• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
Judokan אמר:
אליאור אמר:
אין שום טעם בלהביא גם את טוקלומטי, גם את נהואל וגם חלוץ זר. אני חושב שלוזון אמר משהו לפני כמה ימים על הצעה מהצהבת על 2.5 מיליון יורו בינואר, אז לא נשמע לי הגיוני שמאור לוי שבשנת חוזה שווה פתאום 1.5 מיליון יורו. כנראה שהדיווח בישראל היום פשוט לא נכון.

טוקלומטי שרוף שם עם הקהל, וגם לוזון מבין שזו לא סיטואציה ששחקן יכול לפרוץ בה. אז הוא מעדיף למכור אותו עכשיו בסכום שהוא עדיין יפה, ולהימנע מהסיכון שהביקוש והמחיר יירד בעוד מיליון בשנה הבאה.
ובנוסף, לוזון מחזיק ממאור לוי ברמות הזויות (חושב שיוכל למכור אותו עוד שנתיים-שלוש בהרבה כסף), אז הוא מוכן גם בגלל זה ללכת על המהלך.

דווקא מהלך שמסתדר לי מאוד עבור כל הנפשות הפועלות.

אצלנו תחת בכר, טוקלומטי יכול לפרוץ יפה. בכר יודע לעבוד עם שחקנים מהסוג הזה ולמצוא להם את המקום

יאללה הלוואי.
אבל אני לא מבין על איזה משבצת זה יהיה. יהיו לנו ארבעה חלוצים?

לא הייתי פוסל שטוקלומטי יוחתם ויושאל. או שזה מה שיעשו עם שוראנוב כדי לראות שהוא בכלל מתאושש מהפציעה שלו במקום לבנות עליו מגדלים.

אבל בהנחה שכולם נשארים, כולל פיירו - זו שאלה טובה. הייתי מעריך שבכר ראה מה קרה בעונה הנוכחית וישאף לשחק יותר עם שני חלוצים, כשיש חלוץ שני שיכול לשחק ליד פיירו. ואז ארבעה חלוצים זו רוטציה הגיונית, כששניים מהם גם יכולים לשחק באגף

benrey אמר:
אליאור אמר:
Judokan אמר:
טוקלומטי שרוף שם עם הקהל, וגם לוזון מבין שזו לא סיטואציה ששחקן יכול לפרוץ בה. אז הוא מעדיף למכור אותו עכשיו בסכום שהוא עדיין יפה, ולהימנע מהסיכון שהביקוש והמחיר יירד בעוד מיליון בשנה הבאה.
ובנוסף, לוזון מחזיק ממאור לוי ברמות הזויות (חושב שיוכל למכור אותו עוד שנתיים-שלוש בהרבה כסף), אז הוא מוכן גם בגלל זה ללכת על המהלך.

דווקא מהלך שמסתדר לי מאוד עבור כל הנפשות הפועלות.

אצלנו תחת בכר, טוקלומטי יכול לפרוץ יפה. בכר יודע לעבוד עם שחקנים מהסוג הזה ולמצוא להם את המקום

יאללה הלוואי.
אבל אני לא מבין על איזה משבצת זה יהיה. יהיו לנו ארבעה חלוצים?
4 אתה מתכוון דוד, טוקלו, זר ושוראנוב?
אז שוראנוב לך תדע מתי ואיך יחזור…
ובלי קשר, אני מאמין שאם יהיה בתים ירוצו ככה עד ינואר ( שלב בתים השנה זה 8 משחקים אז חשוב סגל עמוק ) ובינואר ישאילו או ימכרו אחד.
ואם לא יהיה בתים אז זה יקרה לפני סג

הקונפרנס נשאר עם 6 משחקים

חחחח נחמני כותב שיענקלה הציע 2.5 מיליון יורו על ניב יהושוע ולוזון דחה. תרשו לי לקחת את זה בערבון מוגבל

3.5 מיליון יורו והוא אורז לך אותו יפה, למרות שאני לא מאמין שהוא בציע לו סכום כזה.

האמת שלא ראיתי את ניב יהושוע יותר מדי אבל ממה שמדברים עליו אני ממש מקווה שהוא יהיה פה וגם יושב לנו על משבצת הקשר.

Smurk אמר:
חחחח נחמני כותב שיענקלה הציע 2.5 מיליון יורו על ניב יהושוע ולוזון דחה. תרשו לי לקחת את זה בערבון מוגבל

הציע 3.25 מיליארד, למה לא

Judokan אמר:
Smurk אמר:

מעניין שבכל המקרים שיענקלה מציע סכומים "מופרכים" השחקן לא מגיע בסוף.

מקרי

Smurk אמר:
דווקא בזה הוא צודק ראיתי 5 באוויר שלשום וצנציפר גם אמר את זה ללוזן שאישר את הדברים.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
Smurk אמר:

מעניין שבכל המקרים שיענקלה מציע סכומים "מופרכים" השחקן לא מגיע בסוף.

מקרי

חחחח כן
אני שמעתי שיענקלה היה מוכן להתחרות בריאל והציע לאמבפה שלוש מיליון יורו בעונה

צחוק בצד אבל, יש מצב שאולי בגלל המכירה של חלאיילי הוא פותח את הכיס עוד יותר.

שמתם לב להתפתחות המופלאה של הבן יקיר לי? מה שהתחיל כ"עונה טובה", המשיך ב"ממצטייני העונה" עלה היום לדרגת "עונה מופלאה" (גולדשטיין). אין ספק, גדל כאן שרי 2.0 ולא ידענו

אין מצב שהציעו על שחקן ישראלי מעל 1.5. זה אולי 2.5 בשווי כולל של מיליון וחצי+רווחים ממכירה עתידית/תוספות על זכיה בתארים או אירופה/שחקנים בשווי מיליון.

מעניין איך יראה הקיץ הזה. ברור שבשוק הישראלי נראה את המירוץ הדו-ראשי אחר הכשרונות (שהתחיל בינואר) גובר. השאלה איזו קבוצה תצליח לצאת עם שחקנים טובים יותר וכמה מהשחקנים שיגיעו יוכלו להשתלב בטווח המיידי בקבוצות.

יש יישור קו לגבי אופצייה של טרייד כולל וויס נחמני וברנובסקי.

ברק.י אמר:
אין מצב שהציעו על שחקן ישראלי מעל 1.5. זה אולי 2.5 בשווי כולל של מיליון וחצי+רווחים ממכירה עתידית/תוספות על זכיה בתארים או אירופה/שחקנים בשווי מיליון.

מעניין איך יראה הקיץ הזה. ברור שבשוק הישראלי נראה את המירוץ הדו-ראשי אחר הכשרונות (שהתחיל בינואר) גובר. השאלה איזו קבוצה תצליח לצאת עם שחקנים טובים יותר וכמה מהשחקנים שיגיעו יוכלו להשתלב בטווח המיידי בקבוצות.

יש מצב, כתלות בגיל של השחקן ופוטנציאל המכירה.
המחירים של שחקנים כמו גלוך וחלאילי יכולים לפתוח לשחר את התאבון להביא שחקנים צעירים ביותר כסף, מתוך מחשבה שיוכל למכור אותם ביותר לאירופה אחר כך.
מסתדר עם הוצאות גבוהות יחסית על טוקלומטי ויהושע.

ועדיין, הדיווח הספציפי הזה - חרטא

מכבי חיפה לא הציעה 2.5 מיליון יורו על יהושוע. כל שנה אבי לוזון טוען שמכבי חיפה הציעה לו סכום שמכבי חיפה מעולם לא הסכימה או תסכים לשלם על שחקן שאין לו במילא כוונה למכור סתם כדי להעלות את הערך שלו. אין טעם להתייחס לשטויות האלה.

לגבי הטרייד, אני בספק גם לגבי זה. מאור לוי בסוף כנראה יהיה במכבי פתח תקווה אבל לא בטרייד.

צריל להודות אבל שלמרות האנטגוניזם פה בפורום (גם מצידי, אני מודה) בעיקר בגלל האיתרוג בתקשורת, עדיין מאור לוי הוא שחקן טוב שעשה התקדמות טובה השנה ולמרות שהיה כאן רע (מה שמובן כשאתה בקושי רואה דקות), הוא עדיין הראה ניצוצות, לפחות לטעמי.

עדיין, אם יש הזדמנות להשתמש בו (יחד עם סוף ואחרים) בטרייד על שחקנים טובים או פוטנציאלית טובים מהליגה (יונה, יוספי, טוקלומטי, אזולאי) זה משהו שצריך לקחת בשתי ידיים. אישית אני בעד עסקה על טוקלומטי אבל אולי אפשר גם משהו טוב יותר כמו אזולאי או יוספי.

אליאור אמר:
צריל להודות אבל שלמרות האנטגוניזם פה בפורום (גם מצידי, אני מודה) בעיקר בגלל האיתרוג בתקשורת, עדיין מאור לוי הוא שחקן טוב שעשה התקדמות טובה השנה ולמרות שהיה כאן רע (מה שמובן כשאתה בקושי רואה דקות), הוא עדיין הראה ניצוצות, לפחות לטעמי.

עדיין, אם יש הזדמנות להשתמש בו (יחד עם סוף ואחרים) בטרייד על שחקנים טובים או פוטנציאלית טובים מהליגה (יונה, יוספי, טוקלומטי, אזולאי) זה משהו שצריך לקחת בשתי ידיים. אישית אני בעד עסקה על טוקלומטי אבל אולי אפשר גם משהו טוב יותר כמו אזולאי או יוספי.

יוספי ומאור לוי זה אותו דבר, אזולאי אוברייטד ויש בעיית מקצוענות ועודף משקל.
על טוקלומטי אני לא עף אבל יש לפחות אפסייד גבוהה הוא מאוד צעיר ועם נתונים פיזיים וטכניים מאוד טובים.

יש הבדל גדול בין להאריך חוזה לשחקן כדי להשתמש בו לטרייד/השאלות לבין מסע ההאדרה שמאור לוי עובר.

אליאור אמר:

אם לא אבא שלו והיחס שהוא מקבל בתקשורת, הוא יכול להיות שחקן ספסל סבבה פה, אבל הוא טיפש ואבא והחברים יגמרו לו את הקריירה, אשכרה יש כתבות שהם לא רוצים שהוא יהיה שחקן ספסל.

תומר לוי ״יפה שמכבי חיפה ומכבי פתח תקווה מדברות ביניהם על מאור אבל איתנו אף אחד לא דיבר וגם אותנו יצטרכו לקחת בחשבון. מחכים שיועילו בטובם לדבר איתנו״

לפי נחמני הציעו על נהואל 1.5 מיליון יורו

שחר התחיל לפזר הבטחות ללא כיסוי..

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה