Nirgreen אמר:לפי נחמני הציעו על נהואל 1.5 מיליון יורו
שחר התחיל לפזר הבטחות ללא כיסוי..
לא הבנתי מה הבכי הפעם
אתה רוצה שהוא יציע פחות?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:לפי נחמני הציעו על נהואל 1.5 מיליון יורו
שחר התחיל לפזר הבטחות ללא כיסוי..
Liberman אמר:קצר ולעניין
אם מכבי חיפה רוצה את נוהאל או כל אחד אחר
שישימו כסף ויפסיקו לזיין במוח בתקשורת
כסף לא חסר
Hulk אמר:אליאור אמר:צריל להודות אבל שלמרות האנטגוניזם פה בפורום (גם מצידי, אני מודה) בעיקר בגלל האיתרוג בתקשורת, עדיין מאור לוי הוא שחקן טוב שעשה התקדמות טובה השנה ולמרות שהיה כאן רע (מה שמובן כשאתה בקושי רואה דקות), הוא עדיין הראה ניצוצות, לפחות לטעמי.
עדיין, אם יש הזדמנות להשתמש בו (יחד עם סוף ואחרים) בטרייד על שחקנים טובים או פוטנציאלית טובים מהליגה (יונה, יוספי, טוקלומטי, אזולאי) זה משהו שצריך לקחת בשתי ידיים. אישית אני בעד עסקה על טוקלומטי אבל אולי אפשר גם משהו טוב יותר כמו אזולאי או יוספי.
יוספי ומאור לוי זה אותו דבר, אזולאי אוברייטד ויש בעיית מקצוענות ועודף משקל.
על טוקלומטי אני לא עף אבל יש לפחות אפסייד גבוהה הוא מאוד צעיר ועם נתונים פיזיים וטכניים מאוד טובים.
איזה 2 עונות מוצלחות חיברו פיירו וקורנו?Hulk אמר:אני באמת לא מבין מה ראו בנוהאל שמצדיק סכומים כאלה, שחקן בינוני שלא הצליח לחבר שתי עונות טובות
גם פיירו וגם קורנו נתנו שתי עונות טובות עם גרף השתפרות לפני שבאו לפה..KevinDurant אמר:איזה 2 עונות מוצלחות חיברו פיירו וקורנו?Hulk אמר:אני באמת לא מבין מה ראו בנוהאל שמצדיק סכומים כאלה, שחקן בינוני שלא הצליח לחבר שתי עונות טובות
אתה צריך להבין שאם הוא יעשה עוד עונה כזאת ויהיה שחקן מהמובילים בליגה הפולנית הוא לא יהיה רלוונטי למכבי חיפה.
גם פיירו לדוגמה, אם הוא היה עושה מעבר או נותן עונה טובה נוספת בגנגאן, לא היה מגיע לפה.
אני לא יודע מה הציפייה שלך ואיזה שחקנים אתה חושב שיבואו לישראל (בטח במצב של היום)
6 גולים ב1,200 דק' בליגה צרפתית שנייה בקבוצת תחתית זה עונה טובה? או זה שקורנו ירד ליגה בספרדית שנייה עם 22 קבוצות ושיחק בכלל ככנף שמאלי?Hulk אמר:גם פיירו וגם קורנו נתנו שתי עונות טובות עם גרף השתפרות לפני שבאו לפה..KevinDurant אמר:איזה 2 עונות מוצלחות חיברו פיירו וקורנו?Hulk אמר:אני באמת לא מבין מה ראו בנוהאל שמצדיק סכומים כאלה, שחקן בינוני שלא הצליח לחבר שתי עונות טובות
אתה צריך להבין שאם הוא יעשה עוד עונה כזאת ויהיה שחקן מהמובילים בליגה הפולנית הוא לא יהיה רלוונטי למכבי חיפה.
גם פיירו לדוגמה, אם הוא היה עושה מעבר או נותן עונה טובה נוספת בגנגאן, לא היה מגיע לפה.
אני לא יודע מה הציפייה שלך ואיזה שחקנים אתה חושב שיבואו לישראל (בטח במצב של היום)
גם נהואל נתן קפיצה יפה ובליגה טובה יותר מפיירו.Hulk אמר:קורנו נתן עונה טובה עובדה שהמשיך לשחק בליגה שנייה בקבוצה טובה ולא ירד עם הקבוצה.
לגבי פיירו אולי לא עונה טובה אבל לא מזעזעת ועונה אחרי זה נתן קפיצה יפה.
נהואל לא עשה כלום עד העונה האחרונה.
ושוב אגיד אם היה מדובר בהעברה של חצי מיליון יורו, הייתי מדבר אחרת. בשביל שחקן שהמועדון רוצה לנפץ את שיא ההעברות שלו הוא לא מספיק איכותי.
מצפה לשחקן יציב יותר ללא היסטוריית פציעות בעייתית.KevinDurant אמר:גם נהואל נתן קפיצה יפה ובליגה טובה יותר מפיירו.Hulk אמר:קורנו נתן עונה טובה עובדה שהמשיך לשחק בליגה שנייה בקבוצה טובה ולא ירד עם הקבוצה.
ושוב אגיד אם היה מדובר בהעברה של חצי מיליון יורו, הייתי מדבר אחרת. בשביל שחקן שהמועדון רוצה לנפץ את שיא ההעברות שלו הוא לא מספיק איכותי.
אז קורנו המשיך לשחק בקבוצת תחתית בליגה השנייה בספרד, וואו.
לא ראית דקת משחק של שחקן ואתה טוען שהוא בינוני.
שוב אגיד, מה ציפית שיבוא?
Hulk אמר:מצפה לשחקן יציב יותר ללא היסטוריית פציעות בעייתית.KevinDurant אמר:גם נהואל נתן קפיצה יפה ובליגה טובה יותר מפיירו.Hulk אמר:קורנו נתן עונה טובה עובדה שהמשיך לשחק בליגה שנייה בקבוצה טובה ולא ירד עם הקבוצה.
חד משמעית לגבי צ'אלובה, ממש לא רציתי שיגיע.אליאור אמר:Hulk אמר:מצפה לשחקן יציב יותר ללא היסטוריית פציעות בעייתית.KevinDurant אמר:גם נהואל נתן קפיצה יפה ובליגה טובה יותר מפיירו.
לגבי היסטוריית פציעות אני מסכים שיותר מדי שחקנים בקבוצה קרעו את הרצועה.
לגבי הרקורד של השחקן - זה בדרך כלל סוג השחקנים שאפשר להביא לפה. לא שחקן שנתן שלוש עונות יציבות והתקדם מעונה לעונה אלא שחקן שעשה התקדמות בעונה האחרונה. זה עדיף לדעתי על פרופיל של שחקן כמו צ'אלובה למשל שהקריירה שלו בצניחה חופשית, גם אם שיחק בפרמייר ליג, ושהיה בא לפה כדי לגרד את הביצים.
נכון שאפשר תאורטית לנסות להביא מישהו כמו מילסון שחצי פרץ בליגה טובה יותר מהפולנית והוא גם בגיל טוב יותר אבל אל תשכח שיש קושי מיוחד להביא זרים העונה.
אני מניח, בנוסף, שיש דברים מעבר למספרים של נהואל שאלברמן ובכר יןדעים לנתח טוב יותר מאיתנו ואני סומך עליהם ובעיקר מעדיף שהבחירות הראשונות שלהם הן גם אלה שיגיעו לפה בסוף, בגלל שהאלטרנטיבות הן בדרך כלל פחות טובות.
benrey אמר:תחושה שהשנה יישבר השיא של השחקן הכי יקר ( פעמיים! )
יש לפחות 3 עמדות לזרים, מחליפים לשואו, שרי ופיירו…ירוק רפואי אמר:benrey אמר:תחושה שהשנה יישבר השיא של השחקן הכי יקר ( פעמיים! )
איך פעמיים? הכוונה לקשר וחלוץ?
Greengo אמר:מה לגבי לאמין דיאק אהובנו? אי אפשר לעשות מהלך עליו?