ירוק רפואי
שחקן העונה
Nirgreen אמר:ניסן אומר שיש כנף זר ספרדי על סף סיכום
אני לוקח את הידיעות שלו בערבון מוגבל
קניאס יודע יותר מכל הכתבים החסרי מושג שמסקרים את הקבוצה, בראשם דורון בן דור החסר מושג ומוח הראשי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:מכבי פתח תקווה הוציאה הודעה שאנחנו ביקשנו סכומים לא פרופורציונלים על מאור לוי.
האירוניה התאבדה
כובע קש אמר:מכבי פתח תקווה הוציאה הודעה שאנחנו ביקשנו סכומים לא פרופורציונלים על מאור לוי.
האירוניה התאבדה
KevinDurant אמר:מה נעשה אתו? אמור להיות בקרוב מקום ל3 זרים, למה שנשלם על שחקן כמוהו מיליון יורו?בירקי אמר:אני חושב שבגלל המחסור הכבד בכנפיים… ומי יודע מתי יובא שר חייבים להביא ישראלי ( לאיוס כדוגמא) כבר היום.
בירקי אמר:KevinDurant אמר:מה נעשה אתו? אמור להיות בקרוב מקום ל3 זרים, למה שנשלם על שחקן כמוהו מיליון יורו?בירקי אמר:אני חושב שבגלל המחסור הכבד בכנפיים… ומי יודע מתי יובא שר חייבים להביא ישראלי ( לאיוס כדוגמא) כבר היום.
אני לא רואה סרט שמביאים 2-3 זרים איכותיים, בטח עד שלא ייסגר פה סיפור המלחמה. אז בוא תבוא שחקן אגף אחד ישראלי כרגע.
אין שום קשר למלחמה, גם שנה שעברה בשיא הפריחה של מכבי חיפה הצליחו להביא רק את שואו באמצע אוגוסט. מי שמשלם מביא.בירקי אמר:KevinDurant אמר:מה נעשה אתו? אמור להיות בקרוב מקום ל3 זרים, למה שנשלם על שחקן כמוהו מיליון יורו?בירקי אמר:אני חושב שבגלל המחסור הכבד בכנפיים… ומי יודע מתי יובא שר חייבים להביא ישראלי ( לאיוס כדוגמא) כבר היום.
אני לא רואה סרט שמביאים 2-3 זרים איכותיים, בטח עד שלא ייסגר פה סיפור המלחמה. אז בוא תבוא שחקן אגף אחד ישראלי כרגע.
David אמר:Nirgreen אמר:ניסן אומר שיש כנף זר ספרדי על סף סיכום
ביררתי איתו הוא טוען שהוא לא אמר את זה בכללל לאיפה לעזעזל נעלם קאקא היחיד שאמין פה מבחינת דיווחים
Apoc אמר:גולדשטיין לא אמר בהתחלה "כמיליון יורו + מאור לוי" על הסיכום על איתן אזולאי?
עכשיו רשם בספורט 5 שזה 1.5 מיליון יורו + מאור לוי על אזולאי.
כרגע אם אני לא טועה זה הופך את איתן אזולאי לרכש הכי יקר בהיסטוריה של המועדון שלנו בהנחה שמאור לוי היה עם שווי שוק של מיליון יורו.
גם בלי מאור לוי 1.5 מיליון יורו זה יותר מכל מה ששילמנו על כל ישראלי אחר (שועה ב1.4 אם אני זוכר נכון).
Hulk אמר:וואלה נראה לי לא אחראי לפרסם פה את המספר של קניאס
Smurk אמר:לפי גולדשטיין בכר רוצה 3 זרים. בלם, קשר אחורי וקיצוני.
קיצוני מצוין, קש"א גם מצוין רק בשביל מה בלם?
Smurk אמר:לפי גולדשטיין בכר רוצה 3 זרים. בלם, קשר אחורי וקיצוני.
קיצוני מצוין, קש"א גם מצוין רק בשביל מה בלם?