Smurk אמר:לא לפי הכתב הכי אמין שלהם.כובע קש אמר:יש מצב שהם מתכוונים לגרמנים ולא אלינו? הם מחפשים בלם
רז אמיר?
איפה הוא אמר את זה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:לא לפי הכתב הכי אמין שלהם.כובע קש אמר:יש מצב שהם מתכוונים לגרמנים ולא אלינו? הם מחפשים בלם
כובע קש אמר:Smurk אמר:לא לפי הכתב הכי אמין שלהם.כובע קש אמר:יש מצב שהם מתכוונים לגרמנים ולא אלינו? הם מחפשים בלם
רז אמיר?
איפה הוא אמר את זה?
Smurk אמר:אמור להגיע בהשאלה דרך אגב. מצד אחד רכש מאוד מרשים, מצד שני קצת תחושת פספוס כי הוא על המשבצת של השחקן הכי יציב בסגל לדעתי שזה שון (שני בלמים עם רגל שמאל). נראה אם זה מפנה מקום לזר נוסף.
Smurk אמר:לפי נחמני במכבי מאשרים את ההתעיינות. הוא מוסיף שמדובר ביהודי
בירקי אמר:נירגרין תן לנו בשר אמיתי. זה נראה לגיבוי. מה עם ישראלים.
DelPiero אמר:Smile אמר:אם אפשר להכניס יותר כסף בלי להגדיל את ההשקעה, אתה בתור בעל עסק היית מגדיל את ההשקעה? זה עסק לכל דבר.
אני חושב שעד סוף החלון הזה יוציאו לפחות 3 מליון יורו רק על העברות.
אנשים שמצפים מיעקלה להגדיל השקעה זה אנשים שחושבים שיש לו מוטיבציה להביא את מכבי להיות בדרג אחד למעלה באירופה
נראה לי זה ברור לכולם שאין ליענקלה דרייב לדחוף את מכבי באמת למעלה. הביצה המקומית זה המהות וכל השאר זה בונוס.
הלואי יוציא 3 מליון יורו, אבל אם לא יגיעו זרים על מי יוציאו את זה? יש תקרת שכר ברורה של חצי מליון יורו גג לשחקן בכיר וכרגע כמה שחקנים מתכוונים להביא ? 1-2?
שיהיה בלם טוב. יש לך אפשרות לצרף בלם ברמה גבוהה שלא יתפוס תקן של זר ויאפשר לך להביא זר למקום אחר. בשוק שהישראלי הבכיר בו זה איתן אזולאי זה מאסט. חייב ללכת על זהכובע קש אמר:חבל על שימיץ'. לדעתי הוא בלם טוב ואנחנו יכולים להרוויח ממנו אבל אם בכר לא מחזיק ממנו אין מה להשאיר אותו
Smurk אמר:שיהיה בלם טוב. יש לך אפשרות לצרף בלם ברמה גבוהה שלא יתפוס תקן של זר ויאפשר לך להביא זר למקום אחר. בשוק שהישראלי הבכיר בו זה איתן אזולאי זה מאסט. חייב ללכת על זהכובע קש אמר:חבל על שימיץ'. לדעתי הוא בלם טוב ואנחנו יכולים להרוויח ממנו אבל אם בכר לא מחזיק ממנו אין מה להשאיר אותו
Smile אמר:DelPiero אמר:Smile אמר:אם אפשר להכניס יותר כסף בלי להגדיל את ההשקעה, אתה בתור בעל עסק היית מגדיל את ההשקעה? זה עסק לכל דבר.
אני חושב שעד סוף החלון הזה יוציאו לפחות 3 מליון יורו רק על העברות.
אנשים שמצפים מיעקלה להגדיל השקעה זה אנשים שחושבים שיש לו מוטיבציה להביא את מכבי להיות בדרג אחד למעלה באירופה
נראה לי זה ברור לכולם שאין ליענקלה דרייב לדחוף את מכבי באמת למעלה. הביצה המקומית זה המהות וכל השאר זה בונוס.
הלואי יוציא 3 מליון יורו, אבל אם לא יגיעו זרים על מי יוציאו את זה? יש תקרת שכר ברורה של חצי מליון יורו גג לשחקן בכיר וכרגע כמה שחקנים מתכוונים להביא ? 1-2?
רק אזולאי זה 1-2 מליון יורו.
נהואל לא יבוא חינם עד כמה שזכור לי
מה עם כנף
הבונבון האוקראיני שמדברים עליו עכשיו
עד סוף החלון יצא פה לפחות 3 מליון יורו רק העברות
שחקן פצצה לפי מה? יש סרטון שראית שאתה לא משתף או שנטו לפי פרופיל? סתם מעניין אותי, אם יש סרטון מוזמן לשתף.Smurk אמר:נראה שחקן פצצה, מעניין על חשבון מי. לאור הטרגדיה של סק אני לא שולל שזה על חשבונו. הלוואי הלוואי שיגיעו שחקנים בפרופיל הזה גם להתקפה.