• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
קשה לי להבין איך אפשר לרשום גד עמוס כשראינו מה קרה שניסה להניע כדור מול הגרמנים..
אולי גראפי אופציה סבירה אבל לא חושב שהוא יירצה לבוא כשוער שני.

מקווה שאחריי הסיפור עם הניתוח כעת של חג׳ג׳, מבינים שצריך יותר שחקני אגף ממה תכננו.

צריך להחליף צוות רפואי זה בושה אחרת לא יעזור איזה רכש נביא בקיץ

לפי תומר לוי בית"ר רוצים את דאהן.
שיעשו טרייד וידחפו להם עוד מישהו בתמורה ליונה

הישאם לאיוס צריך להיות פה אתמול. בלי קשר לאיזה שחקני אגף מביאים. דריבל ברמה מאוד מאוד גבוהה. קצת הברגה של ברק את הראש, יכול להיות מדהים,

Smile אמר:
הם רוצים את דהן בחינם ותגיד תודה אם לא יבקשו ממך להשתתף בשכר

איזה שכונה עם חגג. איך לא הוציאו אותו לניתוח כבר לפני חודשיים

Shocking4U אמר:
איזה שכונה עם חגג. איך לא הוציאו אותו לניתוח כבר לפני חודשיים

שלא יהיו יותר מידי שחקנים פצועים כביכול, חזיזה חזר והוא נפצע במקרה...

מקווה מאוד שאף אחד לא חושב לתת לו מקום בסגל בעונה הבאה

GODLFQfWIAAJZ0N

ברגיל יתחיל איתנו את האימונים וישוחרר לבית״ר

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
הם רוצים את דהן בחינם ותגיד תודה אם לא יבקשו ממך להשתתף בשכר

אז במקום לתת חינם שיוסיפו עוד שחקן או 2 אפילו במתווה של השאלה.

לא הייתי לוקח מבית"ר אף שחקן לסגל, אולי רק את עדי יונה אבל הם בחיים לא יסכימו לטרייד עליו תמורת אורי דהן

כובע קש אמר:
לא הייתי לוקח מבית"ר אף שחקן לסגל, אולי רק את עדי יונה אבל הם בחיים לא יסכימו לטרייד עליו תמורת אורי דהן
ומה עם ירדן שועה שחקן העונה? ומירון ג'ורג' זר העונה? ויוסי אבוקסיס/גל כהן/ברק יצחקי מאמן העונה?????

תהיה שוב מיני מהפכה הקיץ.
מעבר למה שרוצים לצרף, יש גם סימני שאלה.
קורנו, פיירו וסק - 3 זרים משמעותיים שמתנדנדים.
מצד אחד צריך להילחם על השארת קורנו, מצד שני אם הוא משחק בלי מוטיבציה הוא לא אותו שחקן.
אם סק עוזב, הייתי בודק את האפשרות להחזיר את בטובינסיקה.
פיירו לדעתי כן צריך להישאר, עם המגבלות הטכניות שלו, אני לא מאמין שנמצא חלוץ טוב יותר.

אברג'ל, אצילי, סבע וקשר תוקף זר זה מאסט.
אני חושב שגם שוער בכיר יותר מכיוף זה חשוב. אולי אפילו זר אם אברג'ל אכן אופציה ריאלית.

silvas אמר:
תהיה שוב מיני מהפכה הקיץ.
מעבר למה שרוצים לצרף, יש גם סימני שאלה.
קורנו, פיירו וסק - 3 זרים משמעותיים שמתנדנדים.
מצד אחד צריך להילחם על השארת קורנו, מצד שני אם הוא משחק בלי מוטיבציה הוא לא אותו שחקן.
אם סק עוזב, הייתי בודק את האפשרות להחזיר את בטובינסיקה.
פיירו לדעתי כן צריך להישאר, עם המגבלות הטכניות שלו, אני לא מאמין שנמצא חלוץ טוב יותר.

אברג'ל, אצילי, סבע וקשר תוקף זר זה מאסט.
אני חושב שגם שוער בכיר יותר מכיוף זה חשוב. אולי אפילו זר אם אברג'ל אכן אופציה ריאלית.
אני חושב שלעניין הזרים שציינת גם אם הם יעזבו, ככל הנראה יבוא זר ראש בראש על המשבצת שלהם (אולי למעט פיירו שיכול להיות שיביאו את וייסמן במקום לדוגמה) ככה שזה החלק "הקל"

אני חושב שבסוף שימיץ' יישאר ורק שואו יוחלף "בוודאות" אבל אני גם הייתי בוחן את האפשרות לגבי דילאן אם וכאשר.

לגבי הרכש מעבר לזה, אני חושב שיש לנו בעיה ענקית בעמדת הכנף, בטח שחג'ג' שוב נפל לעניין שרירי הבטן שבדרך כלל חוזרים ממנו בצורה לא טובה ולוקח המון זמן להתאושש מזה, במקרה של חטואל הוא נעדר 5 חודשים מהמגרשים.

זה אומר שנשארנו עם חזיזה שלא שיחק עונה שלמה וזהו בגדול בעמדת הכנף.

אם הייתה תכנית כלשהי ללכת רק על שחקן כנף אחד, אני חושב שהיום חייבים ללכת על 2 שחקנים לכנף, כולל במחיר של "להתפשר" על סבע/כנעאן ל10 ולוותר על זר בעמדה הזו.

באמצע עוד אפשר לעשות התאמות מבחינת הצמד-שלישייה שישחקו (לשחק עם המשולשים, להביא אולי עוד שחקן פה שחקן שם), בכנפיים אין שום אופציה "לזייף".

בכר לא מאמין יותר מדי ב3-5-2 בליגה ואוהב את ה4-3-3 ולא תהיה לו אפשרות להמציא שם.

silvas אמר:
לא לשכוח שיש גם את שוראנוב בעמדת החלוץ.
גם הוא חוזר מפציעה קשה מאוד ברצועות ולא שיחק שנה שלמה ובאופן כללי לא שיחק הרבה בקריירה, לא הייתי בונה עליו יותר מדי

לא מצליח להבין למה נעולים פה על זה שצריך 10 זר, זה תפקיד שנכחד מהענף צריך להתמקד בשני קיצוניים זרים איכותיים וזה יפתור את בעיה היצירתיות, ואם ממש מתעקשים אז קינדה/רפאלוב/וכנעאן זה אחלה אופציות ל10.

הלאקיפ מפרסם הבוקר שנאנט ואוקזר מנסות להחתים את אברג'ל, ועתידות להגיש הצעות ללוריין.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה