• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
מלמד במקום פיירו, זר לכנף שמאל, זר לשער. לוקחים?

מלמד ודוד זה +/- אותו סוג של שחקן
צריך מישהו אחר.

ובעניין בן דור, אין עשן בלי אש.
מניח שהמועדון באמת קיבל הצעה עליו, אבל מפאת הזמן שנשאר לחלון לא יעשו עם זה כלום.

תהיו כנים והוגנים, אין פה אחד שמחזיק מפיירו שחקן כדורגל ובמקרה שלו הסטטיסטיקה בהחלט משקרת.
אם נוחת פה כנף שמאל זר אכזר, אני יכול לחיות עם התקפה של דין/שוראנוב, סברינה וזר אכזר ביחד עם סבע כ-10 - לדעתי ההתקפה הטובה בליגה.
את המקום שפיירו יפנה כזר הייתי מביא שוער - אבל זה לא יקרה כמובן כי בונים פה על כיוף 'אוויר' שריף. ולכן אולי יש ברשימות איזה קשר אחורי ברמה גבוהה (להזכיר שאנחנו עם 4 שחקנים על 3 עמדות שאחד מהם עונה ראשונה בבוגרת).

בקיצור, במקרה של פיירו אפשר להוציא מהלימון לימונדה.
השאלה אם יביאו שחקן בקליבר הנכון לכנף שמאל ויחזקו עמדה נוספת (לדעתי אין צורך בחלוץ זר).

יענקלה דופק אותנו חזק חזק לשנים קדימה.
כל הקבוצה התחלפה אין קסמים בכדורגל

יש פה אנשים שאני לא מבין איך הם לא סקאוטים או לפחות בקשר עם סקאוטים של המועדון. אתם מביאים אופציות אש

בשביל לבנות קבוצה מחזור שלישי בליגה לא צריך לשלם לגל אלברמן.

Smile אמר:
תהיו כנים והוגנים, אין פה אחד שמחזיק מפיירו שחקן כדורגל ובמקרה שלו הסטטיסטיקה בהחלט משקרת.
אם נוחת פה כנף שמאל זר אכזר, אני יכול לחיות עם התקפה של דין/שוראנוב, סברינה וזר אכזר ביחד עם סבע כ-10 - לדעתי ההתקפה הטובה בליגה.
את המקום שפיירו יפנה כזר הייתי מביא שוער - אבל זה לא יקרה כמובן כי בונים פה על כיוף 'אוויר' שריף. ולכן אולי יש ברשימות איזה קשר אחורי ברמה גבוהה (להזכיר שאנחנו עם 4 שחקנים על 3 עמדות שאחד מהם עונה ראשונה בבוגרת).

השאלה אם יביאו שחקן בקליבר הנכון לכנף שמאל ויחזקו עמדה נוספת (לדעתי אין צורך בחלוץ זר).

אתה לא תופס ממנו? אני מצטער אולי הוא לא ״סקסי״ בכדורגל שלו אבל הוא אכן שחקן מצויין שבזכותו היינו בליגת האלופות
הקהל שלנו לא יודע להעריך

Daniel123 אמר:
בכסף הזה שחר חייב להביא או שחקן כנף או חלוץ שישברו פה את הליגה.
אחרת הקהל יתהפך עליו.
גם עושה מכירת חיסול וגם מביא שחקנים ב 2 שקל.

Why not both?

אם פיירו נמכר אכן נמכר ב3.5 מ׳ (שאפו ״[mention]רק מכבי[/mention]״ שטען את זה עוד ביוני לדעתי) אין מניעה להביא 2 שחקנים בקאליבר של שחקן מסוג שחקן.
לא זכור לי קיץ כזה רווחי בישראל מייצוא שחקנים.
חלאיילי 7.5, פיירו 3.5, קורנו 1.1, קאסה 0.35.
וכמובן כל חוזי העתק של חלקם.

Kozmo אמר:
Daniel123 אמר:
בכסף הזה שחר חייב להביא או שחקן כנף או חלוץ שישברו פה את הליגה.
אחרת הקהל יתהפך עליו.
גם עושה מכירת חיסול וגם מביא שחקנים ב 2 שקל.

Why not both?

אם פיירו נמכר אכן נמכר ב3.5 מ׳ (שאפו ״@רק מכבי״ שטען את זה עוד ביוני לדעתי) אין מניעה להביא 2 שחקנים בקאליבר של שחקן מסוג שחקן.
לא זכור לי קיץ כזה רווחי בישראל מייצוא שחקנים.
חלאיילי 7.5, פיירו 3.5, קורנו 1.1, קאסה 0.35.
וכמובן כל חוזי העתק של חלקם.

כי בשביל להביא שחקנים ברמה כזאת צריך לשלם להם גם שכר גבוה בשביל שיסתכלו בכלל לכיוון שלנו.
לא נראה ששחר מעוניין בזה.
יש להם תקרת זכוכית שהם לא מוכנים לשבור.

Smile אמר:
Smurk אמר:
מלמד במקום פיירו, זר לכנף שמאל, זר לשער. לוקחים?

מלמד ודוד זה +/- אותו סוג של שחקן
צריך מישהו אחר.

ובעניין בן דור, אין עשן בלי אש.
מניח שהמועדון באמת קיבל הצעה עליו, אבל מפאת הזמן שנשאר לחלון לא יעשו עם זה כלום.
מלמד יותר שחקן של כדורגל לרגל וגב לשער, לא בסגנון של דין.

לא חושב שיביאו את מלמד וגם לא רואה את בכר לא מביא עוד חלוץ זר

אותי לא מעניין שפיירו הולך אי אפשר לעצור אותו מדובר פה בשדרוג מכל הבחינות
אותי מעניין מי התחליף ומתי הוא נוחת פה.

מדהים שגם אחרי שחלאיילי נמכר ב7 מיליון ושיכלו להביא את אצילי באותו סכום שהם קיבלו עליו לא הבנתם שאין שום קשר בין הכסף שנכנס לבין הכסף שיוצא. שישלמו על פיירו גם 20 מיליון לא יהיה פה זר שעולה יותר מ1.5 גג 1.8

Shocking4U אמר:
מדהים שגם אחרי שחלאיילי נמכר ב7 מיליון ושיכלו להביא את אצילי באותו סכום שהם קיבלו עליו לא הבנתם שאין שום קשר בין הכסף שנכנס לבין הכסף שיוצא. שישלמו על פיירו גם 20 מיליון לא יהיה פה זר שעולה יותר מ1.5 גג 1.8

סתם שתבינו כמה אלברמן עושה עבודה חרא

חודשיים המאמן לא יכול לשחק עם כנפיים כי אין שחקני כנף אז הוא משחק עם 2 חלוצים, מחזור שלישי בליגה הוא גם לא יוכל לעלות עם 2 חלוצים כי החלוץ הזר הבכיר עוזב.

איזה פארסה

greenguy אמר:
Smile אמר:

אתה לא תופס ממנו? אני מצטער אולי הוא לא ״סקסי״ בכדורגל שלו אבל הוא אכן שחקן מצויין שבזכותו היינו בליגת האלופות
הקהל שלנו לא יודע להעריך

לא רוצה להפוך את הנושא הזה לדיון על הביצועים של פיירו אבל בקצרה - יש לו טכניקה של נגר והחמצות ממצבים שסבתא שלי היתה מבקיעה.
הוא מסתמך על פיזיות ומשחק ראש (וגם זה אין לו לפעמים).
אפשר למצוא יותר טוב, הוא לא איזה עילוי.

לפי גולדשטיין אתונה הציעו לו מליון יורו לעונה, ברור שהוא לא יישאר פה.
מקווה שיביאו כנף שמאל קאליבר ולא את הדיפולט ובנוסף קשר אחורי זר, בשביל ליגת העלק מספיק דוד ושוראנוב

לעשות 3.5 מיליון על חלוץ בינוני בן 29 זה עסקה טובה על הנייר, הבעיה זה העיתוי וחוסר היכולות של המועדון להביא שחקנים.
אם יש חלוץ טוב שסגור(למשל החלוץ מטורקיה שדיברו עליו תחילת חלון) אז יכול להיות שאפילו נשתדרג

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה