ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Liberman אמר:כל הכבוד שלפחות מנסים להביא את יונה
צריך לשבת על הראש ביצה
ולהציע לו עסקה טובה
כולל קינדה ועוד שחקן או שניים וגם כסף
כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט: הבלם יונתן ליש עבר בהשאלה ממכבי חיפה להפועל ירושליםAmit Green אמר:ליש עובר בהעברה קבועה להפועל ירושלים
מה?
Judokan אמר:הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
גם לא ברור לי מאיפה הגיעה האמירה הזו שבכר לא מחזיק מקינדה. בגלל משחקי אימון? או חילוף בגלל פציעה?
ראיתי שהוא עבר לשנה עם אופציה לשנתיים והוא חתום רק עד 2025 אז לא הגיוני שזה השאלה.GreenGlory אמר:כפי שפורסם באתר ערוץ הספורט: הבלם יונתן ליש עבר בהשאלה ממכבי חיפה להפועל ירושליםAmit Green אמר:ליש עובר בהעברה קבועה להפועל ירושלים
מה?
Judokan אמר:הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
גם לא ברור לי מאיפה הגיעה האמירה הזו שבכר לא מחזיק מקינדה. בגלל משחקי אימון? או חילוף בגלל פציעה?
הם לוקחים לנו את כל הכשרונות הצעירים ואנחנו קונים את כל הקשרים הלא מספיק טובים שלהם.NOSFERATU ZODD אמר:היחסים הטובים בין אלברמן לשי אהרון נושאים פרי.
לטובת הפועל ירושלים.
למה לשחרר? אתה משלם לו את המשכורת שכואב לך שהוא נמצא פה? אפשר לחשוב כמה ישראלים טובים יש בשוק שמדברים על לשחרר שחקן טוב מאוד. אין שום סיבה שהוא לא יהיה פה חלק מהרוטציה, זה לא איזה סוף כזה שבאמת לא מספיק איכותי כדי להיות חלק ממכבי חיפה.hezildo אמר:Judokan אמר:הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
קינדה לא הצטיין במיוחד בעונה שעברה.
גם אני לא הייתי ממהר לשחרר אותו, אבל אם אפשר להביא זר ברמה טובה לתפקיד הזה (וסבע נשאר) אז אפשר לשחרר.
Shocking4U אמר:למה לשחרר? אתה משלם לו את המשכורת שכואב לך שהוא נמצא פה? אפשר לחשוב כמה ישראלים טובים יש בשוק שמדברים על לשחרר שחקן טוב מאוד. אין שום סיבה שהוא לא יהיה פה חלק מהרוטציה, זה לא איזה סוף כזה שבאמת לא מספיק איכותי כדי להיות חלק ממכבי חיפה.hezildo אמר:Judokan אמר:הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
קינדה לא הצטיין במיוחד בעונה שעברה.
גם אני לא הייתי ממהר לשחרר אותו, אבל אם אפשר להביא זר ברמה טובה לתפקיד הזה (וסבע נשאר) אז אפשר לשחרר.
Ganjot אמר:Judokan אמר:הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
מזה שהמועדון רוצה להביא 10\קשר התקפי נוסף מה שדוחק את קינדה לסוף הרוטציה.
אני חייב לציין שאני עוקב מאוד אחרי הקבוצה וחוץ מהכנף זר שמדברים עליו כל החלון אף אחד באמת לא מדבר על עוד זר נוסף (גם על סירוטה בקושי דיברו והעריכו שבסוף לא יביאו בלם נוסף)Judokan אמר:Ganjot אמר:Judokan אמר:הקלות שמשחררים פה שחקן באיכות של קינדה די מדהימה. ואחר כך יגידו שאנחנו חייבים את הישראלים המובילים אצלנו ואיך זה לא קורה.
מזה שהמועדון רוצה להביא 10\קשר התקפי נוסף מה שדוחק את קינדה לסוף הרוטציה.
עוד לא ראיתי מקור אחד ששווה משהו שאומר שאנחנו מחפשים קשר 10 זר. חוץ מניחושים של כתבים.
אנחנו מחפשים שחקני התקפה שיודעים לשחק בכנפיים וקשר אמצע.
Hulk אמר:קינדה שחקן טוב ויהיה מעולה תחת בכר כ50/50.
לגבי העברה של ליש לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנות.
גם על דיסטלפלד יצא שבסוף כן תהיה לנו אופציה להחזיר אותו בסכום נורמלי אם יפרוץ סוג של buy back.
יכול להיות שגם אצל ליש המקרה דומה.