמינה מישהו שמתאים לו לפרופיל שהוא חיפש.
2. שארונוב - אין לי מושג אם יצליח או לא. אבל כהחתמה - זה פרוספקט מופרע. שחקן הנבחרת הצעירה של גרמניה (!!), בגיל צעיר מאד, שמשחק בבוגרים כבר כמה שנים טובות בבונדסליגה השניה. אז נכון שבעונה האחרונה לא נתן מספרים, אבל תבינו מה עושים פה - מוציאים כסף טוב על שחקן שהתקרה שלו הרבה הרבה יותר גבוהה משבירו למיניהם. אם יצליח או לא - נראה, אבל זה יכולה להיות החתמה פסיכית. כמובן שבמיוחד לאור העובדה שלא מדובר בזר.
3. לורן אברג'יל - נראה כמו שחקן ענק. אם יחתום או לא - אני לא יודע. אני כן משוכנע שאם יגיע אלינו יהיה מדהים.
בשורה התחתונה - בכל אחת מהנקודות כתבתי "אני לא יודע". וזה מה שבעיקר חסר כאן. חסרה לאנשים הצניעות. כבר החלטתם שדגו הוא כישלון, שהגרמני הוא פלופ, שאברג'יל לא יחתום. אפס צניעות.
הסיכוי לקחת אליפות בעונת צ'מפיונס נמוך מאד. עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות שלישית ברציפות נמוך, עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות רביעית ברציפות - כמעט לא קיים. אז גם אם נבנה קבוצה מפלצתית עם צוות שייבנה לעונה שאחריה - גם לזה יש ערך.
רק תנשמו, וקצת צניעות.
יאללה מכבי.