אם פיירו עוזב צריך חלוץ זר במקום או וייסמן. ראיתי דיבורים כאילו דין ושוראנוב זה מספיק, זה ממש לא. אסור לבנות על שוראנוב שעם כל הכבוד חוץ מקצת ניצוצות לא הראה פה שום דבר ברמה של אני מהמר עליו את כל העונה שלי אם דין נפצע בטח כשהוא בעצמו חוזר מצולבת.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה האובססיה שלכם לחלוצים ששיחקו שם כאילו חסר חלוצים בעולם שתמיד חוזרים לכל מיני פשיצ׳ים, פריצות, יובאנוביצ׳יםHulk אמר:וייסמן חלש, שיביאו את יובאנוביץ מאמין שירצה לבוא לפה אחרי עונה חלשה בשוויץ והוא תופר פה את הליגה.
הוא החלוץ הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, בגיל מעולה, אפשר להביא אותו באזור 1-1.5 מיליון.Shocking4U אמר:מה האובססיה שלכם לחלוצים ששיחקו שם כאילו חסר חלוצים בעולם שתמיד חוזרים לכל מיני פשיצ׳ים, פריצות, יובאנוביצ׳יםHulk אמר:וייסמן חלש, שיביאו את יובאנוביץ מאמין שירצה לבוא לפה אחרי עונה חלשה בשוויץ והוא תופר פה את הליגה.
אני איתך בזה. הוא מפלצת כדורגל. היה קורבן למאמנים הזויים וזה שהנחיתו לו את זהבי על הראש. לדעתי לא הראה פה לדעתי חצי מהקילריות שלו ועדיין הותיר פה רושם מעולה.Hulk אמר:הוא החלוץ הכי טוב שהיה פה בעשור האחרון, בגיל מעולה, אפשר להביא אותו באזור 1-1.5 מיליון.Shocking4U אמר:מה האובססיה שלכם לחלוצים ששיחקו שם כאילו חסר חלוצים בעולם שתמיד חוזרים לכל מיני פשיצ׳ים, פריצות, יובאנוביצ׳יםHulk אמר:וייסמן חלש, שיביאו את יובאנוביץ מאמין שירצה לבוא לפה אחרי עונה חלשה בשוויץ והוא תופר פה את הליגה.
והוא תפור בול לסגנון של בכר.
מה גורם לך להגיד את זה?Smurk אמר:יענקלה משלשל 10 מיליון יורו לכיס בקיץ הקרוב. נראה שנוציא לפחות חצי מזה
Shocking4U אמר:מה גורם לך להגיד את זה?Smurk אמר:יענקלה משלשל 10 מיליון יורו לכיס בקיץ הקרוב. נראה שנוציא לפחות חצי מזה
אני גם חושב.ירוק רפואי אמר:דין וייסמן ושוראנוב זה חוד מעולה לליגה.
אנשים פה קצת מזלזלים בשון הוא חלוץ מטורף לליגה שלנו.
עובד בטירוף על המגרש, הייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
את וייסמן כולם פה ראו וכולם מכירים בניגוד לפיירו בטרם ההגעה שלו.ירוק רפואי אמר:אם כתבת שהוא יהיה נפילה אז זה אומר שזה מה שיקרה?
אני זוכר מה היה פה בקיץ שפיירו חתם, איך כולם רצו את המועמד הנוסף ירמייף.
כבר קבעו באופן נחרץ שפיירו נגר ולא מתאים ומה לא.
בפועל הגיע לפה חלוץ שהביא מספרים הרבה מעל המצופה.
KevinDurant אמר:אני גם חושב.ירוק רפואי אמר:דין וייסמן ושוראנוב זה חוד מעולה לליגה.
אנשים פה קצת מזלזלים בשון הוא חלוץ מטורף לליגה שלנו.
עובד בטירוף על המגרש, הייתי מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
בכל פעם שהוא היה בליגה "ברמתו" הוא היה טוב. אז הוא לא ברמה להיות חלוץ בליגה ספרדית ראשונה ואיטלקית ראשונה, בסדר.
מאז סאבוריט אני לא חושב שהגיע שחקן לליגה פה בכינון ישיר מליגה ראשונה בטופ 5