• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
איזה כוכב מאורי, אין כמו ללכת לקבוצה בלי קהל ולהתמודד בלי לחץ. יאללה, טרייד על טוקלומטי.
טוקלומטי חלש.
אני אומר ללוזון, מאור לוי ומיליון יורו על ניב יהושוע או שאין עסקה.
חייבים להפסיק להיות כבשים

להביא זרים לא טובים זה משהו שיכול לעשות נזק של שנים. אני מת על העונה הזו בשנה אבל אם אין משהו טוב להביא אז עדיף שלא יביאו בכלל.
לגבי ישראלים - אני לא רואה מי אפשר להביא חוץ מאזולאי בינתיים. עדי יונה שחקן טוב אבל במשבצת שיש לנו כבר. ליידנר, למקין וגרופר לא רוצים לחזור לארץ ממה ששומעים. מה נשאר כבר? נטע לביא גם לא רוצה לחזור, ניב יהושוע לא ריאלי. את וייסמן ובריבו אנחנו לא צריכים.

מה שנשאר לקוות זה שאצילי יגיע לפה וגם נהואל הזה יחד עם אזולאי וששום שחקן לא יעזוב, ושגם אם סונדגרן יעזוב יביאו את בן הרוש שלטעמי עולה בהרבה על פיינגולד.

להגיד למאור לוי שהוא ישב שנה ביציע אם ימשיך להתנהג ככה, שיהרסו לבובל הזה את הקריירה.

מה כבר יש לנו לעשות עם המיליון שקל של מכבי פתח תקווה. לא חסר כסף אחרי המכירה של חלאיילי וכנראה גם שנהיה בקונפרנס העונה. זו סתם סחטנות מצידם. עדיף כבר שיישב ביציע.

מאור לוי לא הבעיה פה. זכותו להחליט לאן הוא רוצה או לא רוצה לעבור. הבעיה זה ההתעקשות שלנו על מודל של טרייד עם נתניה וחוסר המסוגלות שלנו להעמיד דרישות על שחקן.

פתח תקווה רוצה אותו? לפי מפתח המחירים שהם קבעו, להעמיד להם דרישה של מיליון יורו. רוצים? יופי. לא רוצים? לכו דברו ללמפה.
ובמקביל לחזור לנתניה עם הצעה בכסף ובלי כל המשחקים האלה, לא חסר מזומנים מחלאילי. 2 מיליון יורו וכולם הולכים מרוצים, כולל סגל.

Judokan אמר:
מאור לוי לא הבעיה פה. זכותו להחליט לאן הוא רוצה או לא רוצה לעבור. הבעיה זה ההתעקשות שלנו על מודל של טרייד עם נתניה וחוסר המסוגלות שלנו להעמיד דרישות על שחקן.

פתח תקווה רוצה אותו? לפי מפתח המחירים שהם קבעו, להעמיד להם דרישה של מיליון יורו. רוצים? יופי. לא רוצים? לכו דברו ללמפה.
ובמקביל לחזור לנתניה עם הצעה בכסף ובלי כל המשחקים האלה, לא חסר מזומנים מחלאילי. 2 מיליון יורו וכולם הולכים מרוצים, כולל סגל.

יפה אמרת

Judokan אמר:

מסכים.
יותר מיזה, ברגע שמאור לוי יבין שמכבי פ"ת לא תשים בחיים את הכסף הזה עליו (הייתי מבקש עליו גם 2 מיליון יורו, שאבי לוזון ילך להזדיין) הוא יצטרך לבחור, להישאר במכבי ולהילחם כמחליף או לעבור למכבי נתניה ולשחק בהרכב, במצב כזה אם הוא לא טיפש הוא ילך למכבי נתניה ואז העסקה תצא לפועל.
אם יבחר בנו אז לשלם מה שמבקשים על אזולאי וזהו ושמאור לוי יאכל את מה שהוא בישל ולא יבוא בדרישות להיות שחקן הרכב ומשמעותי אם הוא מוותר על להיות אחד כזה בקבוצה אחרת.

