ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בשיקום נכון אפשר לעבור את זה, לא משהו רציני מדי היום (בתור אחד שקרע רצועות בעצמו)אליאור אמר:עוד שחקן שעבר רצועות? מה יהיה עם זה?
זה גם לא רלוונטי, זה סרטון של 3+ שנים אחורה.Smurk אמר:רק אני לא הבנתי את ההתלהבות מסרטון? נראה חמוד לפי התגובות חשבתי אני הולך לראות סרטון של ויניסיוס
KevinDurant אמר:מעניין מאוד עם האקספוסיטו הזה על הפרק. גם מבחינת שכר אנחנו יכולים לשדרג אותו מאוד (הוא גם שחקן חופשי) ואם נהואל הזה יגיע גם כן זה מאוד משמעותי מבחינתו לדעתי.
לא רואה סרט שמביאים חלוץ זר לפני קשר מרכז שדה זר.KevinDurant אמר:מעניין מאוד עם האקספוסיטו הזה על הפרק. גם מבחינת שכר אנחנו יכולים לשדרג אותו מאוד (הוא גם שחקן חופשי) ואם נהואל הזה יגיע גם כן זה מאוד משמעותי מבחינתו לדעתי.
הכוונה הייתה כמובן על חשבון פיירו במידה ולא יישאר. (ואז יש מקום לגם וגם)Smurk אמר:לא רואה סרט שמביאים חלוץ זר לפני קשר מרכז שדה זר.KevinDurant אמר:מעניין מאוד עם האקספוסיטו הזה על הפרק. גם מבחינת שכר אנחנו יכולים לשדרג אותו מאוד (הוא גם שחקן חופשי) ואם נהואל הזה יגיע גם כן זה מאוד משמעותי מבחינתו לדעתי.
לא יודע מה התחרות.Judokan אמר:KevinDurant אמר:מעניין מאוד עם האקספוסיטו הזה על הפרק. גם מבחינת שכר אנחנו יכולים לשדרג אותו מאוד (הוא גם שחקן חופשי) ואם נהואל הזה יגיע גם כן זה מאוד משמעותי מבחינתו לדעתי.
אם הוא שחקן חופשי, לא חושב שנוכל להשיג אותו מול קבוצות אחרות שמעוניינות בו.
אבל בכל מקרה זה ספקולציה מוחלטת שאין טעם להתעסק בה. לפחות כל עוד פיירו פה
זה קצת יותר מורכב כי יש פה הרבה כסף באוויר. זה לא עניין אפילו של למצמץ לגבי הפיצויים כי יש פה הרבה עניין של מסכובע קש אמר:זה נראה שאל עין לא רוצים את אצילי ואצילי לא רוצה להישאר שם ועכשיו זה רק עניין של מי ממצמץ ראשון לגבי הפיצויים.
הימור שלי הוא יהיה פה
שיכסו את זה מהמסים שמחזיקי הגרין פלוס שילמו למועדוןKevinDurant אמר:זה קצת יותר מורכב כי יש פה הרבה כסף באוויר. זה לא עניין אפילו של למצמץ לגבי הפיצויים כי יש פה הרבה עניין של מסכובע קש אמר:זה נראה שאל עין לא רוצים את אצילי ואצילי לא רוצה להישאר שם ועכשיו זה רק עניין של מי ממצמץ ראשון לגבי הפיצויים.
הימור שלי הוא יהיה פה
Smurk אמר:רק אני לא הבנתי את ההתלהבות מסרטון? נראה חמוד לפי התגובות חשבתי אני הולך לראות סרטון של ויניסיוס
רק מכבי אמר:https://twitter.com/NEWSAIN_/status/1796186509940265281?t=A19YWj4epplLmNxXV7c_sA&s=19
זה ה"דיווח" שבגללו גולדשטיין הוציא את הכתבה על אצילי.