• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גם אני מחזיק מגיל כהן אבל הוא מזכיר לי מאוד את שון לא חושב שאפשר לשאפשר לשחק עם שניהם

מישהו יכול לתת צבע כלשהוא על אברגיל בהשוואות? טכניקה? חילוצים?

יש מצב ששחר נתן לאלברמן סוג של אולטימטום - מאמן זר ויקר וארנק סגור לרכש או מאמן ישראלי זול והשקעה משמעותית ואלברמן פשוט עשה את הבחירה שלו?

כרמליסט ירוק אמר:
יש מצב ששחר נתן לאלברמן סוג של אולטימטום - מאמן זר ויקר וארנק סגור לרכש או מאמן ישראלי זול והשקעה משמעותית ואלברמן פשוט עשה את הבחירה שלו?

אני פשוט חושב שאלברמן עוקב 1 ל1 אחרי כל ההמלצות שניתנו לו בהכשרה הזו למנהלים מקצועיים שהוא עבר.
סגירת סגל מוקדם
קבוצת בת
מערך סקאוטינג שלם
גידול מאמנים מבית

הולך הארד קור על כל הסעיפים, מבצע אותם בחרדת קודש

לפחות כרגע, נראה שתקציב הרכש יילך לעוד קשר או עם נחזור כמה שבועות אחורה אז לדוידה או קיצוני אחר.
אני מאד מקווה שלא יפקירו את עמדות המגן שהיו חולשה עיקרית שלנו בימים שדניאל וקורנו היו פצועים.
כך או כך, אם אני צריך להשקיע כסף במשהו, אז בהארכת חוזים. בעונת מעבר בין צוותים מקצועיים ועם הצוות שבונים פה, להשאיר את השחקנים הקיימים יהיה הצעד הכי קריטי ליצירת המשכיות.

לא יודע אם שמתם לב אבל כל השחקנים בעלי הפרופיל והרזומה המרשים ביותר שהגיעו לארץ, כולם שיחקו בליגה הצרפתית.
ג׳רום לרואה, לודביק אוברניאק ולורן אברז׳ל.

Kaka אמר:
לא יודע אם שמתם לב אבל כל השחקנים בעלי הפרופיל והרזומה המרשים ביותר שהגיעו לארץ, כולם שיחקו בליגה הצרפתית.

קאקא, אני מרייר מזה שאתה מדבר על לורן הברבור בתור ״ הגיעו לארץ״. 😅

סכום פסיכי
אינעל העולם לחשוב על הסגל הזה עם איזה מאמן פצץ כמו פאפאשון/ניקוליץ'/לאזטיץ'

כרמליסט ירוק אמר:

אני נוטה להאמין שהפלונטר נובע מזה שמאמנים איכותיים רצו שכר דומה לזה שבכר דרש כדי להישאר וברגע שסירבו לשלם לו, אז גם עסקאות אחרות שאלברמן כיוון אליהן ירדו מהפרק.

בירקי אמר:
Kaka אמר:

קאקא, אני מרייר מזה שאתה מדבר על לורן הברבור בתור ״ הגיעו לארץ״. 😅

אני מקווה שהוא יגיע. אני אמרתי את מה שאני יודע עוד אתמול, הוא סגר פה תנאים ויש מו״מ עם הקבוצה. אין לי עדיין עדכון חדש.

אבל חייב להגיד שאפו ליגאל שהתחיל חזק את הקיץ הזה. פירסם ראשון על דגו ועכשיו על אברז׳ל.

אם הוא באמת מגיע לפה ו-כל הסגל נשאר אז מה שצריך זה:
1. מגן שמאלי מחליף.
2. אושר דוידה - ישראלי עם פוטנציאל.
3. חלוץ זר במקום פיירו.

מסתמן שבונים פה סגל לא רע בכלל.
עם מאמן יותר טוב שהיה יכול למצות את המקסימום מהסגל הזה היינו יכולים לפנטז אולי על עוד עונת צמפיונס.

הלוואי שגם קראסו יגיע. איתו יהיה לנו סגל מטורף, בהנחה ובתקווה שאף אחד לא עוזב.

כרמליסט ירוק אמר:

לא חושב. יש מסגרת תקציבית והמנהל המקצועי צריך לעשות את הבחירות.

Smurk אמר:
החלון נפתח ב1.6?

רשמתי בהודעת הפתיחה של הנושא מתי נפתח ומתי נסגר כדי שלא תצטרכו לשאול

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה