The real Tsepo
תנו לו את הסרט
אני חושב שאתה גם סתם קובע נראטיב. זה בסדר שיש לך דעה מקצועית שונה עליו. אבל אתה גם זורק סטטיסטיקות מופרכות לאוויר כדי לקבע את דעת הכדורגל שלך עליו.KevinDurant אמר:די עם הכל משחק עונה שני קיבלנו גול על ג'וש, קיבל ב4-5 שנים אולי 3 גולים באשמתו, סתם קיבעו נראטיב לגביו.The real Tsepo אמר:לא מסכים בכלל. בויריאל נתן כמות הצלות אדירה עם אינסטינקטים מעולים. והיו לו עוד משחקים כאלה. הוא אחלה שוער קו, אני לא חושב שהוא איזה כישרון על, אבל לחלוטין יכול להיות בפוטנציאל שוער ליגה מעולה אם ישפר את משחק הגובה.KevinDurant אמר:איפה ראית אינסטינקטים מעולים? בתגובה שלו בכדור חופשי שהוא ספג בטרנר שהפסדנו את המשחק? בתגובה בבעיטה של גאנם נגד ריינה שעלתה לנו במשחק?
יש לו אחד על אחד טוב ובכל השאר הוא רע, אפילו לא ממוצע.
אתה רוצה לדבר איתי על טעויות נקודתיות? להזכיר לך שכל משחק עונה שני קיבלנו גול על ג'וש? להזכיר לך את הפינה שדניאל פרץ השאיר לשרי בדקה 94 בחופשית?
לכל שוער יש את קולקציית הטעויות שלו, ולשריף אכן היו לא מעט כאלה.
שלא תבין, אני חושב שג'וש טוב ממנו, פרץ בהרבה יותר מוכשר ממנו אבל הוא ממש לא שוער רע כמו שאתה מצייר, הוא פוטנציאל טוב בעיניי לחלוטין. אני גם לא יודע לקבוע אם הוא יגשים אותו או האם זה סיכון שצריך לקחת.
כיוף עשה השנה יותר טעויות ממה שג'וש ופרץ עשו ב3-4 שנים האחרונות ביחד ואם תרצה אני גם אעבור אתך טעות טעות.
היה לו משחק נגד ויאריאל ומנגד בליגה הוא עלה לנו לפחות ב10 נק' השנה.
יש לו בעיה בקליטה של כדורים, בהדיפות לא נכונות, בקבלת החלטות, רק השנה מהראש הוא יצא 3 פעמים לא נכון לכדור, פעמיים עשה פנדל ובפעם השלישית קיבל אדום ועבירה על ה16.
עברנו פה את ניצן באמצע אז לידו כל שוער נראה טוב אבל הפער בין כיוף לבין ג'וש הוא פער עצום ולדעתי כיוף לא טוב גם מעמוס ומשפתי לדוגמה מתוך הליגה.
מזכיר לי קצת כמו זה שבגלל שדגו מאמן פה פתאום הפכו אותו למאמן גדול שטוב משאר הליגה לדוגמה.
אין לי ספק שאם כיוף היה שוער היום בחדרה אף אחד לא היה מדבר עליו בכלל
אני גם לא חושב שהוא טוב כרגע מעמוס ומשפתי, אבל הוא לא נופל מהם וגם לפחות עשור צעיר מהם ושם הפוטנציאל גלום. אתה מתעקש לחשוב שאני חושב שהוא בופון. יש לו ליקויים שהוא חייב לשפר.
אם חג'ג' בחדרה אתה שומע עליו? ואם פיינגולד בפ"ת?
יש פה שחקנים שבכל זאת עלו לבוגרים של מכבי חיפה מבין עשרות ומאות שעברו במחלקה שלנו בשנתונים שלהם. כאילו זה שהם בבוגרים של מכבי חיפה כי הם עלו בהגרלה ולא עצם זה שהמועדון רואה בהם פוטנציאל גדול במשך שנים. טיעון שכולנו משולל מהיסוד ודי דמגוגי למען האמת