ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אף אחד מהם לא צריך להגיע. שניהם לא ברמה.Judokan אמר:היכונו לסאגות חדשות, עכשיו תור לדרמן ואדלמן
אדלמן לא ברמה? לא היה לי כוח לבדוק עליוShocking4U אמר:אף אחד מהם לא צריך להגיע. שניהם לא ברמה.Judokan אמר:היכונו לסאגות חדשות, עכשיו תור לדרמן ואדלמן
השאלה על מי? גנדלמן? רפאלוב? דוידה?Jerry אמר:מי היה מאמין שמחמוד הזה בסוף צודק, כוס אמא שלו וכוס אמא של אברג'ל צרפתי מכוער, דפק אותנו קשה עכשיו. חייב לעשות היערכות מחודשת בנושא הזרים ולהתאבד על ישראלים שיכולים לשדרג אותנו. האשמדאי הכניס בוחטות של כסף בשנתיים האחרונות שיתחיל לשלם
לא. מהבירורים שלי מדובר בשחקן סולידי הגנתית אבל מוגבל טכנית ולא יודע לקדם את המשחק. הוא גם עדיין מאוד צעיר (20) ובקושי עם עונה וחצי בבוגרים. לא השחקן שאני בונה עליו שיחזיק לך את הקישור. לדרמן סתמי, אין הבדל בינו לבין גוני נאור.Jerry אמר:אדלמן לא ברמה? לא היה לי כוח לבדוק עליוShocking4U אמר:אף אחד מהם לא צריך להגיע. שניהם לא ברמה.Judokan אמר:היכונו לסאגות חדשות, עכשיו תור לדרמן ואדלמן
KevinDurant אמר:על איזה מגן ימני אפשר להתפשר בדיוק? על מאור קנדיל? כארם ג'אבר? על מי תתפשר בדיוק?
אני משחרר את פיירו. בעמדת החלוץ עוד עושה רושם שאנחנו יכולים לסחוב עם דין דוד, יש את שוראנוב ואולי שינסו לעשות מהלך על שבירו או יישארו עם חלאיילי או משהו כזה
השאלה על מי? גנדלמן? רפאלוב? דוידה?Jerry אמר:מי היה מאמין שמחמוד הזה בסוף צודק, כוס אמא שלו וכוס אמא של אברג'ל צרפתי מכוער, דפק אותנו קשה עכשיו. חייב לעשות היערכות מחודשת בנושא הזרים ולהתאבד על ישראלים שיכולים לשדרג אותנו. האשמדאי הכניס בוחטות של כסף בשנתיים האחרונות שיתחיל לשלם
אני לא רואה אפילו את בריבו חוזר לארץ אם רוצים להביא אותו לשפיץ
Shocking4U אמר:תכננתי לראות היום את המשחק של לוריין
חושב שאוותר על העונג…
Hulk אמר:לא משחרר את פאני בחיים בסיטואציה הנוכחית, מוותר על פיירו, ומשכיב לנטע את החוזה שהיה צריך לקבל פה כבר בינואר בניסיון למשוך אותו.