• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גולדשטיין טוען בחדשות הספורט שרוצים עוד בלם זר חוץ מסירוטה. מה?

אולי יודעים שסק לא ממשיך. בכל אופן עדיין חסר לנו כל כך הרבה איכות ואני לא רואה איך אנחנו מצליחים להעיף את שואו. זה הדבר הראשון שהיו צריכים לעשות. אלברמן מביך תקע אותנו עם בינוניים

silvas אמר:
לא הבנתי למה לא הולכים על הישאם לאיוס?
גם בטח זול יחסית וגם הצהבת הולכים עליו.
עדיף שיהיה אצלנו מאשר אצלם.

הפועל רוצים עליו מליון וחצי יורו איזה זול, עדיף כבר שישימו את הכסף הזה על טוקלומטי

בלם יהודי זה אחלה אבל מה עם כנפיים? על 2 קיצוניים איכותיים תקום ותיפול העונה שלנו, אם נצליח לפגוע יהיה לנו סגל שבפוטנציאל לא רחוק מהאיכות של עונת הצמפיונס.

Apoc אמר:
Liberman אמר:
Apoc אמר:
הייתי נכנס איתך גם על 2.5 מיליון אירו מרוב שאני בטוח
אבל גם לדחוף לך סמל וחתימה לעונה שלמה זה אחלה
חכה שהוא יגיע אבל רשמית ושזו תהיה האופציה באמת לפני שאתה פותח נושא התערבות

אפשר להצטרף להתערבות?

The more the merrier

אני בצד שלך

Liberman אמר:
Apoc אמר:
Liberman אמר:
אפשר להצטרף להתערבות?

The more the merrier

אני בצד שלך

טוקלומטי הוא מהסוג שעם הכוונה טובה הוא כוכב על בליגה... אין סיבה שלא יהיו לו המספרים של דין דוד. בן 19 הבחור. אזולאי יכול להיות פה אבל מכייון שהוא באולימפיאדה הוא בכלל לא יהיה זמין לאימונים בחודש הקרוב אז לא לוחצים, נראה לי המספרים ידועים. הבעיה שלי היא הויתור על צעירים מהר מדי ומשכון העתיד, בנוגע לשנה הקרובה יהיה לנו סגל יותר טוב משנה שעברה וגם שם הפסדנו לדעתי בגלל שחרור של שחקן אחד)שרי)

gargy אמר:
Judokan אמר:
Apoc אמר:
הייתי נכנס איתך גם על 2.5 מיליון אירו מרוב שאני בטוח
אבל גם לדחוף לך סמל וחתימה לעונה שלמה זה אחלה
חכה שהוא יגיע אבל רשמית ושזו תהיה האופציה באמת לפני שאתה פותח נושא התערבות

יאללה, זורם. אפתח נושא אם החבר האוקראיני יחתום ונקבל אישור על הפרטים. שא ברכה, מכניסים עניין לפורום

אתה באמת מתכנן להמר שנממש אופציה על שחקן ב 2.5 מיליון יורו? לא עדיף להמר שישראל תיקח את היורו הבא? יש יותר סיכוי נראה לי..

בלם יהודי, שמשחק בנבחרת אירופית סבירה, ואמור על הנייר להיות בלם איכותי, בעמדה שאין בה כמעט ישראלים אפילו סבירים. נראה לי שבמחירי השוק שמתחילים להיווצר, מתישהו שחר ייאלץ על ידי המציאות לשבור את התבנית שלו ולהעלות את התקרה של דמי העברה.
אם הבחור הזה יהיה מוצלח, מרגיש לי שיהיה מאוד קשה להתחיל לחפש אלטרנטיבה טובה יותר באותו כסף (בשונה ממועמד זר).

מהמר שזה צעד לעבר פרידה מדניאל בקרוב והחתמה של מגן ימני זר. הייתי רוצה להאמין שלא ופשוט מצאו הזדמנות טובה לפנות מקום לזר נוסף.

אם מביאים בלם יהודי צריך להביא 2 שחקני כנף זרים וקשר אחורי זר במקום שואו.

גורמים בחיפה העריכו שבכל מקרה אזולאי ישחק בחיפה, גם אם זו תהיה עסקת העברה תמורת כסף. אגב, בחיפה יבדקו פעם נוספת את האפשרות לטרייד "הגיוני" מבחינתם עם מכבי פתח תקוה במסגרתו עידן טוקלומטי יגיע לכפר גלים

זה לא יאומן שפה הולכים בפינצטה, ממול בתל אביב. מסתערים על כולם. אפשר להתווכח על הרבה דברים אם זה ראוי או לא. אבל שם יהיה להם את מילסון. דוידה, תורגמן, מדמון, לאיוס. כל כך הרבה שחקנים שיכולים לעבור בדריבל שחקנים. אנו נתפלל שחזיזה וחג׳ג׳ יהיו בריאים….. איזה הזוי.

חוץ מילסון כל השמות שציינת בינוניים, דוידה ולאיוס זה חן עזרא ועידן ורד של 2024.
שני כנפיים זרים ברמה לא רק שיסגרו פער אלא יהפכו אותנו לקבוצה הכי מסוכנת ואיכותית בליגה ביי פאר.

Hulk אמר:
שני כנפיים זרים ברמה לא רק שיסגרו פער אלא יהפכו אותנו לקבוצה הכי מסוכנת ואיכותית בליגה ביי פאר.

אתה באמת חושב שינחיתו לך פה שני כנף זרים שבאמת יהיו מוצלחים? ולגביי הזלזול בהם, יש סיכוי לא רע שמשהו אצל לאיוס/ דוידה יתחבר. דברים כאלה משתנים ואז זה נהפך למפלצת. גם ליוואי גרסיה בקש היה נראה לא מספיק שלם…

בירקי אמר:
Hulk אמר:

אתה באמת חושב שינחיתו לך פה שני כנף זרים שבאמת יהיו מוצלחים? ולגביי הזלזול בהם, יש סיכוי לא רע שמשהו אצל לאיוס/ דוידה יתחבר. דברים כאלה משתנים ואז זה נהפך למפלצת. גם ליוואי גרסיה בקש היה נראה לא מספיק שלם…
ליוואי גרסיה היה נראה שחקן בקש וביתר ומאוד הרשים למרות סיומת חלשה.
לאיוס ודוידה זה בנייה לרחוב גם אם היה לך אותם היית חייב להביא שני זרים לכנפיים,אני חושב שחזיזה וחגג מחליפים טובים וחגג מוכשר לא פחות מהם וגם לא שחקן טיפש כמו דוידה או עם בעיות מנטאליות כמו לאיוס.

אני אופטימי לגבי זה המועדון הראה אחוזי פגיעה מאוד טובים עם זרים למעט שואו לא נפלנו עם זרים בשנים האחרונות.

Hulk אמר:

לא כזה פשוט להביא זרים (ובטח שלא ברמה גבוהה) בגלל המצב...

האוקראיני יהודי או שהוא יחשב זר?

GreenGirl אמר:
Hulk אמר:

אי אפשר להגיד לא פשוט להביא זרים יום אחרי שהבאת בלם מדינמו קייב ושחקן סופר איכותי.
הוא אמנם ייחשב יהודי כחלק מחוק השבות אבל אין בינו לבין ישראל שום קשר, מדובר על שחקן שאמר בראיון שהמנהג שלו זה להצטלב לפני שהוא עולה למגרש.
עדיף לחכות גם לסוף אגוסט להביא זרים נכונים מאשר בגלל חלון בעייתי אחד (בגלל המלחמה) להביא בובלים מהשוק הישראלי בחוזים ל3-4 שנים ודמי העברה מופרכים.

אזולאי
קשר אחורי זר
2 כנפיים זרים
והסגל מוכן
בפועל יגיע איזה טוריאל שיסגור פינה

כיוף
דניאל סירוטה סק קורנו
עלי זר גאבר/אזולאי
נהואל פיירו חזיזה

Hulk אמר:
GreenGirl אמר:
Hulk אמר:

אי אפשר להגיד לא פשוט להביא זרים יום אחרי שהבאת בלם מדינמו קייב ושחקן סופר איכותי.
הוא אמנם ייחשב יהודי כחלק מחוק השבות אבל אין בינו לבין ישראל שום קשר, מדובר על שחקן שאמר בראיון שהמנהג שלו זה להצטלב לפני שהוא עולה למגרש.
עדיף לחכות גם לסוף אגוסט להביא זרים נכונים מאשר בגלל חלון בעייתי אחד (בגלל המלחמה) להביא בובלים מהשוק הישראלי בחוזים ל3-4 שנים ודמי העברה מופרכים.

בגדול הוא ממדינה שגם נמצאת במלחמה...

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה