ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:נראה שברק לא רצה אותו מספיק…. אחרת היה הופך שולחנות. יש לציין שנראה לי שזה מהלך מאוד לא חכם של אצילי. נגיד ושנה הבאה יחזור ( יהיה בן 32) מי ישלם לו חוזה ל2-3? ביתר?
אחי הכל באהבה ותכתוב כרצונך. ברק הוכיח בעבר שהוא רוצה משהו הוא יודיע לדברר לתקשורת והכל…. לא מרגיש שזו הסיטואציה כעת .Liberman אמר:בירקי אמר:נראה שברק לא רצה אותו מספיק…. אחרת היה הופך שולחנות. יש לציין שנראה לי שזה מהלך מאוד לא חכם של אצילי. נגיד ושנה הבאה יחזור ( יהיה בן 32) מי ישלם לו חוזה ל2-3? ביתר?
סליחה שאני כותב לך ככה
אין כוונה לפגוע
אבל זו תגובה הזויה לדעתי
מה זה אומר ברק לא הפך שולחנות?
איזה בן אדם מגיע לעבודתו והופך שולחנו?
אם בעלים לא רוצה לשלם ולא רוצה להיות תחרותי, המאמן צריך לבוא ולהפוך עליו שולחנות? מה רציני כאילו
Liberman אמר:בירקי אמר:נראה שברק לא רצה אותו מספיק…. אחרת היה הופך שולחנות. יש לציין שנראה לי שזה מהלך מאוד לא חכם של אצילי. נגיד ושנה הבאה יחזור ( יהיה בן 32) מי ישלם לו חוזה ל2-3? ביתר?
סליחה שאני כותב לך ככה
אין כוונה לפגוע
אבל זו תגובה הזויה לדעתי
מה זה אומר ברק לא הפך שולחנות?
איזה בן אדם מגיע לעבודתו והופך שולחנו?
אם בעלים לא רוצה לשלם ולא רוצה להיות תחרותי, המאמן צריך לבוא ולהפוך עליו שולחנות? מה רציני כאילו
ToniKroos אמר:אגב
שיזדיין אצילי
כפוי טובה בעיניי בלי הכרת הטוב לעולם לא היה משיג את הסכומים בדובאי בלעדינו
היה יכול לבוא לקראתנו אם הדון לא בא לפחות
Judokan אמר:ברור, בכר לא רוצה את אצילי.
הוא גם לא רוצה להחתים שחקנים זרים, והוא לא רוצה שחקנים ישראליים נוספים לחיזוק הסגל. בתכלס הוא ממש ממש מרוצה עם הסגל הקיים, וחלום שלו לראות מה הוא יוכל להוציא מליאור קאסה ורועי אלימלך.
מדהים לאן אנשים ילכו בשביל להגן על קבלת ההחלטות הקמצנית, המביכה, הלא החלטית והלא תחרותית של שחר את אלברמן.
אני גדול מתנגדי יענקלה. אני רק אומר שהחיים הם לא 0 או 1. ברק רצה את אצילי,אבל לא חשב ששווה להתאבד עליו ולשים את כל הזיטונים עליו. האם אני מביא גם אצילי וגם זר איכותי חאגף? ברור. הקמצנות כמו תמיד תעלה לנו ריבית דריבית.Judokan אמר:ברור, בכר לא רוצה את אצילי.
הוא גם לא רוצה להחתים שחקנים זרים, והוא לא רוצה שחקנים ישראליים נוספים לחיזוק הסגל. בתכלס הוא ממש ממש מרוצה עם הסגל הקיים, וחלום שלו לראות מה הוא יוכל להוציא מליאור קאסה ורועי אלימלך.
מדהים לאן אנשים ילכו בשביל להגן על קבלת ההחלטות הקמצנית, המביכה, הלא החלטית והלא תחרותית של שחר את אלברמן.
Apoc אמר:ToniKroos אמר:אגב
שיזדיין אצילי
כפוי טובה בעיניי בלי הכרת הטוב לעולם לא היה משיג את הסכומים בדובאי בלעדינו
היה יכול לבוא לקראתנו אם הדון לא בא לפחות
אנשים מדברים איתך על כמה הוא אוהב את מכבי ומה הרב שלו יגיד וכו'
בסוף זה בן אדם כמו כולנו, הכל בסוף זה כסף, בשביל עוד מיליון יורו הוא גם ממיר את הדת לאיסלאם ומעלה סטורי כל העיניים על טולכרם
KevinDurant אמר:וייס שבדרכ כתב אמין מאוד אומר שלא הוצע לאצילי להיות המשתכר הבכיר בקבוצה ולא הוצע לו מענק חתימה.
מסתדר עם מה שרוב הכתבים פרסמו שהוצע לו השכר שהיה לו לפני המעבר (סביבות 450-500 אלף דולר).
המועדון לא רצה להחזיר את אצילי.
KevinDurant אמר:וייס שבדרכ כתב אמין מאוד אומר שלא הוצע לאצילי להיות המשתכר הבכיר בקבוצה ולא הוצע לו מענק חתימה.
מסתדר עם מה שרוב הכתבים פרסמו שהוצע לו השכר שהיה לו לפני המעבר (סביבות 450-500 אלף דולר).
אני חושב שיש מצב שהם מרגישים שהם "נעקצו" חזק עם סבע בקיץ הקודם עם החוזה הגדול והארוך ולא רוצים להתחייב לעוד חוזה כזה ולהיתקע עם 2 שחקנים "כוכבים" שיושבים על הפיירול בגיל 31-32אליאור אמר:KevinDurant אמר:וייס שבדרכ כתב אמין מאוד אומר שלא הוצע לאצילי להיות המשתכר הבכיר בקבוצה ולא הוצע לו מענק חתימה.
המועדון רצה אבל בתנאים מגוחכים.
בקיץ שבו אין במי להשקיע לא עושים אפילו השקעה אחת טובה ונכונה. איזה ביזיון. מילא היו מציעים 650 ומענק והוא היה מסרב הייתי עוד מבין קצת. שיזדיינו כולם שם.
Apoc אמר:אגב גולדשטיין העלה כתבה בספורט 5 עם כותרת של "מה הלאה" אחרי נפילת עסקת אצילי והכתבה עצמה ריקה מתוכן, רק רושם שם "יביאו שחקנים אחרים".
איזו תקשורת נושכת, איזה מוסר עבודה.
אז שיתקעו עם עוד עונות של ביינוניות ומקום 2.KevinDurant אמר:אני חושב שיש מצב שהם מרגישים שהם "נעקצו" חזק עם סבע בקיץ הקודם עם החוזה הגדול והארוך ולא רוצים להתחייב לעוד חוזה כזה ולהיתקע עם 2 שחקנים "כוכבים" שיושבים על הפיירול בגיל 31-32אליאור אמר:KevinDurant אמר:וייס שבדרכ כתב אמין מאוד אומר שלא הוצע לאצילי להיות המשתכר הבכיר בקבוצה ולא הוצע לו מענק חתימה.
המועדון רצה אבל בתנאים מגוחכים.
בקיץ שבו אין במי להשקיע לא עושים אפילו השקעה אחת טובה ונכונה. איזה ביזיון. מילא היו מציעים 650 ומענק והוא היה מסרב הייתי עוד מבין קצת. שיזדיינו כולם שם.