אליאור אמר:ברק.י אמר:אליאור אמר:מאיפה הביטחון שפיינגולד אי פעם יצליח לעשות את קפיצת המדרגה?
אני באמת לא מבינים על סמך מה מחזיקים ממנו. סך הכל שחקן צעיר שנתן כמה משחקים טובים. באותה מידה אפשר לקוות ששיבלי יעשה קפיצת מדרגה בעונה הבאה או בעוד שנתיים.
בשום עמדה אסור להתפשר וצריך להביא את הטוב ביותר שיש. אם לא האוקראיני אז בן הרוש. לא פחות מזה.
מה זה ״ביטחון״? שמתי סימן שאלה סביב המוכנות שלו לעונה הקרובה. אם הוא לא מתאים העונה ולא יתקדם במהלכה, מן הסתם לא יהיה רלוונטי גם לעונה אחרי. כל ההודעה נכתבה סביב המחשבה על העונה הקרובה. בעונה הבאה מן הסתם תהיה חשיבה מחודשת בהתאם להתפתחויות.
לגבי התפשרויות, לא צריך להתפשר. השאלה אם יש טוב יותר (לא בטוח) ואם אין, אז צריך להשלים עם זה שהטוב ביותר הוא לא מספיק טוב וצריך לכסות עליו במקומות אחרים. לא יודע אם בן הרוש או מגן אחר בן 19 יהיה ההבדל המהותי שאנחנו מצפים לו.
רשמת:
"השאלה אם יצליח לעשות את קפיצת המדרגה כבר העונה או שהוא יצטרך עוד עונה לפני שמסתמכים עליו כמגן הפותח"
אז חשבתי שאתה משוכנע שהוא מתי שהוא יהיה מספיק טוב לפה, דבר שאני מטיל בו ספק.
אולי הניסוח לא היה מדויק וגרם לפספוס המהות של הדברים.
אין לי מושג מה יהיה, אבל זה לא היה העניין במה שהתכוונתי לכתוב.
לפחות כרגע, הוא מעין עפרי ארד בתפיסה שלי, לטוב ולרע. שניהם שחקני בית טכניים וחכמים שסובלים בעיקא מחסרונות פיזיים וצריכים לפצות על זה אחרת. ארד לא עשה את קפיצת המדרגה שהיה צריך לעשות כדי להתחרות על הרכב לטווח ארוך (אולי אחרי התקופה בקאיירט כקשר אחורי הוא יחזור לפה טוב יותר, אבל אני באמת לא ראיתי מספיק). אני מקווה בשביל פיינגולד שהוא כן יצליח, אבל זה תלוי בהרבה דברים (בו, בצוות האימון ובמתחרים שיהיו לו לעמדה).