• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לפי נחמני במכבי מאשרים את ההתעיינות. הוא מוסיף שמדובר ביהודי

אמור להגיע בהשאלה דרך אגב. מצד אחד רכש מאוד מרשים, מצד שני קצת תחושת פספוס כי הוא על המשבצת של השחקן הכי יציב בסגל לדעתי שזה שון (שני בלמים עם רגל שמאל). נראה אם זה מפנה מקום לזר נוסף.

Smurk אמר:
אמור להגיע בהשאלה דרך אגב. מצד אחד רכש מאוד מרשים, מצד שני קצת תחושת פספוס כי הוא על המשבצת של השחקן הכי יציב בסגל לדעתי שזה שון (שני בלמים עם רגל שמאל). נראה אם זה מפנה מקום לזר נוסף.

בכלל לא פספוס. טוב מאוד שיהיה שחקן ברמה שיכול להחליף את גולדברג ולתת לו לנוח מידי פעם.
גם אל תשכח שסיבוב הראשון אנחנו נחסר את גולדברג

בירקי אמר:
נירגרין תן לנו בשר אמיתי. זה נראה לגיבוי. מה עם ישראלים.

יש ניסיון לרכוש את טוריאל. הפועל מקשים מאוד ודורשים סכום יחסית גבוה עליו.

יעקנלה מוכן להשקיע 3 מיליון יורו על ניב יהושע ומאור לוי

כוכבי המנג׳ר פה וכאלה, איך הוא מבחינת מהירות? יש סרטון של הנסיך האוקראיני?

‏לורנצו שימיץ' בדרכו החוצה ממכבי חיפה, הירוקים ינסו למכור אותו לאחר חתימתו של אלכסנדר סירוטה ויפנו מקום לזר נוסף. יתכן והשחקן ישאר בסגל לצמד המשחקים נגד סבאח בשל היעדרותו של שון גולדברג ומצבו של עבדולאי סק

ספורט 5

מחבב את שימיץ, אחלה שחקן אבל צעד טוב לאור השוק הדל בישראלים. יאללה זר לכנף וזר למרכז השדה ואפשר לסגור את הסגל.

אם הוא יהודי החתמה מעולה, בלם רגל שמאל גיל פצצה ובא בעצמו ממדינה במלחמה.

חבל על שימיץ'. לדעתי הוא בלם טוב ואנחנו יכולים להרוויח ממנו אבל אם בכר לא מחזיק ממנו אין מה להשאיר אותו

DelPiero אמר:
Smile אמר:
אם אפשר להכניס יותר כסף בלי להגדיל את ההשקעה, אתה בתור בעל עסק היית מגדיל את ההשקעה? זה עסק לכל דבר.
אני חושב שעד סוף החלון הזה יוציאו לפחות 3 מליון יורו רק על העברות.

אנשים שמצפים מיעקלה להגדיל השקעה זה אנשים שחושבים שיש לו מוטיבציה להביא את מכבי להיות בדרג אחד למעלה באירופה

נראה לי זה ברור לכולם שאין ליענקלה דרייב לדחוף את מכבי באמת למעלה. הביצה המקומית זה המהות וכל השאר זה בונוס.
הלואי יוציא 3 מליון יורו, אבל אם לא יגיעו זרים על מי יוציאו את זה? יש תקרת שכר ברורה של חצי מליון יורו גג לשחקן בכיר וכרגע כמה שחקנים מתכוונים להביא ? 1-2?

רק אזולאי זה 1-2 מליון יורו.
נהואל לא יבוא חינם עד כמה שזכור לי
מה עם כנף
הבונבון האוקראיני שמדברים עליו עכשיו

עד סוף החלון יצא פה לפחות 3 מליון יורו רק העברות

כובע קש אמר:
חבל על שימיץ'. לדעתי הוא בלם טוב ואנחנו יכולים להרוויח ממנו אבל אם בכר לא מחזיק ממנו אין מה להשאיר אותו
שיהיה בלם טוב. יש לך אפשרות לצרף בלם ברמה גבוהה שלא יתפוס תקן של זר ויאפשר לך להביא זר למקום אחר. בשוק שהישראלי הבכיר בו זה איתן אזולאי זה מאסט. חייב ללכת על זה

Smurk אמר:
כובע קש אמר:
שיהיה בלם טוב. יש לך אפשרות לצרף בלם ברמה גבוהה שלא יתפוס תקן של זר ויאפשר לך להביא זר למקום אחר. בשוק שהישראלי הבכיר בו זה איתן אזולאי זה מאסט. חייב ללכת על זה

מסכים

Smile אמר:
DelPiero אמר:
Smile אמר:
אם אפשר להכניס יותר כסף בלי להגדיל את ההשקעה, אתה בתור בעל עסק היית מגדיל את ההשקעה? זה עסק לכל דבר.
אני חושב שעד סוף החלון הזה יוציאו לפחות 3 מליון יורו רק על העברות.

אנשים שמצפים מיעקלה להגדיל השקעה זה אנשים שחושבים שיש לו מוטיבציה להביא את מכבי להיות בדרג אחד למעלה באירופה

נראה לי זה ברור לכולם שאין ליענקלה דרייב לדחוף את מכבי באמת למעלה. הביצה המקומית זה המהות וכל השאר זה בונוס.
הלואי יוציא 3 מליון יורו, אבל אם לא יגיעו זרים על מי יוציאו את זה? יש תקרת שכר ברורה של חצי מליון יורו גג לשחקן בכיר וכרגע כמה שחקנים מתכוונים להביא ? 1-2?

רק אזולאי זה 1-2 מליון יורו.
נהואל לא יבוא חינם עד כמה שזכור לי
מה עם כנף
הבונבון האוקראיני שמדברים עליו עכשיו

עד סוף החלון יצא פה לפחות 3 מליון יורו רק העברות

גם אם ייצא 40 מיליון יורו אנחנו עדיין נהיה במאזן חיובי בסכימה של 3 שנים אחרונות

אגב פעם עשיתי פה עבודת מחקר והראתי שכמעט תמיד אנחנו מוציאים 3-3.5 מיליון יורו על העברות בחלון קיץ חוץ ממקרים בודדים כמו בקיץ ההוא שהבאנו את מנדז'ק והשאר בחינם בלי להוציא שקל.

Smurk אמר:
נראה שחקן פצצה, מעניין על חשבון מי. לאור הטרגדיה של סק אני לא שולל שזה על חשבונו. הלוואי הלוואי שיגיעו שחקנים בפרופיל הזה גם להתקפה.
שחקן פצצה לפי מה? יש סרטון שראית שאתה לא משתף או שנטו לפי פרופיל? סתם מעניין אותי, אם יש סרטון מוזמן לשתף.
אגב הוא עם רגל שמאל אז במקום סק הוא לא.

מכבי התחילה לפנות לשוק האוקראיני שזה שוק של שחקנים בצמיחה ורואים את זה בנבחרת למרות היורו החלש שהם עשו.
בינואר היה שחקן אוקראיני קשר 10 שמשחק גם בכנף שהיה סגור ונפל על דברים טכניים ברגע האחרון בגלל שלא היה מספיק זמן.
מעודד לראות שפונים לשווקים האלה שבצמיחה ומוכנים להגיע בזמן מלחמה.

גם מועדונים כמו איאקס ברייטון ספורטינג ובנפיקה לא מוציאות את כל מה שמכניסות, מסכים שהמועדון צריך לעלות מדרגה בסכומי העברה אבל הציפייה שנוציא את כל שהרווחנו לא נכונה וזה לא התנהלות של מועדון בריא.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה