אלברמן צריך בעיקר לחפש ראש מערך רפואי חדש זר אכזר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לגמרי גם הפציעות וגם השיקום של השחקנים היה נוראי העונה, הרבה בגלל זה לא לקחנו העונה.Shocking4U אמר:אלברמן צריך בעיקר לחפש ראש מערך רפואי חדש זר אכזר
Nirgreen אמר:אני מצפה שעד ל20 יוני יהיה פה לפחות 3 רכשי שוברי שיוון.
אם לא נקרוס גם עונה הבאה
אתה גם מצפה שעדי הימלבלוי תרוץ לזרועות שלך אחרי שהיא התגרשה.Nirgreen אמר:אני מצפה שעד ל20 יוני יהיה פה לפחות 3 רכשי שוברי שיוון.
אם לא נקרוס גם עונה הבאה
ראינו אותו כמה שנים עומד בהפועל רעננה. הוא שוער ישראלי צעיר גנרי. אין הבדל בנו לבין איזה תומר צרפתי/עומר ניראון כזה.Hulk אמר:חבר אוהד קש אומר שצור שוער מעולה, ראוי מהרבה יותר שוערים בליגת העל.
לא חסר שחקנים שעשו שדרוג מהלאומית לליגת העל.
אוקיי. וחסר שוערים ברמה הזאת בליגת העל שאתה צריך ללכת לאומית? למה צריך 2 שוערים צעירים שדומים ברמתם (בוא נצא בנקודת הנחה שצור שוער סבבה פלוס למשל)?כובע קש אמר:צור וליטבינוב (השוער של נוף הגליל) הם שני השוערים הכי טובים בלאומית.
עדיין הייתי מעדיף שוער קצת יותר מנוסה כשוער שני, סטייל גד עמוס.
Shocking4U אמר:ראינו אותו כמה שנים עומד בהפועל רעננה. הוא שוער ישראלי צעיר גנרי. אין הבדל בנו לבין איזה תומר צרפתי/עומר ניראון כזה.Hulk אמר:חבר אוהד קש אומר שצור שוער מעולה, ראוי מהרבה יותר שוערים בליגת העל.
לא חסר שחקנים שעשו שדרוג מהלאומית לליגת העל.
אחרי ההימורים הכל כך מוצלחים על גוני נאור, קאסה, ינון אליהו, איתמר ניצן וכו׳ אולי לא כדאי שוב להמר?
Shocking4U אמר:אוקיי. וחסר שוערים ברמה הזאת בליגת העל שאתה צריך ללכת לאומית? למה צריך 2 שוערים צעירים שדומים ברמתם (בוא נצא בנקודת הנחה שצור שוער סבבה פלוס למשל)?כובע קש אמר:צור וליטבינוב (השוער של נוף הגליל) הם שני השוערים הכי טובים בלאומית.
עדיין הייתי מעדיף שוער קצת יותר מנוסה כשוער שני, סטייל גד עמוס.