• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם פיירו עוזב צריך חלוץ זר במקום או וייסמן. ראיתי דיבורים כאילו דין ושוראנוב זה מספיק, זה ממש לא. אסור לבנות על שוראנוב שעם כל הכבוד חוץ מקצת ניצוצות לא הראה פה שום דבר ברמה של אני מהמר עליו את כל העונה שלי אם דין נפצע בטח כשהוא בעצמו חוזר מצולבת.

וייסמן חלש, שיביאו את יובאנוביץ מאמין שירצה לבוא לפה אחרי עונה חלשה בשוויץ והוא תופר פה את הליגה.

Hulk אמר:
וייסמן חלש, שיביאו את יובאנוביץ מאמין שירצה לבוא לפה אחרי עונה חלשה בשוויץ והוא תופר פה את הליגה.
מה האובססיה שלכם לחלוצים ששיחקו שם כאילו חסר חלוצים בעולם שתמיד חוזרים לכל מיני פשיצ׳ים, פריצות, יובאנוביצ׳ים

לדרוש על פיירו 4.5 מיליון, ואם מישהו מוכן לשלם, אז להגיד תודה גדולה ולקבל את ההצעה.
הסגנון של בכר גם ככה לא מתאים לפיירו, ואפשר למצוא חלוצים יותר מתאימים לנו (בטח לרמת הליגה?).
בסכום כזה אפשר לממן מחליף מצוין, כולל בשבירת שיא העברות שלנו, ועדיין לצאת

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
מה האובססיה שלכם לחלוצים ששיחקו שם כאילו חסר חלוצים בעולם שתמיד חוזרים לכל מיני פשיצ׳ים, פריצות, יובאנוביצ׳ים
הוא החלוץ הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, בגיל מעולה, אפשר להביא אותו באזור 1-1.5 מיליון.
והוא תפור בול לסגנון של בכר.

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
הוא החלוץ הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, בגיל מעולה, אפשר להביא אותו באזור 1-1.5 מיליון.
והוא תפור בול לסגנון של בכר.
אני איתך בזה. הוא מפלצת כדורגל. היה קורבן למאמנים הזויים וזה שהנחיתו לו את זהבי על הראש. לדעתי לא הראה פה לדעתי חצי מהקילריות שלו ועדיין הותיר פה רושם מעולה.
אם יש אפשרות להביא אותו אני מביא בלי היסוס (אין לי מושג מה היה איתו השנה ואם עבר פציעה וכו', כמובן שזה שיקול)

יענקלה משלשל 10 מיליון יורו לכיס בקיץ הקרוב. נראה שנוציא לפחות חצי מזה

Smurk אמר:
יענקלה משלשל 10 מיליון יורו לכיס בקיץ הקרוב. נראה שנוציא לפחות חצי מזה
מה גורם לך להגיד את זה?

דין וייסמן ושוראנוב זה חוד מעולה לליגה.
אנשים פה קצת מזלזלים בשון הוא חלוץ מטורף לליגה שלנו.
עובד בטירוף על המגרש, הייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.

ירוק רפואי אמר:
אני גם חושב.

בכל פעם שהוא היה בליגה "ברמתו" הוא היה טוב. אז הוא לא ברמה להיות חלוץ בליגה ספרדית ראשונה ואיטלקית ראשונה, בסדר.

מאז סאבוריט אני לא חושב שהגיע שחקן לליגה פה בכינון ישיר מליגה ראשונה בטופ 5

אם כתבת שהוא יהיה נפילה אז זה אומר שזה מה שיקרה?
אני זוכר מה היה פה בקיץ שפיירו חתם, איך כולם רצו את המועמד הנוסף ירמייף.
כבר קבעו באופן נחרץ שפיירו נגר ולא מתאים ומה לא.
בפועל הגיע לפה חלוץ שהביא מספרים הרבה מעל המצופה.

ירוק רפואי אמר:
אם כתבת שהוא יהיה נפילה אז זה אומר שזה מה שיקרה?
אני זוכר מה היה פה בקיץ שפיירו חתם, איך כולם רצו את המועמד הנוסף ירמייף.
כבר קבעו באופן נחרץ שפיירו נגר ולא מתאים ומה לא.
בפועל הגיע לפה חלוץ שהביא מספרים הרבה מעל המצופה.
את וייסמן כולם פה ראו וכולם מכירים בניגוד לפיירו בטרם ההגעה שלו.
אני אישית חושב שוייסמן טיפה אוברייטד. בעיניי לא שדרוג גדול מדין, במיוחד לא בפרופיל ובמשכורת שהוא כנראה יקבל. יחד עם זאת אם אין אצילי, חוד שלו של דין ושל שוראנוב זה אחלה במידה ומביאים שני זרים לכנפיים ברמה גבוהה מאוד.

KevinDurant אמר:
ירוק רפואי אמר:
אני גם חושב.

בכל פעם שהוא היה בליגה "ברמתו" הוא היה טוב. אז הוא לא ברמה להיות חלוץ בליגה ספרדית ראשונה ואיטלקית ראשונה, בסדר.

מאז סאבוריט אני לא חושב שהגיע שחקן לליגה פה בכינון ישיר מליגה ראשונה בטופ 5

יש לי תאוריה רבת שנים שיש מעגל מימרים, רק של חלוצים בתחתית ליגות בחירות וליגות משנה שם.
אתה רק צריך להיכנס למעגל ואתה מבטיח לעצמך 5-6 שנים באזורים האלה

לא עף על הרעיון שויסמן יהיה החלוץ המוביל שלנו (ואם הוא יבוא זה התקן). הוא אף פעם לא הרגיש לי איזשהו מפלצת רחבה יוצאת דופן למעט עונה אחת באוסטריה.
אישית חושב שדין דוד יותר טוב ממנו.

המנהל המקצועי של שלאסק ורוצלאב על הצעת מכבי חיפה על נהואל: "ההצעה הייתה נמוכה, לא היה על מה לדבר. לא נמכור אותו תמורת פחות מכמה מיליוני יורו"

אני לא מחזיק מוייסמן בכלל, אבל אם הוא מגיע על תקן שחקן שיהווה תחרות לדין ויפנה מקום של זר אני בעד.

הוא לא שווה מיליון יורו איזה כמה מליונים.
שיתקדמו למועמד הבא
וויסמן זה בלוף, בליגה האוסטרית גיא מלמד נותן 30 גולים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה