Hulk אמר:אני לא חושב שנשחק העונה בשלב הבתים בקונפרנס, יהיה קשה מאוד עם ההגרלה והלוואי ואני טועה.Ganjot אמר:ממש לא רק לפי צורך מקצועי.Hulk אמר:יחזקאל היה חלש מאוד בבש כששיחק כקיצוני או חלוץ, לכן ברדה עשה לו הסבה לעמדת המגן.
גם בטורקיה לא תופקד כקיצוני, הוא מעולה עם בכר מתכוון לרוץ העונה עם מערך של 3 בלמים מה שפחות נראה סביר.
צריך להסתכל על צורך מקצועי ולא העיקר להביא לפי משקל.
וקני טוב כווינג שמאל ונוראי כקיצוני ואותו דבר יחזקאל.
יש סיבה ששניהם עשו את הפריצה שלהם אחרי שהעבירו אותם לשם אם זה קני בגנט או יחזקאל בבש.
אני אישית הייתי רוצה 2 קיצוניים זרים אחד לשמאל אחד לימין אבל לא נראה לי זה ייקרה
צריך סגל עמוק בעונות עם אירופה, והעונה ראו את זה.. ברור שהיה תרומה לכל העומס בעקבות המלחמה, אבל בשורה התחתונה אם היינו מעמיסים בקיץ בשחקנים ישראלים נורמלים ולא בסוף פודגוראנו וגוני נאור למיניהם, אז היה לנו עוד שחקנים למלא את החורים שנוצרו.. וזה עוד אחרי שגם חג'ג' הוא סותם חורים כבר מהנוער.
זה שיחזקאל לא היה טוב בבאר שבע שלא חיפשה לשחק כדורגל אלא רק ליפול ולעשות הצגות, לא אומר שזה גם יהיה המצב שלו פה.. הוא שחקן התקפה במקור שיודע לנגוח, לסיים ולעשות תנועה לעומק.
יחזקאל הוא לא רכש שובר שוויון אבל הוא שחקן משמעותי מאוד בסגל של קבוצה שמשחקת ~60 משחקים בעונה
אנחנו בוודאות מדורגים עד הפלייאוף. וגם בפלייאוף יש סיכוי סביר שנהיה מדורגים.
שלב בתים יעד ריאלי ומתבקש.