• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
לא הייתי משדרג את חזיזה. הוא מרוויח בהתאם לתפוקתו. 300K

ואז הוא יירצה לעזוב ובצדק, ואת מי נביא במקומו? את סלליך? אלברמן יגיד שהוא רוצה לקדם את צ'יבוטה לתפקיד שלו? או שנקשיב שוב לברקוביץ' שאומר שאין הבדל בין גיא בדש לחזיזה כי הם הביאו אותם מספרים?

Kozmo אמר:
Smurk אמר:

ואז הוא יירצה לעזוב ובצדק, ואת מי נביא במקומו? את סלליך? אלברמן יגיד שהוא רוצה לקדם את צ'יבוטה לתפקיד שלו? או שנקשיב שוב לברקוביץ' שאומר שאין הבדל בין גיא בדש לחזיזה כי הם הביאו אותם מספרים?
אף אחד לא ישלם עליו שחקן שכבש שער אחד 2 מיליון יורו

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
יכול להגיד בוודאות שיש מועמד לעמדה של אצילי אבל השם שלו די מאכזב.
אתה לא יכול להגיד דבר כזה ואז לא לכתוב את השם

יכול יכול. שחקן שכבש בדו ספרתי אבל בליגה הרבה יותר חלשה מישראל.

די בטוח שאני יודע על מי אתה מדבר וגם לי יש ספקות לגביו.
מעדיף שחקן עם רגל שמאל.

ב״ש הולכים לדרוש 3 מיליון על גלזר. מדהים שיש מועדון שאשכרה מכבד את עצמו. הם דורשים יותר על שוער בן 27 מאשר אנחנו על שחקן בית וקשר הרכב בן 25

Shocking4U אמר:
ב״ש הולכים לדרוש 3 מיליון על גלזר. מדהים שיש מועדון שאשכרה מכבד את עצמו. הם דורשים יותר על שוער בן 27 מאשר אנחנו על שחקן בית וקשר הרכב בן 25

וואלה זה באמת קטע דפוק שאבופאני הולך להימכר בפחות מהסעיף שחרור שלו
זה קטע דפוק ברמות קשות כאילו
לא מכיר מועדון בעולם שמתנהל ככה

ככל שאני מנסה יותר להבין את זה זה נעשה יותר דפוק

Smurk אמר:
Kozmo אמר:
Smurk אמר:

אף אחד לא ישלם עליו שחקן שכבש שער אחד 2 מיליון יורו

אתה לא תשחרר אותו ב2 מליון.
1-1.5 גג כי אנחנו ג'נטלמנים. ראה ערך אבו פאני.
ובוא, לא מבין למה זה כל כך משמעותי העוד כמה מאות אלפים לפה ולשם, זה לא נכנס לכיס שלנו, וזה לא שזה יחזור לקבוצה כהשקעה בשדרוג מקצועי.
שים לב שרק החלון הזה בהנחה וכל מה שמדברים עליו ייקרה אנחנו בפלוס רציני:
אצילי פלוס 2 מליון
פאני פלוס 1.5 מליון
בכר פלוס 600 אלף (פוטנציאל ליותר) +חסכת על השכר שלו לדעתי לפחות מעל פי 2 ממה שתשלם לדגו
לעומת זאת הוצאות:
שארונוב מינוס 1 מליון (קצת פחות אבל נעגל כלפי מעלה בשביל ההרגשה הטובה)
נניח תביא את אברגיל מינוס 1.5 מליון(גם פה הוספתי, כי לפי הפרסומים זה יהיה בפחות).

כלומר בהערכה גסה אתה רק בחלון הזה בפלוס של כ-2 מליון יורו, אחרי עונת צ'מפיונס וסולד אאוט כל משחק(ראה חישוב מאתמול שהעלו לפה).

מה ייתן עוד 500 אלף לפה או לשם על חזיזה?

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

וואלה זה באמת קטע דפוק שאבופאני הולך להימכר בפחות מהסעיף שחרור שלו
זה קטע דפוק ברמות קשות כאילו
לא מכיר מועדון בעולם שמתנהל ככה

ככל שאני מנסה יותר להבין את זה זה נעשה יותר דפוק

אנחנו ג׳נטלמנים. לא עומדים בדרכם של שחקנים.

אני באמת מתקשה להבין איך המועדון הזה קורא לעצמו מועדון מקצועני כשבפועל הוא מתנהל כמו מועדון חברים

מועדון של מפגרים משחררים שחקנים לפי הבטחות, ועוד ישראלים שימשיכו ככה נראה לאן נגיע.

Hulk אמר:
מועדון של מפגרים משחררים שחקנים לפי הבטחות, ועוד ישראלים שימשיכו ככה נראה לאן נגיע.
שחר וההבטחות זה באמת משהו בלתי נתפס. לא מבין איך בן אדם רציני מנהל ככה מועדון כדורגל.

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
שחר וההבטחות זה באמת משהו בלתי נתפס. לא מבין איך בן אדם רציני מנהל ככה מועדון כדורגל.

אם היה מנהל ככה את העסקים שלו מזמן היה פושט רגל

ככל שאני חושב על זה יותר, אני מבין שבמעעדון חייבים ללחוץ את דוידה לסגור פה בהקדם. עד שלא נדע מה עם אברג׳ל, לא נדע אם להביא קשר אחורי זר או קיצוני זר. בין אם יגיע קיצוני זר ובין אם לא, אנחנו נצטרך עומק ונראה שאי אפשר להסתמך על זה שסבע יישאר כדי לתת לנו את זה. אם יתחייב להישאר ואברג׳ל יבוא, מה טוב. נביא זר לעמדה אחרת שנרצה לחזק. כך או כך, דוידה זו עסקה שחייבים לקדם במהירות כדי לבטח את עצמנו.

בפגישה שנערכה בין שחר לאצילי הציעו לו שכר משודרג

אצילי דחה על הסף.

אם מישהו חושב שלהביא שחקן של דו ספרתי מליגה קפריסאית יחליך את אצילי, אז בחיי שעדיף כבר את הצעירים שלנו, אולי יתפתחו.
אני מאוד מקווה שמכוונים גבוה יותר.

Nirgreen אמר:
בפגישה שנערכה בין שחר לאצילי הציעו לו שכר משודרג

אצילי דחה על הסף.

במה זה שונה ממה שרשמת כבר אתמול בערב?

Nirgreen אמר:
סיפור אצילי נסגר אתמול

לא מהשנייה הראשונה בגלל אשתו שהציבה תנאי למעבר.

בנוסף שחר הציע לו שדרוג בחוזה ואצילי דחה על הסף.

ספורט 5
https://www.transfermarkt.com/thierry-ambrose/profil/spieler/265763

אם יגיע יהיה הגוואדלופי השני שמשחק במכבי אחרי מיקאל אלפונס
מדינה של 8 אנשים בלחץ עם 2 נציגים במכבי חיפה חחח

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה