Smurk אמר:מלמד במקום פיירו, זר לכנף שמאל, זר לשער. לוקחים?
מלמד ודוד זה +/- אותו סוג של שחקן
צריך מישהו אחר.
ובעניין בן דור, אין עשן בלי אש.
מניח שהמועדון באמת קיבל הצעה עליו, אבל מפאת הזמן שנשאר לחלון לא יעשו עם זה כלום.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:מלמד במקום פיירו, זר לכנף שמאל, זר לשער. לוקחים?
Liberman אמר:Shocking4U אמר:חודשיים לא מסוגלים להביא כנף. תוך שבוע יביאו חלוץ?ירוק רפואי אמר:יש חלוצים חופשיים אש
להביא להם שכר אטרקטיבי ולהנחית זריז
In Alberman we trust
יענקלה העונה לא חוסך, הוא מרוויח, זה יותר זריקת זין שלוDelPiero אמר:יענקלה ממשיך לחסוך איזה כיף
Smile אמר:תהיו כנים והוגנים, אין פה אחד שמחזיק מפיירו שחקן כדורגל ובמקרה שלו הסטטיסטיקה בהחלט משקרת.
אם נוחת פה כנף שמאל זר אכזר, אני יכול לחיות עם התקפה של דין/שוראנוב, סברינה וזר אכזר ביחד עם סבע כ-10 - לדעתי ההתקפה הטובה בליגה.
את המקום שפיירו יפנה כזר הייתי מביא שוער - אבל זה לא יקרה כמובן כי בונים פה על כיוף 'אוויר' שריף. ולכן אולי יש ברשימות איזה קשר אחורי ברמה גבוהה (להזכיר שאנחנו עם 4 שחקנים על 3 עמדות שאחד מהם עונה ראשונה בבוגרת).
בקיצור, במקרה של פיירו אפשר להוציא מהלימון לימונדה.
השאלה אם יביאו שחקן בקליבר הנכון לכנף שמאל ויחזקו עמדה נוספת (לדעתי אין צורך בחלוץ זר).
Daniel123 אמר:בכסף הזה שחר חייב להביא או שחקן כנף או חלוץ שישברו פה את הליגה.
אחרת הקהל יתהפך עליו.
גם עושה מכירת חיסול וגם מביא שחקנים ב 2 שקל.
Kozmo אמר:Daniel123 אמר:בכסף הזה שחר חייב להביא או שחקן כנף או חלוץ שישברו פה את הליגה.
אחרת הקהל יתהפך עליו.
גם עושה מכירת חיסול וגם מביא שחקנים ב 2 שקל.
Why not both?
אם פיירו נמכר אכן נמכר ב3.5 מ׳ (שאפו ״@רק מכבי״ שטען את זה עוד ביוני לדעתי) אין מניעה להביא 2 שחקנים בקאליבר של שחקן מסוג שחקן.
לא זכור לי קיץ כזה רווחי בישראל מייצוא שחקנים.
חלאיילי 7.5, פיירו 3.5, קורנו 1.1, קאסה 0.35.
וכמובן כל חוזי העתק של חלקם.
מלמד יותר שחקן של כדורגל לרגל וגב לשער, לא בסגנון של דין.Smile אמר:Smurk אמר:מלמד במקום פיירו, זר לכנף שמאל, זר לשער. לוקחים?
מלמד ודוד זה +/- אותו סוג של שחקן
צריך מישהו אחר.
ובעניין בן דור, אין עשן בלי אש.
מניח שהמועדון באמת קיבל הצעה עליו, אבל מפאת הזמן שנשאר לחלון לא יעשו עם זה כלום.
Shocking4U אמר:מדהים שגם אחרי שחלאיילי נמכר ב7 מיליון ושיכלו להביא את אצילי באותו סכום שהם קיבלו עליו לא הבנתם שאין שום קשר בין הכסף שנכנס לבין הכסף שיוצא. שישלמו על פיירו גם 20 מיליון לא יהיה פה זר שעולה יותר מ1.5 גג 1.8
greenguy אמר:Smile אמר:תהיו כנים והוגנים, אין פה אחד שמחזיק מפיירו שחקן כדורגל ובמקרה שלו הסטטיסטיקה בהחלט משקרת.
אם נוחת פה כנף שמאל זר אכזר, אני יכול לחיות עם התקפה של דין/שוראנוב, סברינה וזר אכזר ביחד עם סבע כ-10 - לדעתי ההתקפה הטובה בליגה.
את המקום שפיירו יפנה כזר הייתי מביא שוער - אבל זה לא יקרה כמובן כי בונים פה על כיוף 'אוויר' שריף. ולכן אולי יש ברשימות איזה קשר אחורי ברמה גבוהה (להזכיר שאנחנו עם 4 שחקנים על 3 עמדות שאחד מהם עונה ראשונה בבוגרת).
בקיצור, במקרה של פיירו אפשר להוציא מהלימון לימונדה.
השאלה אם יביאו שחקן בקליבר הנכון לכנף שמאל ויחזקו עמדה נוספת (לדעתי אין צורך בחלוץ זר).
אתה לא תופס ממנו? אני מצטער אולי הוא לא ״סקסי״ בכדורגל שלו אבל הוא אכן שחקן מצויין שבזכותו היינו בליגת האלופות
הקהל שלנו לא יודע להעריך