אשכרה מאבדים את דיסטלפלד להפועל ירושלים בגלל סעיף שחרור נמוך.
פשוט ביזיון ההתנלהות של המועדון עם השחקנים הצעירים

כאילו המועדון לא מנוהל לא מצליח להבין אתזה

אליאור אמר:
מה כבר יש לנו לעשות עם המיליון שקל של מכבי פתח תקווה. לא חסר כסף אחרי המכירה של חלאיילי וכנראה גם שנהיה בקונפרנס העונה. זו סתם סחטנות מצידם. עדיף כבר שיישב ביציע.

לא נראה לי שיש רצון להיות בקונפרנס השנה- יותר מדי חורים בסגל, עוד שבועיים משחק ראשון.
קבוצה ברמה של סלובן ברטיסלבה במוקדמות ואנחנו לא עוברים בסגל הנוכחי.

כובע קש אמר:
התנהלות מדהימה של אלברמן עם החוזים. מה אפשר לצפות ממי שאמר בעצמו שאין לו זמן לצפות בנוער.

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
התנהלות מדהימה של אלברמן עם החוזים. מה אפשר לצפות ממי שאמר בעצמו שאין לו זמן לצפות בנוער.

לא קשור רק לאלברמן, יש למועדון מנכ״ל, יש מנהל מקצועי איפה הם?

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:

אני עדיין לא הבנתי את האימרה הזו, מה הוא עושה במהלך העונה שאין לו זמן לצפות במשחקי נוער?

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:

לא חושב שאלברמן אחראי על החוזים של השחקני נוער
אבל זאת כבר מגמה שחוזרת על עצמה כל קיץ, שחקנים צעירים מסיימים חוזה/עם סעיפי שחרור מביכים והמועדון לא לומד מזה
הרבה שוכחים אבל גם את חלאילי יכלנו לאבד בקיץ שעבר בגלל ההתנהלות הזאת

הייתי מציע לבדוק את כל החוזים של הנוער כולל חליילי.
לא אתפלא אם אצלו המצב יותר גרוע.

מדברים על וראטי הישראלי ?
מי ישמע מי זה שחקן נוער שאפילו מאור לוי יותר טוב ממנו
אם זה היה חרמש הייתי מדבר אחרת.
ינאי לא הוכיח שהוא ראוי להיות בהרכב שלנו לא החזקתי ממנו בנוער

Nirgreen אמר:
מדברים על וראטי הישראלי ?
מי ישמע מי זה שחקן נוער שאפילו מאור לוי יותר טוב ממנו
אם זה היה חרמש הייתי מדבר אחרת.
ינאי לא הוכיח שהוא ראוי להיות בהרכב שלנו לא החזקתי ממנו בנוער
שחקן נוער שסומן כפוטנציאל לבוגרים עוזב בסעיף מגוחך להפועל ירושלים. זה אמאמא של הפארסה שהפועל ירושלים מפעילה לך סעיפי שחרור.

כובע קש אמר:
Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:

לא חושב שאלברמן אחראי על החוזים של השחקני נוער
אבל זאת כבר מגמה שחוזרת על עצמה כל קיץ, שחקנים צעירים מסיימים חוזה/עם סעיפי שחרור מביכים והמועדון לא לומד מזה
הרבה שוכחים אבל גם את חלאילי יכלנו לאבד בקיץ שעבר בגלל ההתנהלות הזאת
אלברמן אמר בעצמו במספר ראיונות שהוא אחראי על האספקט של חידוש חוזים במועדון. מניח שבנוער יש גם יותר מעורבות של עופר פביאן ועובדיה אבל עדיין.

400ֶ אלף זה לא מעט, הקטע שדווקא לו יש פוטנציאל, זערורה למשל זה עקיצה שדחפנו לנתניה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה