• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מייקל בן חמו אמר:
בירקי אמר:
אנחנו נמשיך לישון על האף, הם מצד שני יביאו כל ישראלי פוטנציאלי לאגף. אחריי זה נבכה עשור קדימה למה אנו חזרנו לעשור אבוד. יש ניהול סיכונים, לא כל שחקן ישראלי שתביא תצליח. אבל מספיק שתצליח ב1/3 עשית עסקה מעולה. אבל יעקב ישן.

מישהו בכלל יודע אם בכר רוצה אותו? אני שמעתי שבדיוק הפוך
זה מחזיר אותי לדיון המצוין שהיה לי עם [smention u=148]Hulk[/smention]

אין בעיה אם בכר לא רוצה את אצילי, זה אומר שיש לו בקאליבר שחקן טוב ממנו. נחכה לראות מי יגיע

KevinDurant אמר:
מייקל בן חמו אמר:
בירקי אמר:
אנחנו נמשיך לישון על האף, הם מצד שני יביאו כל ישראלי פוטנציאלי לאגף. אחריי זה נבכה עשור קדימה למה אנו חזרנו לעשור אבוד. יש ניהול סיכונים, לא כל שחקן ישראלי שתביא תצליח. אבל מספיק שתצליח ב1/3 עשית עסקה מעולה. אבל יעקב ישן.

זה מחזיר אותי לדיון המצוין שהיה לי עם @Hulk

אין בעיה אם בכר לא רוצה את אצילי, זה אומר שיש לו בקאליבר שחקן טוב ממנו. נחכה לראות מי יגיע

הוא רוצה וגם אם לא זה ממש לא מחייב שיש שחקן טוב יותר.

KevinDurant אמר:
מייקל בן חמו אמר:
בירקי אמר:

זה היה נכון לתחילת עד סוף יוני, ברגע שהשמות הראשונים לא הגיעו ונפלו כמה שחקנים אתה כבר יורד ברמה כנראה.
הדיווחים היו שהוא מעדיף את יחזקאל וגם זה נפל.
ככל שהזמן עובר אתה עובר למועמדים פחות טובים.

GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:
מייקל בן חמו אמר:

זה היה נכון לתחילת עד סוף יוני, ברגע שהשמות הראשונים לא הגיעו ונפלו כמה שחקנים אתה כבר יורד ברמה כנראה.
הדיווחים היו שהוא מעדיף את יחזקאל וגם זה נפל.
ככל שהזמן עובר אתה עובר למועמדים פחות טובים.

בדיוק.

בינתיים נראה שאנחנו בבעיה דווקא בגלל שהיריבה מתחזקת משמעותית לטעמי.

שיהיה ברור אני גם חושב שבכר רוצה את אצילי, אבל אני אומר, אם המועדון ובכר ואלברמן היו מחליטים שלא רוצים את אצילי מסיבות כאלה ואחרות והיו מחתימים את יחזקאל וכנף זר ב1.7 אף אחד לא היה מדבר על אצילי היום

נראה שברק לא רצה אותו מספיק…. אחרת היה הופך שולחנות. יש לציין שנראה לי שזה מהלך מאוד לא חכם של אצילי. נגיד ושנה הבאה יחזור ( יהיה בן 32) מי ישלם לו חוזה ל2-3? ביתר?

בירקי אמר:
נראה שברק לא רצה אותו מספיק…. אחרת היה הופך שולחנות. יש לציין שנראה לי שזה מהלך מאוד לא חכם של אצילי. נגיד ושנה הבאה יחזור ( יהיה בן 32) מי ישלם לו חוזה ל2-3? ביתר?
מה הקשר לברק לא הגיעו לסיכום על המס

בנתיים מנספורד לא מפסיק לעבוד ואדון גל חולם

בוא נראה את הזרים היותר טובים מאצילי שיצליחו להביא.

אם את נהואל לא הצליחו להביא, נראה לאן יגיעו מפה

Smurk אמר:
בירקי אמר:

ברק הפך שולחנות על פחות מזה…. אבל אני עם דוראנט, בוא נראה איזה זרים יביאו.

בירקי אמר:
Smurk אמר:
בירקי אמר:

יש מגבלות שגם ברק לא יכול לשבור

בירקי אמר:
Smurk אמר:
בירקי אמר:

יחפשו בשוק "הזרים חינם".
כי זר טוב עם שנניח לא הצליח בקבוצה אחרת, ויעלה דמי העברה של 400-600 אלף יורו ושכר של חצי מיליון זה "ממש" הפרש משמעותי.
שלא לדבר על זמן התאקלמות וכושר משחק.

בירקי אמר:

ברור, בכר לא רצה אותו.
בגלל זה החתימו במקום אצילי את.. אה רגע לא החתימו. בסדר אבל החתימו לכנף שמאל את ההוא, נו איך קוראים לו… אה לא חתם בסוף.
כן, בכר הזה. או שאולי זה בכלל אצילי שחלם לחזור לקפריסין.

כמו שאמרתי בזמנו(תביעת קינדה שבגינה הבאנו לבית״ר שני שחקנים מתנה +אחוזים) על זה שבמכבי חיפה לא יודעים לפעול במסגרת המשפטית, ככה גם לא יודעים לפעול מבחינת מיסים.
רואה חשבון ועו״ד שמבין בתחום יידע איך להוציא מהלימון לימונדה, יידע איך אפשר לפרוס תשלומים ולסגור את זה בבונוסים, מענקי חתימה ושלל דרכים. אבל לא, המחלקה המשפטית במכבי הייתה ונשארה מביכה.

מדהים
היה עדיף היו נשארים עם דגו
לא היה טעם באמת להביא מאמן כמו בכר אם לא נותנים לו את הכלים הכי טובים
חבורה של חדלי אישים כואב להם לשלם מיליון יורו מענק חתימה כמו שנהוג בכל מקום בעולם כששחקן מגיע עם הכרטיס ביד בשביל להביא את השחקן הכי טוב בארץ? אפסים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה