Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
אליאור אמר:Judokan אמר:אליאור אמר:אין שום טעם בלהביא גם את טוקלומטי, גם את נהואל וגם חלוץ זר. אני חושב שלוזון אמר משהו לפני כמה ימים על הצעה מהצהבת על 2.5 מיליון יורו בינואר, אז לא נשמע לי הגיוני שמאור לוי שבשנת חוזה שווה פתאום 1.5 מיליון יורו. כנראה שהדיווח בישראל היום פשוט לא נכון.
טוקלומטי שרוף שם עם הקהל, וגם לוזון מבין שזו לא סיטואציה ששחקן יכול לפרוץ בה. אז הוא מעדיף למכור אותו עכשיו בסכום שהוא עדיין יפה, ולהימנע מהסיכון שהביקוש והמחיר יירד בעוד מיליון בשנה הבאה.
ובנוסף, לוזון מחזיק ממאור לוי ברמות הזויות (חושב שיוכל למכור אותו עוד שנתיים-שלוש בהרבה כסף), אז הוא מוכן גם בגלל זה ללכת על המהלך.
דווקא מהלך שמסתדר לי מאוד עבור כל הנפשות הפועלות.
אצלנו תחת בכר, טוקלומטי יכול לפרוץ יפה. בכר יודע לעבוד עם שחקנים מהסוג הזה ולמצוא להם את המקום
יאללה הלוואי.
אבל אני לא מבין על איזה משבצת זה יהיה. יהיו לנו ארבעה חלוצים?
לא הייתי פוסל שטוקלומטי יוחתם ויושאל. או שזה מה שיעשו עם שוראנוב כדי לראות שהוא בכלל מתאושש מהפציעה שלו במקום לבנות עליו מגדלים.
אבל בהנחה שכולם נשארים, כולל פיירו - זו שאלה טובה. הייתי מעריך שבכר ראה מה קרה בעונה הנוכחית וישאף לשחק יותר עם שני חלוצים, כשיש חלוץ שני שיכול לשחק ליד פיירו. ואז ארבעה חלוצים זו רוטציה הגיונית, כששניים מהם גם יכולים לשחק באגף