• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
אני אהמר שאם טוקלמטי הבלוף יגיע הוא יפנה תקן של זר לשחקן בכנף ימין.

זה טיפה סיכון להמר על שוראנוב וטוקלמטי אבל חשיבה לא רעה בכלל כנף ימין יותר נחוץ לטעמי מחלוץ וכבר לקחנו אליפות עם דין כחלוץ בכיר.
בחלומי מצליחים להביא את למקין ומתפנה מקום של זר במקום שימיץ..

Undertheknife אמר:
טוקלומטי יותר כנף שמאל מאשר חלוץ
מה שלא ברור לי עדיין זה מה עם הכנף ימין? גם נאוהל וגם טוקולמטי לא יכולים לשחק שם.
היחידי בסגל כרגע שיכול לשחק שם זה חזיזה בתקווה שהוא יהיה בריא.
טוקלומטי לרוב ממה שזכור לי שיחק בעיקר באמצע ולפעמים בימין, לא זוכר אותו כמעט בשמאל.

לא חושב שהוא ברמה של לשחק פה בכנף.

לגבי צד ימין להערכתי מייעדים אותו לחזיזה ואצילי/טוריאל.

חוד של טוקלומטי, שוראנוב ודין דוד זה חוד שהייתי מהמר עליו אם הייתי צריך לשים את משבצת הזר בעמדה אחרת. אני בעד.

אליאור אמר:
חוד של טוקלומטי, שוראנוב ודין דוד זה חוד שהייתי מהמר עליו אם הייתי צריך לשים את משבצת הזר בעמדה אחרת. אני בעד.
לא הולך על זה. שוראנוב חוזר אחרי פציעה קשה והוא אומנם פוטנציאל אבל לא הוכיח את עצמו וטוקלומטי עשה עונה לא טובה השנה בפ''ת.

הימור גדול מדי.

אליאור אמר:
אחד לא ברור מה תקבל ממנו (לדעתי לא הרבה), אחד חוזר מפציעה קשה והכל על הכתפיים של אחד שכמה שהוא היה טוב עדיין היה פצוע חלק מהעונה וגם סבל מבצורת חלק מהזמן.
לא הגיוני בעליל.
(וכן תכף יכתבו לי שהצהבת לקחו אליפות עם משפתי בשער, הגנה של תחתית ליגת העל וחוד שמורכב מאחד זהבי שכופה עצמו ותורג'מן).

טוקלומטי שחקן על. אין עשן בלי אש, עשינו את אותה טעות עם קניקובסקי ודוידה, אנחנו נצטער שלא שמנו עליו יד.

חזיזוש אמר:
טוקלומטי שחקן על. אין עשן בלי אש, עשינו את אותה טעות עם קניקובסקי ודוידה, אנחנו נצטער שלא שמנו עליו יד.
על סמך מה הוא שחקן על?

גם אני לא שם את קניקובסקי ודוידה בכלל באותה קטגוריה.

קניקובסקי עשה כמה עונות טובות בנתניה כשחקן מפתח וכקבוצת צמרת (הייתי בעד להביא אותו).

הוא היה מולחם להרכב השנה במכבי פ''ת ואיכשהו הצליח להסתכסך עם האוהדים שלהם ולעשות עונה לא טובה.

מאור לוי לא רוצה להתחרות על מקומו פה, נמצא בשנת חוזה ועש לו ביקוש בקבוצות שונות בליגה. המועדון חייב ללכת לעסקת טרייד עליו עם זכות ראשונים על מכירה עתידית לקבוצות בישראל. תמיד אנחנו מדברים פה על זה שאין לנו קלפים לטריידים ועכשיו כשיש, חייבים להשתמש בו ולהביא לפה שחקן שקשה להביא מתוך הליגה.

אני חושב שבמיליון יורו ומאור לוי שהתועלת שלו למכבי חיפה היא כלום זו עסקה טובה.
מיליון יורו נהיה סכום מינימום לקנייה של שחקן אצלינו בשנים האחרונות.
ולקנות שחקן שבדקו ומאמינים בו אחרי שהוא בירידה זה חכם, לקנות שהשחקן בשיא כל מטומטם יכול, בדיוק בשביל הדברים האלה יש ניהול מקצועי.
בסוף הוא רק בן 19ֶ לא מדובר פה על שחקן שכבר שנתיים שלוש נתקע במקום ולא פורץ.

אני חושב שאין מה להתעסק בזה כרגע כי יש את האולימפיאדה שטוקלומטי השתתף וישחק בה, לוזון אתמול בראיון אמר שיש על טוקלומטי הצעות ושהוא בונה על האולימפיאדה, אז עד אחרי האולימפיאדה אין על מה לדבר כנראה בהקשר של הטרייד הזה, לא רואה את זה קורה לפני או במהלך האולימפיאדה, רק אחרי במידה וטוקלומטי לא יפציץ באולימפיאדה

KevinDurant אמר:
Undertheknife אמר:
אין מצב שלא יביאו חלוץ זר בהנחה ופיירו יעזוב.
אז מה המטרה בלהביא את טוקלומטי בעצם?

אין שום טעם בלהביא גם את טוקלומטי, גם את נהואל וגם חלוץ זר. אני חושב שלוזון אמר משהו לפני כמה ימים על הצעה מהצהבת על 2.5 מיליון יורו בינואר, אז לא נשמע לי הגיוני שמאור לוי שבשנת חוזה שווה פתאום 1.5 מיליון יורו. כנראה שהדיווח בישראל היום פשוט לא נכון.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
Undertheknife אמר:
אין מצב שלא יביאו חלוץ זר בהנחה ופיירו יעזוב.
אז מה המטרה בלהביא את טוקלומטי בעצם?

אין שום טעם בלהביא גם את טוקלומטי, גם את נהואל וגם חלוץ זר. אני חושב שלוזון אמר משהו לפני כמה ימים על הצעה מהצהבת על 2.5 מיליון יורו בינואר, אז לא נשמע לי הגיוני שמאור לוי שבשנת חוזה שווה פתאום 1.5 מיליון יורו. כנראה שהדיווח בישראל היום פשוט לא נכון.
הרבה השתנה מינואר, המנייה של טוקלומטי לא בשיאה בוא נגיד והצהבת סגרו את מדמון ככה שגם אין תחרות בארץ על טוקלומטי.

לירן רוטמן שוחרר..זה אולי ממש דל"פ אבל יש מצב שהוא יכול להיות כנף מחליף אצלנו, שחקן מוכשר בזמן שנתנו לו לשחק (יש לו מספרים גם).

nk1230 אמר:
לירן רוטמן שוחרר..זה אולי ממש דל"פ אבל יש מצב שהוא יכול להיות כנף מחליף אצלנו, שחקן מוכשר בזמן שנתנו לו לשחק (יש לו מספרים גם).
אתה רוצה להביא שחקן ששוחרר מקבוצה בפליאוף התחתון?

אני יודע שכמעט אין סיכוי אבל לדעתי יותר ריאלי להביא את מלמד מהסרדינים מאשר את טוקלומטי.
יכול להיות שיחוק גדול תחת בכר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה