• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אליאור אמר:
ברק.י אמר:
אליאור אמר:
מאיפה הביטחון שפיינגולד אי פעם יצליח לעשות את קפיצת המדרגה?
אני באמת לא מבינים על סמך מה מחזיקים ממנו. סך הכל שחקן צעיר שנתן כמה משחקים טובים. באותה מידה אפשר לקוות ששיבלי יעשה קפיצת מדרגה בעונה הבאה או בעוד שנתיים.

בשום עמדה אסור להתפשר וצריך להביא את הטוב ביותר שיש. אם לא האוקראיני אז בן הרוש. לא פחות מזה.

מה זה ״ביטחון״? שמתי סימן שאלה סביב המוכנות שלו לעונה הקרובה. אם הוא לא מתאים העונה ולא יתקדם במהלכה, מן הסתם לא יהיה רלוונטי גם לעונה אחרי. כל ההודעה נכתבה סביב המחשבה על העונה הקרובה. בעונה הבאה מן הסתם תהיה חשיבה מחודשת בהתאם להתפתחויות.

לגבי התפשרויות, לא צריך להתפשר. השאלה אם יש טוב יותר (לא בטוח) ואם אין, אז צריך להשלים עם זה שהטוב ביותר הוא לא מספיק טוב וצריך לכסות עליו במקומות אחרים. לא יודע אם בן הרוש או מגן אחר בן 19 יהיה ההבדל המהותי שאנחנו מצפים לו.

רשמת:

"השאלה אם יצליח לעשות את קפיצת המדרגה כבר העונה או שהוא יצטרך עוד עונה לפני שמסתמכים עליו כמגן הפותח"

אז חשבתי שאתה משוכנע שהוא מתי שהוא יהיה מספיק טוב לפה, דבר שאני מטיל בו ספק.

אולי הניסוח לא היה מדויק וגרם לפספוס המהות של הדברים.
אין לי מושג מה יהיה, אבל זה לא היה העניין במה שהתכוונתי לכתוב.

לפחות כרגע, הוא מעין עפרי ארד בתפיסה שלי, לטוב ולרע. שניהם שחקני בית טכניים וחכמים שסובלים בעיקא מחסרונות פיזיים וצריכים לפצות על זה אחרת. ארד לא עשה את קפיצת המדרגה שהיה צריך לעשות כדי להתחרות על הרכב לטווח ארוך (אולי אחרי התקופה בקאיירט כקשר אחורי הוא יחזור לפה טוב יותר, אבל אני באמת לא ראיתי מספיק). אני מקווה בשביל פיינגולד שהוא כן יצליח, אבל זה תלוי בהרבה דברים (בו, בצוות האימון ובמתחרים שיהיו לו לעמדה).

Shocking4U אמר:
אותם אנשים שטוענים שלאבד את סונדגרן זה לא אבידה גדולה בטח גם חשבו אותו הדבר על ג׳וש כהן.

זה שונה. ג'וש כהן שוער סביר שבהעדר תחליף ישראלי ראוי העזיבה שלו פגעה בנו ולא בגלל שהוא עילוי גדול. סונדגרן הוא באמת שחקן מעל הליגה וגם אם לא הייתה מגבלת זרים היה קשה למצוא מחליף ברמה שלו.

למה שלא נציע ללוזון חבילה שכוללת את מאור לוי על ניב יהושע, ואם הוא לא רוצה נציע אותו לנתניה תמורת אזולאי?
אם במועדון לא סומכים על חוד של טוקלומטי, דין דוד ושוראנוב (אגב, כמו שציינתי אני חושב שזה עשוי להספיק) אז למה לא להשתמש בו בטרייד על שחקן בעמדה שאנחנו באמת צריכים?

מי שחושב שסונדגרן שחקן מעל הליגה כנראה לא ראה אותו משחק מאז אוקטובר 2022, מאז הפציעה מול קש בחוץ זה לא אותו שחקן וחצי מהעונה הוא פצוע.

סונדגרן המגן הכי טוב בליגה
בטח ובטח הישראלי הכי טוב
לא רק להשאיר אלא להאריך חוזה בעונה נוספת

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1320249/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3509HfkJcK_ZgEKLm5U1ihV8jMok0YDvZtOQupC976T4G4qk_SkU0Ylmo_aem_AS1xK7AmApOQChBRV_GZnX9rj_OhshJ5rMvlZKQKeSiHY2t5xbMqCESqyvEfih5Gph9ByrZGrilcHUkcOnWR_o3K
2.5 מיליון על מאור לוי חחחחחחח

netanel412 אמר:
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/1320249/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3509HfkJcK_ZgEKLm5U1ihV8jMok0YDvZtOQupC976T4G4qk_SkU0Ylmo_aem_AS1xK7AmApOQChBRV_GZnX9rj_OhshJ5rMvlZKQKeSiHY2t5xbMqCESqyvEfih5Gph9ByrZGrilcHUkcOnWR_o3K

אין מצב זה אמיתי

Hulk אמר:
מי שחושב שסונדגרן שחקן מעל הליגה כנראה לא ראה אותו משחק מאז אוקטובר 2022, מאז הפציעה מול קש בחוץ זה לא אותו שחקן וחצי מהעונה הוא פצוע.
חבר, לפי העדפותיך פה נראה שאתה מעדיף קו ימין של קנדיל וחג'ג' במקום סונדגרן ואצילי. בוא.
תסתכל על המגנים הימניים בליגה, הוא בהחלט מגן מעל הליגה, גם אם לא שחקן מושלם.

netanel412 אמר:

במחיר הזה יענקל'ה לוקח אותו ואת אבא שלו המכה הזה על הגב שלו לרומניה

netanel412 אמר:

מעניין מי עומד מאחורי כתבה כזו

The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:
חבר, לפי העדפותיך פה נראה שאתה מעדיף קו ימין של קנדיל וחג'ג' במקום סונדגרן ואצילי. בוא.
חחח לא צריך להגזים, אמרתי מפתיחת הנושא שאני מקווה לשני זרים בכנפיים אבל בכיף אקבל את אצילי לקו ימין.
רק סייגתי בזה שסיכוי טוב שהוא לא יהיה ברמה שהוא יצא מפה ושיזהרו עם לתת לו חוזה לטווח ארוך ועדיף מתווה של השאלה.
מבחינתי פיינגולד טוב מסונדגרן היה נראה טוב בליגה ואפילו באירופה הוא התמודד טוב יותר מסונדגרן העונה.
מגן מעל הליגה זה קורנו אי אפשר להשוות אפילו בצחוק בינו לבין סונדגרן, גם הטיקט ההגנתי שבו סונדגרן כביכול טוב לא עדיף על קורנו, וזכור לי יותר שחקנים שלקחו את סונדגרן לטיול מאשר את קורנו.

Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:
חחח לא צריך להגזים, אמרתי מפתיחת הנושא שאני מקווה לשני זרים בכנפיים אבל בכיף אקבל את אצילי לקו ימין.
רק סייגתי בזה שסיכוי טוב שהוא לא יהיה ברמה שהוא יצא מפה ושיזהרו עם לתת לו חוזה לטווח ארוך ועדיף מתווה של השאלה.
מבחינתי פיינגולד טוב מסונדגרן היה נראה טוב בליגה ואפילו באירופה הוא התמודד טוב יותר מסונדגרן העונה.
מגן מעל הליגה זה קורנו אי אפשר להשוות אפילו בצחוק בינו לבין סונדגרן, גם הטיקט ההגנתי שבו סונדגרן כביכול טוב לא עדיף על קורנו, וזכור לי יותר שחקנים שלקחו את סונדגרן לטיול מאשר את קורנו.
חבר, בהתחשב במה שכתבת פה ובמה שכתבת על אצילי אתה ללא ספק חשוד מידי לטרול. אני מתנצל.
אני חושב שלהגיד שפיינגולד היה טוב מסונדגרן זו דעת כדורגל הזויה שבכלל אין לי מה להתחיל ולפרט.
לא הבנתי את מהות ההשוואה בינו לבין קורנו. קורנו טוב ממנו, ועדיין סונדגרן מגן מעל הליגה.

סונדגרן המגן הימני הכי טוב בליגה. בפער משמעותי מהשאר. הוא גם שחקן מנוסה, מנהיג על המגרש ושחקן של משחקים גדולים. אה והוא גם נחשב כישראלי.

האם הייתה אצלו ירידה אחרי הפציעה מול ק״ש? כן.

אבל אנשים מציירים את זה כאילו הייתה לו עונה חלשה אבל זה רחוק מלהיות המצב. זה עונה שבה הוא תופקד בחלקים לא מעטים שלה כקשר, תפקיד שהוא לא לו ועשה שם עבודה סבירה עד טובה במשחקים מסוימים. אם זה לא שחקן להילחם עליו אז לא יודע על מי כן נלחמים. כנראה אתם ממש נחושים לצאת לעונה עם פיינגולד שהראה בסוף העונה את חוסר הניסיון שלו ועם אלימלך שזה חור מהלך בהגנה.

כמו תמיד במכבי חיפה לא יודעים להעריך דברים עד שאין אותם יותר.

Shocking4U אמר:
סונדגרן המגן הימני הכי טוב בליגה. בפער משמעותי מהשאר. הוא גם שחקן מנוסה, מנהיג על המגרש ושחקן של משחקים גדולים. אה והוא גם נחשב כישראלי.

האם הייתה אצלו ירידה אחרי הפציעה מול ק״ש? כן.

אבל אנשים מציירים את זה כאילו הייתה לו עונה חלשה אבל זה רחוק מלהיות המצב. זה עונה שבה הוא תופקד בחלקים לא מעטים שלה כקשר, תפקיד שהוא לא לו ועשה שם עבודה סבירה עד טובה במשחקים מסוימים. אם זה לא שחקן להילחם עליו אז לא יודע על מי כן נלחמים. כנראה אתם ממש נחושים לצאת לעונה עם פיינגולד שהראה בסוף העונה את חוסר הניסיון שלו ועם אלימלך שזה חור מהלך בהגנה.

כמו תמיד במכבי חיפה לא יודעים להעריך דברים עד שאין אותם יותר.
מסכים עם כל מילה. המגן הימני הכי טוב שהיה פה מאז חרזי. אחד הזרים הכי מחוייבים שהיו פה, וכבונוס הוא בכלל ישראלי.
פשוט הזיה מוחלטת לוותר על דבר כזה. מזל שברק מאמן, כי אין לי ספק שאין שום סיכוי שהוא יוותר עליו אלא אם הוא יבקש לעזוב בגלל הסיבות שלו.

The real Tsepo אמר:
Hulk אמר:
The real Tsepo אמר:
חבר, בהתחשב במה שכתבת פה ובמה שכתבת על אצילי אתה ללא ספק חשוד מידי לטרול. אני מתנצל.
אני חושב שלהגיד שפיינגולד היה טוב מסונדגרן זו דעת כדורגל הזויה שבכלל אין לי מה להתחיל ולפרט.
לא הבנתי את מהות ההשוואה בינו לבין קורנו. קורנו טוב ממנו, ועדיין סונדגרן מגן מעל הליגה.

למען האמת אני גם חושד כבר תקופה שמדובר בטרול, אבל לא רציתי לכתוב שום דבר בגלל שאני לא חושב שצריך לסמן כל משתמש עם דעות שונות ורחוקות מהשאר (יוצאות דופן ככל שיהיו ובמספר תחומים גדול ככל שיהיה, כי מחר זה יכול להיות אני או אתה, ובאופן כללי זה טוב שיש דעות שונות).

אני כן הייתי שמח לדעת אבל האם המשתמש הזה נבדק ואומת על ידי המנהלים.

נראלי שטיפה נסחפתם זה שאני לא חושב כמוכם לא אומר שאני טרול אבל בסדר..
המנהלים מוזמנים לבדוק בין אם זה בטוויטר בפיד ירוק שתראו שם אותי מידי פעם מגיב, או בפייסבוק מצולם עם רפאלוב בקרית אליעזר בגיל 10

Hulk אמר:
המנהלים מוזמנים לבדוק בין אם זה בטוויטר בפיד ירוק שתראו שם אותי מידי פעם מגיב, או בפייסבוק מצולם עם רפאלוב בקרית אליעזר בגיל 10

מתנצל. כמו שכתבתי זה שלא רצית את אצילי גרם לי קצת לחשוב אבל אני מקבל לחלוטין כל דעה ובגלל זה גם רשמתי את זה בתגובה הראשונית שלי.

אליאור אמר:
Hulk אמר:

מתנצל. כמו שכתבתי זה שלא רצית את אצילי גרם לי קצת לחשוב אבל אני מקבל לחלוטין כל דעה ובגלל זה גם רשמתי את זה בתגובה הראשונית שלי.
הכול טוב אחי, דלפ רציני אני יודע אבל אני חושב שדעות כאלה מוסיפות עניין לפורום..

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה