• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא שזה ריאלי וקונקרטי אבל הייתי שם להם עליו 2 מיליון יורו פלוס קינדה וסוף

Liberman אמר:
כל הכבוד שלפחות מנסים להביא את יונה
צריך לשבת על הראש ביצה
ולהציע לו עסקה טובה
כולל קינדה ועוד שחקן או שניים וגם כסף

נניח והתרחיש שכתבת אכן יתממש, ללא ספק זה יהיה אחד המקרים המצחיקים.
בגין משיכת התביעה על קינדה הבאנו לבית״ר את אורי דהן והשאלה של ירין לוי +50% עליו. ועכשיו נביא להם את איש המריבה בעצמו, קינדה.

הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
גם לא ברור לי מאיפה הגיעה האמירה הזו שבכר לא מחזיק מקינדה. בגלל משחקי אימון? או חילוף בגלל פציעה?

Amit Green אמר:
ליש עובר בהעברה קבועה להפועל ירושלים
מה?
כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט: הבלם יונתן ליש עבר בהשאלה ממכבי חיפה להפועל ירושלים

Judokan אמר:
הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
גם לא ברור לי מאיפה הגיעה האמירה הזו שבכר לא מחזיק מקינדה. בגלל משחקי אימון? או חילוף בגלל פציעה?

מזה שהמועדון רוצה להביא 10\קשר התקפי נוסף מה שדוחק את קינדה לסוף הרוטציה.

GreenGlory אמר:
Amit Green אמר:
ליש עובר בהעברה קבועה להפועל ירושלים
מה?
כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט: הבלם יונתן ליש עבר בהשאלה ממכבי חיפה להפועל ירושלים
ראיתי שהוא עבר לשנה עם אופציה לשנתיים והוא חתום רק עד 2025 אז לא הגיוני שזה השאלה.

לפי הטוויטר שלהם רשמית עבר בהעברה:

https://twitter.com/HapoelJLMfc/status/1813586516041502949

היחסים הטובים בין אלברמן לשי אהרון נושאים פרי.
לטובת הפועל ירושלים.

Judokan אמר:

קינדה לא הצטיין במיוחד בעונה שעברה.
גם אני לא הייתי ממהר לשחרר אותו, אבל אם אפשר להביא זר ברמה טובה לתפקיד הזה (וסבע נשאר) אז אפשר לשחרר.

NOSFERATU ZODD אמר:
היחסים הטובים בין אלברמן לשי אהרון נושאים פרי.
לטובת הפועל ירושלים.
הם לוקחים לנו את כל הכשרונות הצעירים ואנחנו קונים את כל הקשרים הלא מספיק טובים שלהם.

פרדה נקסט?

hezildo אמר:
Judokan אמר:

גם אני לא הייתי ממהר לשחרר אותו, אבל אם אפשר להביא זר ברמה טובה לתפקיד הזה (וסבע נשאר) אז אפשר לשחרר.
למה לשחרר? אתה משלם לו את המשכורת שכואב לך שהוא נמצא פה? אפשר לחשוב כמה ישראלים טובים יש בשוק שמדברים על לשחרר שחקן טוב מאוד. אין שום סיבה שהוא לא יהיה פה חלק מהרוטציה, זה לא איזה סוף כזה שבאמת לא מספיק איכותי כדי להיות חלק ממכבי חיפה.

Shocking4U אמר:
hezildo אמר:
Judokan אמר:

למה לשחרר? אתה משלם לו את המשכורת שכואב לך שהוא נמצא פה? אפשר לחשוב כמה ישראלים טובים יש בשוק שמדברים על לשחרר שחקן טוב מאוד. אין שום סיבה שהוא לא יהיה פה חלק מהרוטציה, זה לא איזה סוף כזה שבאמת לא מספיק איכותי כדי להיות חלק ממכבי חיפה.

אמרתי שאני לא ממהר לשחרר אותו.
אין לי בעיה להשאיר אותו כחלק מהרוטציה, אבל אם יהיה לנו עומס בעמדה שלו (זר, סבע ורפאלוב) הוא לא ישחק הרבה וירצה ללכת בעצמו.

איך תוך פחות משבוע אנחנו מאבדים 2 פרוספקטים שלנו להפועל ירושלים? ההתנהלות של המועדון עם השחקנים הצעירים היא נוראית

Ganjot אמר:
Judokan אמר:

עוד לא ראיתי מקור אחד ששווה משהו שאומר שאנחנו מחפשים קשר 10 זר. חוץ מניחושים של כתבים.
אנחנו מחפשים שחקני התקפה שיודעים לשחק בכנפיים וקשר אמצע.

Judokan אמר:
Ganjot אמר:
Judokan אמר:

עוד לא ראיתי מקור אחד ששווה משהו שאומר שאנחנו מחפשים קשר 10 זר. חוץ מניחושים של כתבים.
אנחנו מחפשים שחקני התקפה שיודעים לשחק בכנפיים וקשר אמצע.
אני חייב לציין שאני עוקב מאוד אחרי הקבוצה וחוץ מהכנף זר שמדברים עליו כל החלון אף אחד באמת לא מדבר על עוד זר נוסף (גם על סירוטה בקושי דיברו והעריכו שבסוף לא יביאו בלם נוסף)

אפשר להגיד בכנות שהם לא יודעים שום דבר חוץ מהסיפור עם נהואל

קינדה שחקן טוב ויהיה מעולה תחת בכר כ50/50.
לגבי העברה של ליש לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות.
גם על דיסטלפלד יצא שבסוף כן תהיה לנו אופציה להחזיר אותו בסכום נורמלי אם יפרוץ סוג של buy back.
יכול להיות שגם אצל ליש המקרה דומה.

Hulk אמר:
קינדה שחקן טוב ויהיה מעולה תחת בכר כ50/50.
לגבי העברה של ליש לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות.
גם על דיסטלפלד יצא שבסוף כן תהיה לנו אופציה להחזיר אותו בסכום נורמלי אם יפרוץ סוג של buy back.
יכול להיות שגם אצל ליש המקרה דומה.

אין לנו buy back על דיסטלפלד. יש לנו סעיף הרבה יותר חלש של זכות סירוב ראשונה, להשוות כל הצעה שירושלים מקבלת עליו.
Buy back היה אומר שיש מחיר נקוב שבו הם חייבים להסכים להצעה שלנו עליו, בלי קשר לשום הצעה של קבוצה אחרת ובלי שיקול דעת שלהם

קינדה השחקן הכי רך בסגל. לא יודע איך אתם בונים עליו כ5050

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה