ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:מתחיל מלא יהיה 6 זר וייגמר עם הסגל שיש עכשיו מספיק למסגרת אחת.
KevinDurant אמר:הקטע הזה שאף אחד לא מתקשר החוצה את הרצונות של הקבוצה ברמת המאקרו ולא עולה אפילו שם של מועמד או דברים כאלה זה באמת זלזול בקהל.חזיזוש אמר:החלון הזה מזוויע ומביש בכל קנה מידה,
אבל הבעיה העיקרית זה שבמכבי חיפה כרגיל לא יודעים להתייחס לפיל בחדר ולמנוע בלגנים. בדיוק כמו עם מינוי מסאי, בדיוק כמו עם דיא סבע, הם מעבירים עוד יום ועוד יום כאילו הכל פנאני
הכל טוב, אולי אתם עובדים מאחורי הקלעים, אולי יש 20 אלף מועמדים אולי מבריזים לכם. אבל שמישהו ידבר, זה נראה מבחוץ כאילו אין מועדון כדורגל. איפה הם? אתם לא שמים לב איך זה נראה? אנחנו באמצע אוגוסט ואין חצי קבוצה. לפחות תעשו כאילו אתם מודעים למצב, להעמיד פנים כאילו זה לא קורה זו לא שיטת עבודה שתרגיע חצי מיליון אוהדים. אף פעם.
אתה רוצה משהו כזה?:חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:הקטע הזה שאף אחד לא מתקשר החוצה את הרצונות של הקבוצה ברמת המאקרו ולא עולה אפילו שם של מועמד או דברים כאלה זה באמת זלזול בקהל.חזיזוש אמר:החלון הזה מזוויע ומביש בכל קנה מידה,
אבל הבעיה העיקרית זה שבמכבי חיפה כרגיל לא יודעים להתייחס לפיל בחדר ולמנוע בלגנים. בדיוק כמו עם מינוי מסאי, בדיוק כמו עם דיא סבע, הם מעבירים עוד יום ועוד יום כאילו הכל פנאני
הכל טוב, אולי אתם עובדים מאחורי הקלעים, אולי יש 20 אלף מועמדים אולי מבריזים לכם. אבל שמישהו ידבר, זה נראה מבחוץ כאילו אין מועדון כדורגל. איפה הם? אתם לא שמים לב איך זה נראה? אנחנו באמצע אוגוסט ואין חצי קבוצה. לפחות תעשו כאילו אתם מודעים למצב, להעמיד פנים כאילו זה לא קורה זו לא שיטת עבודה שתרגיע חצי מיליון אוהדים. אף פעם.
לא צריך שיתקשרו את הרצונות. ברור שהרצונות הם להעמיד את הקבוצה הכי טובה, לאלברמן כמו לי ולך.
צריך שאם המצב זועק לשמיים שלפחות תראו שאתם לא מנותקים לחלוטין. תשדרו לפחות שמתנהל פה מועדון כדורגל כי בבירור המצב חריג. הם ממשיכים להעלות פוסטים על "הרגע הכי אהוב מסמי עופר" כאילו זה רלוונטי למציאות וכולם מטומטמים
Shocking4U אמר:אתה רוצה משהו כזה?:חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:הקטע הזה שאף אחד לא מתקשר החוצה את הרצונות של הקבוצה ברמת המאקרו ולא עולה אפילו שם של מועמד או דברים כאלה זה באמת זלזול בקהל.
לא צריך שיתקשרו את הרצונות. ברור שהרצונות הם להעמיד את הקבוצה הכי טובה, לאלברמן כמו לי ולך.
צריך שאם המצב זועק לשמיים שלפחות תראו שאתם לא מנותקים לחלוטין. תשדרו לפחות שמתנהל פה מועדון כדורגל כי בבירור המצב חריג. הם ממשיכים להעלות פוסטים על "הרגע הכי אהוב מסמי עופר" כאילו זה רלוונטי למציאות וכולם מטומטמים
https://www.mhaifafc.com/news/32373
אליאור אמר:Shocking4U אמר:בן דור טוען שהחליטו לא להביא 6 זר
ספוילר - גם לא יהיה זר 5.
KevinDurant אמר:בועז גורן הסוכן שלו אמר לפני שעתיים ברדיו שהוא רוצה להישאר בארץ ולא מעוניין לחזור לשבדיה.
אליאור אמר:מילא לא להביא זרים. אני יכול להבין.
אבל למה לא לנסות להביא ישראלים מהליגה שהם בודאות יותר טובים מהקיים?
KevinDurant אמר:בועז גורן הסוכן שלו אמר לפני שעתיים ברדיו שהוא רוצה להישאר בארץ ולא מעוניין לחזור לשבדיה.
כסףאליאור אמר:מילא לא להביא זרים. אני יכול להבין.
אבל למה לא לנסות להביא ישראלים מהליגה שהם בודאות יותר טובים מהקיים?