• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Ganjot אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
זה לא פסימיות להגיד שהם תדרכו את הכתבים על הרכש כדי להרגיע בגלל דגו, זאת האמת. אם האמת מדכאת אותך זה כבר עניין אחר.
אתה לא יודע מה האמת. אתה רק משער.
די נו, כולנו מכירים את הנפשות הפועלות במועדון הזה.
דובר שלא עבר בגרות בלשון מנסח להם הודעות ומתדרך אותם איך ומתי לרשום.

נכון אבל בנושא של אברג'יל לא ראית תדרוך כי באתר אחד רשמו שהוא על סף סגירה ובשאר האתרים לא. זה שונה לגמרי ממקרה דגו.

לפי פשכצקי (מחליף את גולדשטיין שבחופשה) הגשנו הצעה על בלטקסה. אני חושב שהוא אחלה מועמד למגן שמאלי מחליף שיכול לשחק גם כבלם שמאל אבל לדעתי משתמשים בנו כדי לקבל הצעה יותר טובה מהצהבת שלהבנתי רוצים שהוא יחזור לשם.

מוזר מאוד בלטקסה לא מוכן לשחק מגן שמאלי קבוע לפי מה שאני יודע

אני דווקא חושב הפוך ממכם. הוא מגן שמאלי סבבה ובלם בינוני במקרה הטוב. העונות הכי טובות שלו בקריירה היו כמגן שמאלי בבני יהודה במערך 3 בלמים תחת אבוקסיס. נתן שם תרומה התקפית יפה. כבלם ב3 בלמים בצד שמאל הוא סבבה אבל לא ברביעיית הגנה

עדיין הייתי מעדיף דוידזאדה על בלטקסה. הוא סיים חוזה בצהבת אבל במגעים על חוזה חדש. לא רואה סיבה שלא ננסה לפחות להציע לו חוזה כאן

Smurk אמר:
אחלה רכש. סוגר כמה עמדות במידת הצורך

כשהם שיחקו נגד באר שבע בקונפרנס אני זוכר שהיה לו משחק רע מאוד על גבול המביך. לא מחזיק ממנו בכלל

בלטקסה שחקן חלש
אבל כבר למדנו ממקרה גולדברג שיש הפתעות. נכון למה שראיתי, שחקן חלש.

גולדברג היה יותר סולידי ויציב מבלטקסה. בלטקסה שחקן שלפרקים מאוד מרשים ולפרקים נראה לא ברמה כשהיה בצהבת.

כמגן שמאלי מחליף אם זה הוא או דוידזאדה אני לא כזה בררן

Apoc אמר:
דוידזאדה הרבה יותר טוב אבל הוא ממשיך בצהבת

זה גם בסדר שיכנס לרוטציית בלמים ביום שאחרי רמי, יש לו המון פוטנציאל. מה שכן הוא תחת חוזה לא? יצטרכו לשלם דמי העברה

Smurk אמר:
Apoc אמר:
דוידזאדה הרבה יותר טוב אבל הוא ממשיך בצהבת

לא הייתי אומר הרבה, סך הכל שניהם בינוניים מי יותר מי פחות

שניהם בינוניים אבל בלטקסה הרבה יותר צעיר, אז בהנחה שמדובר במחליפים, בראיה עתידית בלטקסה הרבה יותר מתאים

חושב שתחת בכר בלטקסה היה מתגלה כגולדברג 2 אבל אין בקבוצה מאמן שכרגע יכול לשפר שחקנים אז נקווה לטוס

בן דור אומר אצל קטן שהעניין של אצילי רציני ושהסוכנים שלו הודיעו למכבי חיפה שיש עניין מהאמירויות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה