• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
אם רוצים לשלב שחקן מהנוער שיבחרו אחד מבין שיבלי, חלאילי או פיינגולד. אי אפשר לזרוק את כולם ביחד לסגל.

לשלב 3 שחקנים זה בהחלט סביר.
חלאיילי ופיינגולד חובה.

אם יש שחקנים שזאת שנה אחרונה שלהם בחוזה או לפני אחרונה.
קודם שיחתמו על חוזה ארוך ואז לשלב.

יש לך גם את חגג. אי אפשר לשלב כל כך הרבה שחקנים אלא אם כן אתה מוותר מראש על להיות תחרותי העונה

פיינגולד לא ישתלב פה בעונה הבאה כי יש לנו את סונגרדן, מאיר ואלימלך

כובע קש אמר:

הוא יותר טוב ממאיר ויותר טוב מאלימלך.

Daniel123 אמר:
כובע קש אמר:

על סמך מה קבעת
שיתן הופעות טובות בכדורגל בוגרים קודם
שלב שלב

Apoc אמר:
Daniel123 אמר:
כובע קש אמר:

על סמך מה קבעת
שלב שלב

על סמך מה שאני רואה.
שיתנו לו צ׳אנס מגיע לו.

Daniel123 אמר:
Apoc אמר:
Daniel123 אמר:

על סמך מה קבעת
שלב שלב

על סמך מה שאני רואה.
שיתנו לו צ׳אנס מגיע לו.

"מגיע לו" זה במתנ"ס בפינת הרחוב לא במכבי חיפה נשמה

קודם כל שידאגו שלא יעשו לנו סוף השחקנים האלה.
שיאריכו להם את החוזה.

NOSFERATU ZODD אמר:
קודם כל שידאגו שלא יעשו לנו סוף השחקנים האלה.
שיאריכו להם את החוזה.

צודק, צריך להאריך את החוזה ולהכניס להם סעיף שהם יוכלו להשתחרר בחינם לכל קבוצה בחו"ל אבל רק בין יוני לספטמבר

לא מעניין אברג'ל, עוד חצי שעה הוא כבר האכזבה של אתמול ומחר מצפה לנו יום חדש ומלא באכזבות שעוד לא גילינו

Apoc אמר:
לא מעניין אברג'ל, עוד חצי שעה הוא כבר האכזבה של אתמול ומחר מצפה לנו יום חדש ומלא באכזבות שעוד לא גילינו
ג'וש כהן נוטה שלא להאריך את חוזהו במכבי חיפה, סק זוכה לחיזורים מהליגה הראשונה בצרפת.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
Smurk אמר:
מקווה שזה רציני ולא עוד שחקן שמשחק בנו כדי להשיג עסקה טובה יותר.

לא נראה כזה פרופיל מרשים כמחליף לאצילי אחרי שהכנסת כבר 2 מיליון יורו מהמכירה שלו. ועוד הוא מועמד גם לבאר שבע. אני מצפה למישהו בפרופיל גבוה יותר.
איזה פרופיל בדיוק נראה לך שיגיע?

לא יודע. הייתי שמח למישהו צעיר יותר ופוטנציאל גבוה יותר. שישכיבו כסף, מה קרה?

Hulk אמר:
לא צריך להמר אבל מעדיף לתת להם דקות מאשר לציבוטה, עובדתית רוב השחקנים שהשאלנו לא באמת חזרו טובים יותר.
ב20ֶ שנה לתת רק את דקל כדוגמא שהוא גם שחקן בינוני בשיאו זה אומר מספיק..

זה פשוט לא נכון בהגזמה.
רק מהתקופה האחרונה נניח - אבו פאני חזר מההשאלות שלו שחקן משודרג. דקות משחק קבועות במשך שנתיים וחצי וקיבלת בגיל 22 שחקן הרכב למכבי. כשהוא יצא להשאלות, מי בכלל דיבר עליו?

כנ"ל ג'אבר - שנתיים בנוף הגליל והוא אשכרה חזר לפה שחקן רוטציה ראוי.

היה לך את וייסמן שהיה שחקן די חלש פה, לפני שיצא להשלאות שקידמו אותו, ותראה לאן הגיע.

עכשיו יש לך שם גם את רועי אלימלך שהתקדם יפה מאוד בעפולה בעונה וחצי.

לעומת זאת, אני יכול להציג לך שחקנים כמו נחמני וזנטי שכביכול היו כוכבים בפוטנציה ואפילו התאמנו פה עם הבוגרת וקיבלו שברירי דקות. ובפועל ההתקדמות שלהם נפגעה בענק מבזבוז של שנתיים קריטיות להתפתחות בלי דקות משחק.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
לא נראה כזה פרופיל מרשים כמחליף לאצילי אחרי שהכנסת כבר 2 מיליון יורו מהמכירה שלו. ועוד הוא מועמד גם לבאר שבע. אני מצפה למישהו בפרופיל גבוה יותר.
איזה פרופיל בדיוק נראה לך שיגיע?

לא יודע. הייתי שמח למישהו צעיר יותר ופוטנציאל גבוה יותר. שישכיבו כסף, מה קרה?
דווקא לדעתי שחקן בשיא צריך להיות הכיוון, לא פוטנציאל ושחקן לקדם, אתה צריך תותח לכאן ועכשיו.

על פיירו שמו 1.6 מיליון יורו, מה זה אומר?

שיביאו שחקן טוב ואיכותי, מה אכפת לי כמה הוא עלה?

וירג'יל הזה שחקן הרכב בליגה הולנדית בקבוצת צמרת עם 9 שערים ו6 בישולים, זה מספרים יפים מאוד בליגה טובה יותר מפה

אני לא אומר שאני מביא אותו בוודאות והוא כוכב ענק, אבל צריך להיות ריאליים. אתה לא תביא את הכוכבים של הליגה השוויצרית, צ'כית, דנית וכל ליגה שמסביבנו

יש שם הרבה יותר כסף (אתה באמת לא מבין כמה, תעבור אחרי הליגות האלה ותראה בכמה הם מוכרים וקונים שחקנים, אתה תופתע לגמרי)

נניח בודו גלימט מהליגה הנורבגית שמבחינתי ליגה נורבגית זה ליגה חלשה מוכרת וקונה שחקנים בסביבות ה5 מיליון יורו באהלן אהלן

לכל מי שמדברים על לשלב את פיינגולד / חלאילי בסגל של הבוגרת - באמת שתיקחו שנייה לעבור על תקצירים של הפועל תל אביב העונה, ולראות איך נראו ברמת ליגת העל למקין וישראלוב.

שניים שבמונדיאליטו נראים כמו בלמים מפחידים - ובליגה אוהדי הפועל תלשו עליהם שערות לאורך העונה. למקין היה הבלם הפותח בקבוצה שכמעט ירדה ליגה, והייתה אחת ההגנות הגרועות בפער.

יש הבדל עצום בין הרמה בכדורגל נוער (גם בינלאומי) לבין כדורגל בוגרים. חלאילי ופיינגולד הם השחקנים הראשונים שאותם תקטלו בהגזמה אם הם ייזרקו לסגל הבוגרת העונה, כי הם לא מוכנים עדיין לרמה הזו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה