• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
טוב זה מפורסם בל'אקיפ שהוא האריך חוזה.
צריך קשר אחורי זר.
את דניאל ופיירו צריך לשחרר.
אני מעדיף להתפשר במגן ימני ולא בקישור.

היכונו לסאגות חדשות, עכשיו תור לדרמן ואדלמן

מי היה מאמין שמחמוד הזה בסוף צודק, כוס אמא שלו וכוס אמא של אברג'ל צרפתי מכוער, דפק אותנו קשה עכשיו. חייב לעשות היערכות מחודשת בנושא הזרים ולהתאבד על ישראלים שיכולים לשדרג אותנו. האשמדאי הכניס בוחטות של כסף בשנתיים האחרונות שיתחיל לשלם

תכננתי לראות היום את המשחק של לוריין

חושב שאוותר על העונג…

אין מנוס מלחתוך אחד מהזרים אולי אפילו שניים.

Judokan אמר:
אף אחד מהם לא צריך להגיע. שניהם לא ברמה.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
אדלמן לא ברמה? לא היה לי כוח לבדוק עליו

על איזה מגן ימני אפשר להתפשר בדיוק? על מאור קנדיל? כארם ג'אבר? על מי תתפשר בדיוק?

אני משחרר את פיירו. בעמדת החלוץ עוד עושה רושם שאנחנו יכולים לסחוב עם דין דוד, יש את שוראנוב ואולי שינסו לעשות מהלך על שבירו או יישארו עם חלאיילי או משהו כזה

Jerry אמר:
מי היה מאמין שמחמוד הזה בסוף צודק, כוס אמא שלו וכוס אמא של אברג'ל צרפתי מכוער, דפק אותנו קשה עכשיו. חייב לעשות היערכות מחודשת בנושא הזרים ולהתאבד על ישראלים שיכולים לשדרג אותנו. האשמדאי הכניס בוחטות של כסף בשנתיים האחרונות שיתחיל לשלם
השאלה על מי? גנדלמן? רפאלוב? דוידה?

אני לא רואה אפילו את בריבו חוזר לארץ אם רוצים להביא אותו לשפיץ

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
אדלמן לא ברמה? לא היה לי כוח לבדוק עליו
לא. מהבירורים שלי מדובר בשחקן סולידי הגנתית אבל מוגבל טכנית ולא יודע לקדם את המשחק. הוא גם עדיין מאוד צעיר (20) ובקושי עם עונה וחצי בבוגרים. לא השחקן שאני בונה עליו שיחזיק לך את הקישור. לדרמן סתמי, אין הבדל בינו לבין גוני נאור.

במצב שנוצר אין ברירה אלא לשחרר את פיירו ולהביא זר אכזר לעמדה 6.
אין סרט שאבו פאני נשאר פה לצערי

אלברמן אכל אותה קשות. אני באמת כבר לא יודע איך יוצאים מהפלונטר הזה בצורה סבירה אפילו שלא נדבר על אופטימלית. באיזשהו מקום מרגיש לי קצת קארמה על המינוי היהיר והזחוח של דגו.

במועדון שידרו את התחושה שמאמן זה איזה אחד שמסדר קונוסים וכל עוד יש את אלברמן ו״המעטפת״ אז הכל יהיה בסדר. בינתיים מאז תחילת החלון נראה לי שכל דבר שהיה יכול להשתבש השתבש

KevinDurant אמר:
על איזה מגן ימני אפשר להתפשר בדיוק? על מאור קנדיל? כארם ג'אבר? על מי תתפשר בדיוק?

אני משחרר את פיירו. בעמדת החלוץ עוד עושה רושם שאנחנו יכולים לסחוב עם דין דוד, יש את שוראנוב ואולי שינסו לעשות מהלך על שבירו או יישארו עם חלאיילי או משהו כזה

Jerry אמר:
השאלה על מי? גנדלמן? רפאלוב? דוידה?

אני לא רואה אפילו את בריבו חוזר לארץ אם רוצים להביא אותו לשפיץ

מעדיף אפילו את רז מאיר אפילו מגן ולא להתפשר במרכז השדה.
עם מרכז שדה חלש לא נגיע לשום מקום.

Shocking4U אמר:
תכננתי לראות היום את המשחק של לוריין

חושב שאוותר על העונג…

חסכו לך, יכלו להוציא את הדיווח הזה אחרי המשחק ואז ממש היה באסה

לא משחרר את פאני בחיים בסיטואציה הנוכחית, מוותר על פיירו, ומשכיב לנטע את החוזה שהיה צריך לקבל פה כבר בינואר בניסיון למשוך אותו.

לפי ספורט 5 באר שבע בשיחות עם מיסידאן שדיברנו עליו פה אתמול.

שני דברים שהובילו לברוך הזה:
1. חוסר נכונות לשבור את תקרת השכר במועדון.
2. מגבלת הזרים הדרקונית שכל עוד היא קיימת לקבוצות הישראליות תהיה תקרת זכוכית נמוכה מאוד ופג תוקף קצר מאוד.

Hulk אמר:
לא משחרר את פאני בחיים בסיטואציה הנוכחית, מוותר על פיירו, ומשכיב לנטע את החוזה שהיה צריך לקבל פה כבר בינואר בניסיון למשוך אותו.

נטע לא יחזור אתם לא מבינים?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה