ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:לא שולל שזה נכון. במידה ושימיץ עוזב אנחנו עם 4 בלמים בסגל מתוכם 3 שמאליים. שון, נירוסטה ורמי.
Smurk אמר:לא שולל שזה נכון. במידה ושימיץ עוזב אנחנו עם 4 בלמים בסגל מתוכם 3 שמאליים. שון, נירוסטה ורמי.
Smurk אמר:לפי גולדשטיין בכר רוצה 3 זרים. בלם, קשר אחורי וקיצוני.
קיצוני מצוין, קש"א גם מצוין רק בשביל מה בלם?
NOSFERATU ZODD אמר:דיה סבע תוקע את הכל.
במקום שיביאו מחליף לשרי בונים עליו שזאת טעות גדולה.
רפאלוב קינדה וסבע הם שחקנים על התפקיד של שרי אז לצערי לא יביאו שחקן זר עליהם.
צריך לדעתי לשחרר את סבע אם רוצים לעשות העונה משהו.
Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:דיה סבע תוקע את הכל.
קינדה וסבע מבחינתי הם רמת איכות גבוהה מספיק בעמדה של שרי ויוכלו לספק את מה שהוא נתן.
סבע היה מצוין אצל בכר, שידע להוציא ממנו תרומה איכותית בחצי השני של עונת האליפות השלישית. קינדה נתן תרומה יפה תחת דגו מעמדה דומה.
זר לעמדה הזו יהיה בזבוז גדול.
Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:דיה סבע תוקע את הכל.
קינדה וסבע מבחינתי הם רמת איכות גבוהה מספיק בעמדה של שרי ויוכלו לספק את מה שהוא נתן.
סבע היה מצוין אצל בכר, שידע להוציא ממנו תרומה איכותית בחצי השני של עונת האליפות השלישית. קינדה נתן תרומה יפה תחת דגו מעמדה דומה.
מטורף לגמרי.ברק.י אמר:חסן הפסיק לקרוץ וקאקא ורק מכבי נעלמו, אז נשאר לנו להסתמך רק על בן דור וגולדשטיין. קשה לעבור את החלון ככה.
לא זוכר חלון שאפילו לא ברור בו אילו עמדות מיועדות לחיזוק מלבד הכנף.
יכול להסכים אתך.Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:דיה סבע תוקע את הכל.
אין דבר כזה כמו שרי. הדבר הכי קרוב שאפשר להביא לשרי זה שחקן כמו ז'וסוואה. לא יגיע שחקן עם שילוב של כישרון ואופי כמו שלוNOSFERATU ZODD אמר:Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:דיה סבע תוקע את הכל.
החשיבות של שרי הייתה בעיקר בעובדה שהוא היה פליימייקר וסידר את המשחק.
חוץ מהעובדה שתרם בישולים ושערים דו ספרתי.
זה לא הסגנון של סבע , אני לא רואה אותו משתלט על משחק כמו שרי
עזוב את העובדה שיהיה כל כך הרבה בלאגן שהוא ישחק שלדעתי כולם יצטערו שהוא חזר.
הלוואי ואני טועה.
KevinDurant אמר:אין דבר כזה כמו שרי. הדבר הכי קרוב שאפשר להביא לשרי זה שחקן כמו ז'וסוואה. לא יגיע שחקן עם שילוב של כישרון ואופי כמו שלוNOSFERATU ZODD אמר:Judokan אמר:קינדה וסבע מבחינתי הם רמת איכות גבוהה מספיק בעמדה של שרי ויוכלו לספק את מה שהוא נתן.
החשיבות של שרי הייתה בעיקר בעובדה שהוא היה פליימייקר וסידר את המשחק.
הלוואי ואני טועה.
מה הקשר בין זה שסבע שחקן מכבי חיפה לזה שאנחנו צריכים עוד 2 שחקני התקפה איכותיים בסגל? גם אתו יש לנו בעיקר בעיה גדולה בכנפיים.NOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:אין דבר כזה כמו שרי. הדבר הכי קרוב שאפשר להביא לשרי זה שחקן כמו ז'וסוואה. לא יגיע שחקן עם שילוב של כישרון ואופי כמו שלוNOSFERATU ZODD אמר:החשיבות של שרי הייתה בעיקר בעובדה שהוא היה פליימייקר וסידר את המשחק.
הלוואי ואני טועה.
מצד שני לדעתי סבע הוא לא מחליף לשרי.
עזוב פליימייקר או תכונות כמו שרי, אין לנו כרגע שחקן מוביל בהתקפה.
בכר שיחק בבאר שבע עם שחקן על בשם וואקמה שאין לנו משהו שמתקרב אליו כרגע.
אם היה לנו כזה היינו יכולים לוותר על פליימייקר.
אז זהו שאני דווקא חושב שסבע מונע הבאת 2 שחקנים לעמדות האלה.KevinDurant אמר:מה הקשר בין זה שסבע שחקן מכבי חיפה לזה שאנחנו צריכים עוד 2 שחקני התקפה איכותיים בסגל? גם אתו יש לנו בעיקר בעיה גדולה בכנפיים.NOSFERATU ZODD אמר:KevinDurant אמר:אין דבר כזה כמו שרי. הדבר הכי קרוב שאפשר להביא לשרי זה שחקן כמו ז'וסוואה. לא יגיע שחקן עם שילוב של כישרון ואופי כמו שלו
מצד שני לדעתי סבע הוא לא מחליף לשרי.
שהוא שיחק תחת בכר בקדנציה הקודמת הוא עשה מספרים טובים מאוד בכל משבצת על המגרש (במיוחד באמצע מאזור ה8-10) והבעיה הגדולה שלנו כרגע היא באגפים ששם אין לנו שום דבר.
אני יכול לחיות עם סבע/רפאלוב/קינדה ב10 או אפילו שלישיית אמצע חזקה אם יהיו לנו עוד 2 שחקני כנף טובים בסגל בנוסף לחזיזה וחג'ג'.
גם אף אחד לא טוען שזה שסבע פה "מונע" הגעת שחקן כנף שלדעתי זו נקודת התורפה הגדולה ביותר שלנו בסגל היום
איפה יש כל כך הרבה שחקנים? שחקני 10 וכנף אמיתיים שיש לנו בסגל היום זה רפאלוב, סבע, חג'ג' וחזיזה.NOSFERATU ZODD אמר:אז זהו שאני דווקא חושב שסבע מונע הבאת 2 שחקנים לעמדות האלה.KevinDurant אמר:מה הקשר בין זה שסבע שחקן מכבי חיפה לזה שאנחנו צריכים עוד 2 שחקני התקפה איכותיים בסגל? גם אתו יש לנו בעיקר בעיה גדולה בכנפיים.NOSFERATU ZODD אמר:מצד שני לדעתי סבע הוא לא מחליף לשרי.
שהוא שיחק תחת בכר בקדנציה הקודמת הוא עשה מספרים טובים מאוד בכל משבצת על המגרש (במיוחד באמצע מאזור ה8-10) והבעיה הגדולה שלנו כרגע היא באגפים ששם אין לנו שום דבר.
אני יכול לחיות עם סבע/רפאלוב/קינדה ב10 או אפילו שלישיית אמצע חזקה אם יהיו לנו עוד 2 שחקני כנף טובים בסגל בנוסף לחזיזה וחג'ג'.
גם אף אחד לא טוען שזה שסבע פה "מונע" הגעת שחקן כנף שלדעתי זו נקודת התורפה הגדולה ביותר שלנו בסגל היום
אין מספיק מקום בסגל לכל כך הרבה שחקנים.
Smile אמר:לדעתי בכר ילך חזק העונה על 3-5-2, במיוחד אחרי שראינו שהשילוב של דינדה&פיירו עובד מעולה.
ברוב המקרים ישחקו וינגרים על כל הקו (כמו שחזיזה עשה בעונות של בכר)
מול קבוצות באותה רמה כנראה נלך על אוריינטציה יותר הגנתית עם מגנים טבעיים.
הוא לא הלך על זה כל הקריירה, לא יודע אם זה יקרה עכשיו.Smile אמר:לדעתי בכר ילך חזק העונה על 3-5-2, במיוחד אחרי שראינו שהשילוב של דינדה&פיירו עובד מעולה.
ברוב המקרים ישחקו וינגרים על כל הקו (כמו שחזיזה עשה בעונות של בכר)
מול קבוצות באותה רמה כנראה נלך על אוריינטציה יותר הגנתית עם מגנים טבעיים.