Shocking4U אמר:אם רוצים לשלב שחקן מהנוער שיבחרו אחד מבין שיבלי, חלאילי או פיינגולד. אי אפשר לזרוק את כולם ביחד לסגל.
לשלב 3 שחקנים זה בהחלט סביר.
חלאיילי ופיינגולד חובה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אם רוצים לשלב שחקן מהנוער שיבחרו אחד מבין שיבלי, חלאילי או פיינגולד. אי אפשר לזרוק את כולם ביחד לסגל.
כובע קש אמר:פיינגולד לא ישתלב פה בעונה הבאה כי יש לנו את סונגרדן, מאיר ואלימלך
Daniel123 אמר:כובע קש אמר:פיינגולד לא ישתלב פה בעונה הבאה כי יש לנו את סונגרדן, מאיר ואלימלך
הוא יותר טוב ממאיר ויותר טוב מאלימלך.
Apoc אמר:Daniel123 אמר:כובע קש אמר:פיינגולד לא ישתלב פה בעונה הבאה כי יש לנו את סונגרדן, מאיר ואלימלך
הוא יותר טוב ממאיר ויותר טוב מאלימלך.
על סמך מה קבעת
שיתן הופעות טובות בכדורגל בוגרים קודם
שלב שלב
Daniel123 אמר:Apoc אמר:Daniel123 אמר:הוא יותר טוב ממאיר ויותר טוב מאלימלך.
על סמך מה קבעת
שיתן הופעות טובות בכדורגל בוגרים קודם
שלב שלב
על סמך מה שאני רואה.
שיתנו לו צ׳אנס מגיע לו.
NOSFERATU ZODD אמר:קודם כל שידאגו שלא יעשו לנו סוף השחקנים האלה.
שיאריכו להם את החוזה.
ג'וש כהן נוטה שלא להאריך את חוזהו במכבי חיפה, סק זוכה לחיזורים מהליגה הראשונה בצרפת.Apoc אמר:לא מעניין אברג'ל, עוד חצי שעה הוא כבר האכזבה של אתמול ומחר מצפה לנו יום חדש ומלא באכזבות שעוד לא גילינו
Jerry אמר:החזירו את אליפות אפריקה לינואר?
KevinDurant אמר:איזה פרופיל בדיוק נראה לך שיגיע?אליאור אמר:Smurk אמר:מקווה שזה רציני ולא עוד שחקן שמשחק בנו כדי להשיג עסקה טובה יותר.
לא נראה כזה פרופיל מרשים כמחליף לאצילי אחרי שהכנסת כבר 2 מיליון יורו מהמכירה שלו. ועוד הוא מועמד גם לבאר שבע. אני מצפה למישהו בפרופיל גבוה יותר.
Hulk אמר:לא צריך להמר אבל מעדיף לתת להם דקות מאשר לציבוטה, עובדתית רוב השחקנים שהשאלנו לא באמת חזרו טובים יותר.
ב20ֶ שנה לתת רק את דקל כדוגמא שהוא גם שחקן בינוני בשיאו זה אומר מספיק..
דווקא לדעתי שחקן בשיא צריך להיות הכיוון, לא פוטנציאל ושחקן לקדם, אתה צריך תותח לכאן ועכשיו.אליאור אמר:KevinDurant אמר:איזה פרופיל בדיוק נראה לך שיגיע?אליאור אמר:לא נראה כזה פרופיל מרשים כמחליף לאצילי אחרי שהכנסת כבר 2 מיליון יורו מהמכירה שלו. ועוד הוא מועמד גם לבאר שבע. אני מצפה למישהו בפרופיל גבוה יותר.
לא יודע. הייתי שמח למישהו צעיר יותר ופוטנציאל גבוה יותר. שישכיבו כסף, מה קרה?