ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הם רוצים את דהן בחינם ותגיד תודה אם לא יבקשו ממך להשתתף בשכרSmile אמר:לפי תומר לוי בית"ר רוצים את דאהן.
שיעשו טרייד וידחפו להם עוד מישהו בתמורה ליונה
Shocking4U אמר:איזה שכונה עם חגג. איך לא הוציאו אותו לניתוח כבר לפני חודשיים
קלאסיLiberman אמר:ברגיל יתחיל איתנו את האימונים וישוחרר לבית״ר
KevinDurant אמר:הם רוצים את דהן בחינם ותגיד תודה אם לא יבקשו ממך להשתתף בשכרSmile אמר:לפי תומר לוי בית"ר רוצים את דאהן.
שיעשו טרייד וידחפו להם עוד מישהו בתמורה ליונה
ומה עם ירדן שועה שחקן העונה? ומירון ג'ורג' זר העונה? ויוסי אבוקסיס/גל כהן/ברק יצחקי מאמן העונה?????כובע קש אמר:לא הייתי לוקח מבית"ר אף שחקן לסגל, אולי רק את עדי יונה אבל הם בחיים לא יסכימו לטרייד עליו תמורת אורי דהן
אני חושב שלעניין הזרים שציינת גם אם הם יעזבו, ככל הנראה יבוא זר ראש בראש על המשבצת שלהם (אולי למעט פיירו שיכול להיות שיביאו את וייסמן במקום לדוגמה) ככה שזה החלק "הקל"silvas אמר:תהיה שוב מיני מהפכה הקיץ.
מעבר למה שרוצים לצרף, יש גם סימני שאלה.
קורנו, פיירו וסק - 3 זרים משמעותיים שמתנדנדים.
מצד אחד צריך להילחם על השארת קורנו, מצד שני אם הוא משחק בלי מוטיבציה הוא לא אותו שחקן.
אם סק עוזב, הייתי בודק את האפשרות להחזיר את בטובינסיקה.
פיירו לדעתי כן צריך להישאר, עם המגבלות הטכניות שלו, אני לא מאמין שנמצא חלוץ טוב יותר.
אברג'ל, אצילי, סבע וקשר תוקף זר זה מאסט.
אני חושב שגם שוער בכיר יותר מכיוף זה חשוב. אולי אפילו זר אם אברג'ל אכן אופציה ריאלית.
גם הוא חוזר מפציעה קשה מאוד ברצועות ולא שיחק שנה שלמה ובאופן כללי לא שיחק הרבה בקריירה, לא הייתי בונה עליו יותר מדיsilvas אמר:לא לשכוח שיש גם את שוראנוב בעמדת החלוץ.