• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
אני לא מחשיב את חג'ג' וחזיזה לתרומה גדולה בסגל מבחינת כשירות, אני כן סופר אותם בתור אקסטרה גיבוי לגיבוי הקיים (חלאילי/סייף/סבע) בעמדה הזאת.
וכן הזכרת את פיירו/דוד גם שם חייב עוד גיבוי וחלוץ שלישי ישראלי, זה בנאלי.
אם אתה לא מחשיב אותם כתרומה אז אתה חייב להביא 2 שחקני כנף זרים ואין על מה לדבר.

סייף בכנף זה בדיחה, לבנות על חלאיילי זה לא רציני וסבע לא מתאים לשחק באגף.

כנף שמאל צריך בכל מקרה ואין עוררין. אני שואל אם לא עדיף לקחת שוער במקום כנף ימין בהתחשב בפלוסים ומינוסים של כל מהלך.
אני טוען שחלאילי כשחקן הבכיר בעמדה כשחג'ג' וחזיזה מגבים וכשהם לא כשירים אז סייף והכי גרוע סבע במקרי קיצון של קיצון, זה לא מינוס כזה גדול כמו כיוף שוער ראשון.
זה הכל יחסי.
וסייף יותר בדיחה אגב בתור מגן שמאלי מאשר כנף התקפי שזו יותר העמדה שלו. לא ראיתי שהוא כזה מגן גדול. עוד זכורה לי השישייה שנתנו שחגגנו בה על הצד שלו נגד אשדוד.
אז שוב אני אגיד, חלאיילי לא שחקן קו ימין אלא קו שמאל, הוא מתקשה בימין וזה לא העמדה הטבעית שלו.

יש לנו גם ככה בעיה בהתקפה וזה מרגיש לי הימור גדול מאוד ולשים את כל העונה שלנו עליו.

מבין מה אתה אומר על שוער זר, אבל זה מהלך שצריך להיערך אליו בתחילת החלון (ואז לדוגמה, יכול להיות שהייתי מביא בלם ישראלי נוסף כלשהו להיות הבלם הרביעי במקום להביא את פדראו וככה אתה מפנה משבצת של זר).

לבנות על חליאלי כשחקן הבכיר בצד ימין גרוע הרבה יותר מלבנות על שריף שוער ראשון

Smurk אמר:
אני מסכים ואני חושב שאני המבקר הכי גדול של שריף.

אני גם לא רואה את המועדון עושה פה מהלך בשבועיים האחרונים על עמדה כמו שוער. גם קשה למצוא שוערים בזמן הזה של החלון וגם זה לגמור את שריף

על סמך מה קבעתם שחג'ג' זה שחקן שאי אפשר לסמוך עליו מבחינת כשירות? סך הכל היה לו בקע שנגרר בגלל טיפול שמרני שלא צלח.

לדעתי הוא גם שחקן הכנף הכי טוב שלנו היום, למרות שהתחרות לא גדולה בכלל.

Nirgreen אמר:
2 כנפיים זרים לכנפים
חלוץ מחליף
לא חושב שיביאו חלוץ מחליף ישראלי, כבר איבדו את המומנטום (אני כתבתי פה בתחילת החלון שהייתי עושה מהלך על קייס גאנם, גם היה חופשי).

שיעלו את דהן להיות שחקן בוגרים ושיתנו לו דק' כשצריך, אין סיבה להביא עוד חלוץ מבחוץ שגם ככה יהיה בינוני ושלישי מובהק אחרי פיירו ודין.

אליאור אמר:
על סמך מה קבעתם שחג'ג' זה שחקן שאי אפשר לסמוך עליו מבחינת כשירות? סך הכל היה לו בקע שנגרר בגלל טיפול שמרני שלא צלח.

לדעתי הוא גם שחקן הכנף הכי טוב שלנו היום, למרות שהתחרות לא גדולה בכלל.
מחזיק ממנו מאוד וחושב שיש בו המון כדורגל, אבל צריך לזכור שעונה שעברה הייתה עונה ראשונה שלו בליגת העל והוא עשה בה בסה''כ 1,000 דק'.

אי אפשר לבנות עליו כשחקן מרכזי שיוביל את מכבי חיפה אבל אין ספק שהוא צריך להיות חלק מהרוטציה פה ולהוכיח את עצמו.

silvas אמר:
מכבי המביכים רשמו לו על החולצה PEDRO במקום PEDRAO.

Pedro Henrique de Oliveira Correia (born 5 May 1997), commonly known as Pedrão

נחמני אומר ש90 אחוז שנהואל לא מגיע ושספאס הוצע בעונה שעברה לבני יהודה והם לא רצו אותו

Shocking4U אמר:
נחמני אומר ש90 אחוז שנהואל לא מגיע ושספאס הוצע בעונה שעברה לבני יהודה והם לא רצו אותו

כמה מפתיע שיעקב שחר מפיל עסקה בגלל כספים..

Smurk אמר:

את כיוף כבר ראית ואתה יודע מה נקבל ממנו, אתה לא יכול להגיד אמירה כזו על סמך שחקן שעשה טבילת אש ועוד לא ראית ל10 משחקים בליגת בוגרים. הנוער לא אינדקציה לכלום, גם לא לעמדה שלו אגב.

Apoc אמר:
Smurk אמר:

את כיוף כבר ראית ואתה יודע מה נקבל ממנו, אתה לא יכול להגיד אמירה כזו על סמך שחקן שעשה טבילת אש ועוד לא ראית ל10 משחקים בליגת בוגרים. הנוער לא אינדקציה לכלום, גם לא לעמדה שלו אגב.

בדיוק בגלל זה אני לא מתכוון לבנות עליו לעונה שלמה כקיצוני הבכיר שלי. לא כל אחד ענאן

אני חושב שהוא אחלה של פוטנציאל שלא יובן לא נכון

Shocking4U אמר:
בכר אמר שמחפשים כנף שיכול לשחק גם כחלוץ

מעניין והגיוני כי אין חלוץ שלישי כרגע.
השאלה היא אם הג'מייקני עונה לקריטריון.

מה הבעיה לשלב את שוראנוב כחלוץ?
באמת שהוא יותר טוב מכל החלוצים הישראליים שיש בליגה מהדרג ב'.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה