KevinDurant
נשיא המועדון
אז שוב אני אגיד, חלאיילי לא שחקן קו ימין אלא קו שמאל, הוא מתקשה בימין וזה לא העמדה הטבעית שלו.Apoc אמר:KevinDurant אמר:אם אתה לא מחשיב אותם כתרומה אז אתה חייב להביא 2 שחקני כנף זרים ואין על מה לדבר.Apoc אמר:אני לא מחשיב את חג'ג' וחזיזה לתרומה גדולה בסגל מבחינת כשירות, אני כן סופר אותם בתור אקסטרה גיבוי לגיבוי הקיים (חלאילי/סייף/סבע) בעמדה הזאת.
וכן הזכרת את פיירו/דוד גם שם חייב עוד גיבוי וחלוץ שלישי ישראלי, זה בנאלי.
סייף בכנף זה בדיחה, לבנות על חלאיילי זה לא רציני וסבע לא מתאים לשחק באגף.
כנף שמאל צריך בכל מקרה ואין עוררין. אני שואל אם לא עדיף לקחת שוער במקום כנף ימין בהתחשב בפלוסים ומינוסים של כל מהלך.
אני טוען שחלאילי כשחקן הבכיר בעמדה כשחג'ג' וחזיזה מגבים וכשהם לא כשירים אז סייף והכי גרוע סבע במקרי קיצון של קיצון, זה לא מינוס כזה גדול כמו כיוף שוער ראשון.
זה הכל יחסי.
וסייף יותר בדיחה אגב בתור מגן שמאלי מאשר כנף התקפי שזו יותר העמדה שלו. לא ראיתי שהוא כזה מגן גדול. עוד זכורה לי השישייה שנתנו שחגגנו בה על הצד שלו נגד אשדוד.
יש לנו גם ככה בעיה בהתקפה וזה מרגיש לי הימור גדול מאוד ולשים את כל העונה שלנו עליו.
מבין מה אתה אומר על שוער זר, אבל זה מהלך שצריך להיערך אליו בתחילת החלון (ואז לדוגמה, יכול להיות שהייתי מביא בלם ישראלי נוסף כלשהו להיות הבלם הרביעי במקום להביא את פדראו וככה אתה מפנה משבצת של זר).