• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אגב
שיזדיין אצילי
כפוי טובה בעיניי בלי הכרת הטוב לעולם לא היה משיג את הסכומים בדובאי בלעדינו
היה יכול לבוא לקראתנו אם הדון לא בא לפחות

בירקי אמר:
נראה שברק לא רצה אותו מספיק…. אחרת היה הופך שולחנות. יש לציין שנראה לי שזה מהלך מאוד לא חכם של אצילי. נגיד ושנה הבאה יחזור ( יהיה בן 32) מי ישלם לו חוזה ל2-3? ביתר?

סליחה שאני כותב לך ככה
אין כוונה לפגוע
אבל זו תגובה הזויה לדעתי
מה זה אומר ברק לא הפך שולחנות?
איזה בן אדם מגיע לעבודתו והופך שולחנו?
אם בעלים לא רוצה לשלם ולא רוצה להיות תחרותי, המאמן צריך לבוא ולהפוך עליו שולחנות? מה רציני כאילו

Liberman אמר:
בירקי אמר:
נראה שברק לא רצה אותו מספיק…. אחרת היה הופך שולחנות. יש לציין שנראה לי שזה מהלך מאוד לא חכם של אצילי. נגיד ושנה הבאה יחזור ( יהיה בן 32) מי ישלם לו חוזה ל2-3? ביתר?

סליחה שאני כותב לך ככה
אין כוונה לפגוע
אבל זו תגובה הזויה לדעתי
אם בעלים לא רוצה לשלם ולא רוצה להיות תחרותי, המאמן צריך לבוא ולהפוך עליו שולחנות? מה רציני כאילו
אחי הכל באהבה ותכתוב כרצונך. ברק הוכיח בעבר שהוא רוצה משהו הוא יודיע לדברר לתקשורת והכל…. לא מרגיש שזו הסיטואציה כעת .

Liberman אמר:
בירקי אמר:

סליחה שאני כותב לך ככה
אין כוונה לפגוע
אבל זו תגובה הזויה לדעתי

זה דברים שיש רק פה, כמו דיבורים בתקשורת על "חצי כרטיס"
אתה לא תראה בפורום של מנצ'טסר
why is ten hag not flipping tables

ToniKroos אמר:
אגב
שיזדיין אצילי

אנשים מדברים איתך על כמה הוא אוהב את מכבי ומה הרב שלו יגיד וכו'
בסוף זה בן אדם כמו כולנו, הכל בסוף זה כסף, בשביל עוד מיליון יורו הוא גם ממיר את הדת לאיסלאם ומעלה סטורי כל העיניים על טולכרם

ברור, בכר לא רוצה את אצילי.
הוא גם לא רוצה להחתים שחקנים זרים, והוא לא רוצה שחקנים ישראליים נוספים לחיזוק הסגל. בתכלס הוא ממש ממש מרוצה עם הסגל הקיים, וחלום שלו לראות מה הוא יוכל להוציא מליאור קאסה ורועי אלימלך.

מדהים לאן אנשים ילכו בשביל להגן על קבלת ההחלטות הקמצנית, המביכה, הלא החלטית והלא תחרותית של שחר את אלברמן.

Judokan אמר:
הוא גם לא רוצה להחתים שחקנים זרים, והוא לא רוצה שחקנים ישראליים נוספים לחיזוק הסגל. בתכלס הוא ממש ממש מרוצה עם הסגל הקיים, וחלום שלו לראות מה הוא יוכל להוציא מליאור קאסה ורועי אלימלך.

מדהים לאן אנשים ילכו בשביל להגן על קבלת ההחלטות הקמצנית, המביכה, הלא החלטית והלא תחרותית של שחר את אלברמן.

כרגע אחרי המכירה של חלאילי במיליארד ארבע מאות אלף, אנחנו בפלוס של כמה כבר במאזן של ה3 שנים האחרונות? 50 מיליון יורו?
אז לצפות שהם ישברו במיליון יורו למעלה את הסכום שהם משלמים בדרך כלל זה באמת ליטרלי המינימום של המינימום
איזה עולב, מעניין אותי איך יענקל'ה מחשיב את עצמו לאיש עסקים אם הוא תמיד משתדל לעשות הכל כדי שהעסק לא חלילה יגדל

Judokan אמר:

אני גדול מתנגדי יענקלה. אני רק אומר שהחיים הם לא 0 או 1. ברק רצה את אצילי,אבל לא חשב ששווה להתאבד עליו ולשים את כל הזיטונים עליו. האם אני מביא גם אצילי וגם זר איכותי חאגף? ברור. הקמצנות כמו תמיד תעלה לנו ריבית דריבית.

אגב גולדשטיין העלה כתבה בספורט 5 עם כותרת של "מה הלאה" אחרי נפילת עסקת אצילי והכתבה עצמה ריקה מתוכן, רק רושם שם "יביאו שחקנים אחרים".
איזו תקשורת נושכת, איזה מוסר עבודה.

Apoc אמר:
ToniKroos אמר:
אגב
שיזדיין אצילי

אנשים מדברים איתך על כמה הוא אוהב את מכבי ומה הרב שלו יגיד וכו'
בסוף זה בן אדם כמו כולנו, הכל בסוף זה כסף, בשביל עוד מיליון יורו הוא גם ממיר את הדת לאיסלאם ומעלה סטורי כל העיניים על טולכרם

תשמע, מכל בן אדם רגיל אני באמת לא מצפה לזרוק מיליון יורו לפח ולא להתעקש עליהם במענק חתימה (שאגב מגיעות לו בהחלט)
אבל דווקא מאצילי שלדעתי המועדון הציל אותו בכל כך הרבה מובנים אני די מגיעה בציפייה קטנה שהוא מסוגל לבוא לקראת המועדון בנושא הזה, דווקא בגלל שלולא המועדון ויענקלה הוא עדיין עמוק בחרא של קפריסין מחפש את עצמו

וייס שבדרכ כתב אמין מאוד אומר שלא הוצע לאצילי להיות המשתכר הבכיר בקבוצה ולא הוצע לו מענק חתימה.

מסתדר עם מה שרוב הכתבים פרסמו שהוצע לו השכר שהיה לו לפני המעבר (סביבות 450-500 אלף דולר).

המועדון לא רצה להחזיר את אצילי.

KevinDurant אמר:
וייס שבדרכ כתב אמין מאוד אומר שלא הוצע לאצילי להיות המשתכר הבכיר בקבוצה ולא הוצע לו מענק חתימה.

מסתדר עם מה שרוב הכתבים פרסמו שהוצע לו השכר שהיה לו לפני המעבר (סביבות 450-500 אלף דולר).

המועדון רצה אבל בתנאים מגוחכים.

בקיץ שבו אין במי להשקיע לא עושים אפילו השקעה אחת טובה ונכונה. איזה ביזיון. מילא היו מציעים 650 ומענק והוא היה מסרב הייתי עוד מבין קצת. שיזדיינו כולם שם.

KevinDurant אמר:

ביזיון שאין כמותו.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

בקיץ שבו אין במי להשקיע לא עושים אפילו השקעה אחת טובה ונכונה. איזה ביזיון. מילא היו מציעים 650 ומענק והוא היה מסרב הייתי עוד מבין קצת. שיזדיינו כולם שם.
אני חושב שיש מצב שהם מרגישים שהם "נעקצו" חזק עם סבע בקיץ הקודם עם החוזה הגדול והארוך ולא רוצים להתחייב לעוד חוזה כזה ולהיתקע עם 2 שחקנים "כוכבים" שיושבים על הפיירול בגיל 31-32

הקטע עם אצילי היא שלדעתי אפילו לא מנסים.
לא מאמינים שאפילו יוותר על שקל.
קצת מזכיר את העניין עם פאני שפשוט נתנו לו ללכת בלי נסיון שדרוג חוזה.
שיהיה לנו בהצלחה.

Apoc אמר:
אגב גולדשטיין העלה כתבה בספורט 5 עם כותרת של "מה הלאה" אחרי נפילת עסקת אצילי והכתבה עצמה ריקה מתוכן, רק רושם שם "יביאו שחקנים אחרים".
איזו תקשורת נושכת, איזה מוסר עבודה.

מוסר עבודה מביך
כולם מדברים על המיסים של אצילי
אף אחד לא טורח לבדוק כמה שנים זה נחשב תושב חוזר
שזכאי להקלות מס. כמובן שמדובר סביב 6 שנים וכל הקשקושים מסביב זה המצאות.

יודע שאני היחיד בפורום שחושב ככה אבל אני שמח שהמועדון חושב כמו עסק ולא כמו אוהד, שאתה נותן לאצילי חוזה פיקס בסכומים האלה לאורך 3-4 שנים אתה מתאבד כלכלית, נניח ובשנה הראשונה הוא יהיה טוב ויעזור לך לקחת אליפות, מה תעשה בעוד שנתיים שהוא יירד ביכולת ותתקע בגיל 33 עם ישראלי בחוזה של 600 אלף?
אם היה אפשר לדבר איתו ולעשות חוזה שמתגמל לפי ביצועים/הופעות אז אחלה אבל הוא רוצה שנשלם את כל ההפרש מס(שזה מיליון יורו) + חוזה של 600ֶ אלף לפחות..

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

אני חושב שיש מצב שהם מרגישים שהם "נעקצו" חזק עם סבע בקיץ הקודם עם החוזה הגדול והארוך ולא רוצים להתחייב לעוד חוזה כזה ולהיתקע עם 2 שחקנים "כוכבים" שיושבים על הפיירול בגיל 31-32
אז שיתקעו עם עוד עונות של ביינוניות ומקום 2.
מעבר לזה, על נהואל הם כן מתעקשים ומוכנים לשלם. הסדרי עדיפויות שלהם דפוק לגמרי, איבדו כל קרדיט

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה