• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מתחיל מלא יהיה 6 זר וייגמר עם הסגל שיש עכשיו מספיק למסגרת אחת.

Smurk אמר:
מתחיל מלא יהיה 6 זר וייגמר עם הסגל שיש עכשיו מספיק למסגרת אחת.

*מתחיל בלא יהיה זר 6, ימשיך עם הסגל הקיים מספיק למסגרת אחת, כמו כן שחקן X חוזר מפציעה הוא הרכש הכי טוב, ויגמר במקום רביעי

אלברמן עסוק בלמצוא קבוצה בחול לשוראנוב אין לו זמן להביא זרים

KevinDurant אמר:
חזיזוש אמר:
החלון הזה מזוויע ומביש בכל קנה מידה,
אבל הבעיה העיקרית זה שבמכבי חיפה כרגיל לא יודעים להתייחס לפיל בחדר ולמנוע בלגנים. בדיוק כמו עם מינוי מסאי, בדיוק כמו עם דיא סבע, הם מעבירים עוד יום ועוד יום כאילו הכל פנאני
הכל טוב, אולי אתם עובדים מאחורי הקלעים, אולי יש 20 אלף מועמדים אולי מבריזים לכם. אבל שמישהו ידבר, זה נראה מבחוץ כאילו אין מועדון כדורגל. איפה הם? אתם לא שמים לב איך זה נראה? אנחנו באמצע אוגוסט ואין חצי קבוצה. לפחות תעשו כאילו אתם מודעים למצב, להעמיד פנים כאילו זה לא קורה זו לא שיטת עבודה שתרגיע חצי מיליון אוהדים. אף פעם.
הקטע הזה שאף אחד לא מתקשר החוצה את הרצונות של הקבוצה ברמת המאקרו ולא עולה אפילו שם של מועמד או דברים כאלה זה באמת זלזול בקהל.

לא צריך שיתקשרו את הרצונות. ברור שהרצונות הם להעמיד את הקבוצה הכי טובה, לאלברמן כמו לי ולך.
צריך שאם המצב זועק לשמיים שלפחות תראו שאתם לא מנותקים לחלוטין. תשדרו לפחות שמתנהל פה מועדון כדורגל כי בבירור המצב חריג. הם ממשיכים להעלות פוסטים על "הרגע הכי אהוב מסמי עופר" כאילו זה רלוונטי למציאות וכולם מטומטמים

חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:
חזיזוש אמר:
החלון הזה מזוויע ומביש בכל קנה מידה,
אבל הבעיה העיקרית זה שבמכבי חיפה כרגיל לא יודעים להתייחס לפיל בחדר ולמנוע בלגנים. בדיוק כמו עם מינוי מסאי, בדיוק כמו עם דיא סבע, הם מעבירים עוד יום ועוד יום כאילו הכל פנאני
הכל טוב, אולי אתם עובדים מאחורי הקלעים, אולי יש 20 אלף מועמדים אולי מבריזים לכם. אבל שמישהו ידבר, זה נראה מבחוץ כאילו אין מועדון כדורגל. איפה הם? אתם לא שמים לב איך זה נראה? אנחנו באמצע אוגוסט ואין חצי קבוצה. לפחות תעשו כאילו אתם מודעים למצב, להעמיד פנים כאילו זה לא קורה זו לא שיטת עבודה שתרגיע חצי מיליון אוהדים. אף פעם.
הקטע הזה שאף אחד לא מתקשר החוצה את הרצונות של הקבוצה ברמת המאקרו ולא עולה אפילו שם של מועמד או דברים כאלה זה באמת זלזול בקהל.

לא צריך שיתקשרו את הרצונות. ברור שהרצונות הם להעמיד את הקבוצה הכי טובה, לאלברמן כמו לי ולך.
צריך שאם המצב זועק לשמיים שלפחות תראו שאתם לא מנותקים לחלוטין. תשדרו לפחות שמתנהל פה מועדון כדורגל כי בבירור המצב חריג. הם ממשיכים להעלות פוסטים על "הרגע הכי אהוב מסמי עופר" כאילו זה רלוונטי למציאות וכולם מטומטמים
אתה רוצה משהו כזה?:
https://www.mhaifafc.com/news/32373

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
KevinDurant אמר:

אתה רוצה משהו כזה?:
https://www.mhaifafc.com/news/32373

לא אחי. כל מה שהוא על הסקאלה של התנהגות לא רובוטית מנותקת יהיה סביר
כרגע זה נראה כאילו יש לנו מאמן במשרה חלקית וצוות ניהולי בחופשה

אליאור אמר:
Shocking4U אמר:
בן דור טוען שהחליטו לא להביא 6 זר

ספוילר - גם לא יהיה זר 5.

מכבי חיפה קלאסי.
אבל העיקר שסומכים על אלברמן בלב שלם. הבן אדם איבד בשנתיים כל טיפת קרדיט שהרוויח. לא מסוגל לסגור דברים ולקבל החלטות

אני מתבייש שאלברמן ובכר לא מנסים אפילו להביא שוער ראשון במקום כיוף, אבל אם הם מוכנים לשים את התחת שלהם ואת המשרה שלהם עליו, אז זו בעיה שלהם.

ואגב, זה יכול להיות גם ניראון שלדעתי יהיה שידרוג.

הנפצה חדשה של קבוצות האוהדים (100 אחוז מהמקרים מדובר בשקר) שחקן כנף מליגה שנייה בצרפת בשם גודסון קירמה

התבוסתנות של המועדון הזה זה באמת משהו מיוחד (בנוגע לויתור על הקשר האחורי)

גם להבין שהם לא מסוגלים להחתים שחקן זו התקדמות

בשבדיה מפרסמים שהשחקן שנמצא בימים אלו בחופשה במדינה ואמור לחזור בשבוע הבא לאימוני הירוקים, מבוקש במספר קבוצות.

בתקשורת השבדית טענו שבנוסף ל-AIK שהביעה בו עניין, גם סיריוס שנמצאת במרכז הטבלה רוצה לצרף את המגן ועשויה לנסות להחתימו מיידית. אגב, סונדגרן התאמן במועדון אחרי פרוץ המלחמה בארץ כדי לשמור על כושר, ונטען כי הצדדים נותרו בקשר טוב.

יאללה בהצלחה.

בועז גורן הסוכן שלו אמר לפני שעתיים ברדיו שהוא רוצה להישאר בארץ ולא מעוניין לחזור לשבדיה.

KevinDurant אמר:
בועז גורן הסוכן שלו אמר לפני שעתיים ברדיו שהוא רוצה להישאר בארץ ולא מעוניין לחזור לשבדיה.

מחרטט

מילא לא להביא זרים. אני יכול להבין.
אבל למה לא לנסות להביא ישראלים מהליגה שהם בודאות יותר טובים מהקיים?

אליאור אמר:

״ לא נביא כדיי להגיד הבאנו״ ומשפט הקסם השני - ״ אם נעלה לבתים אירופאי נתחזק…״ אופס….

KevinDurant אמר:

סוכנים אומרים הרבה דברים

אליאור אמר:
כסף

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה