The real Tsepo
תנו לו את הסרט
גולדשטיין טוען בחדשות הספורט שרוצים עוד בלם זר חוץ מסירוטה. מה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
silvas אמר:לא הבנתי למה לא הולכים על הישאם לאיוס?
גם בטח זול יחסית וגם הצהבת הולכים עליו.
עדיף שיהיה אצלנו מאשר אצלם.
Apoc אמר:Liberman אמר:Apoc אמר:הייתי נכנס איתך גם על 2.5 מיליון אירו מרוב שאני בטוח
אבל גם לדחוף לך סמל וחתימה לעונה שלמה זה אחלה
חכה שהוא יגיע אבל רשמית ושזו תהיה האופציה באמת לפני שאתה פותח נושא התערבות
אפשר להצטרף להתערבות?
The more the merrier
Liberman אמר:Apoc אמר:Liberman אמר:אפשר להצטרף להתערבות?
The more the merrier
אני בצד שלך
Liberman אמר:Apoc אמר:Liberman אמר:אפשר להצטרף להתערבות?
The more the merrier
אני בצד שלך
gargy אמר:Judokan אמר:Apoc אמר:הייתי נכנס איתך גם על 2.5 מיליון אירו מרוב שאני בטוח
אבל גם לדחוף לך סמל וחתימה לעונה שלמה זה אחלה
חכה שהוא יגיע אבל רשמית ושזו תהיה האופציה באמת לפני שאתה פותח נושא התערבות
יאללה, זורם. אפתח נושא אם החבר האוקראיני יחתום ונקבל אישור על הפרטים. שא ברכה, מכניסים עניין לפורום
אתה באמת מתכנן להמר שנממש אופציה על שחקן ב 2.5 מיליון יורו? לא עדיף להמר שישראל תיקח את היורו הבא? יש יותר סיכוי נראה לי..
Hulk אמר:חוץ מילסון כל השמות שציינת בינוניים, דוידה ולאיוס זה חן עזרא ועידן ורד של 2024.
שני כנפיים זרים ברמה לא רק שיסגרו פער אלא יהפכו אותנו לקבוצה הכי מסוכנת ואיכותית בליגה ביי פאר.
ליוואי גרסיה היה נראה שחקן בקש וביתר ומאוד הרשים למרות סיומת חלשה.בירקי אמר:Hulk אמר:חוץ מילסון כל השמות שציינת בינוניים, דוידה ולאיוס זה חן עזרא ועידן ורד של 2024.
שני כנפיים זרים ברמה לא רק שיסגרו פער אלא יהפכו אותנו לקבוצה הכי מסוכנת ואיכותית בליגה ביי פאר.
אתה באמת חושב שינחיתו לך פה שני כנף זרים שבאמת יהיו מוצלחים? ולגביי הזלזול בהם, יש סיכוי לא רע שמשהו אצל לאיוס/ דוידה יתחבר. דברים כאלה משתנים ואז זה נהפך למפלצת. גם ליוואי גרסיה בקש היה נראה לא מספיק שלם…
Hulk אמר:חוץ מילסון כל השמות שציינת בינוניים, דוידה ולאיוס זה חן עזרא ועידן ורד של 2024.
אי אפשר להגיד לא פשוט להביא זרים יום אחרי שהבאת בלם מדינמו קייב ושחקן סופר איכותי.GreenGirl אמר:Hulk אמר:חוץ מילסון כל השמות שציינת בינוניים, דוידה ולאיוס זה חן עזרא ועידן ורד של 2024.
לא כזה פשוט להביא זרים (ובטח שלא ברמה גבוהה) בגלל המצב...
האוקראיני יהודי או שהוא יחשב זר?
Hulk אמר:אי אפשר להגיד לא פשוט להביא זרים יום אחרי שהבאת בלם מדינמו קייב ושחקן סופר איכותי.GreenGirl אמר:Hulk אמר:חוץ מילסון כל השמות שציינת בינוניים, דוידה ולאיוס זה חן עזרא ועידן ורד של 2024.
לא כזה פשוט להביא זרים (ובטח שלא ברמה גבוהה) בגלל המצב...
האוקראיני יהודי או שהוא יחשב זר?
הוא אמנם ייחשב יהודי כחלק מחוק השבות אבל אין בינו לבין ישראל שום קשר, מדובר על שחקן שאמר בראיון שהמנהג שלו זה להצטלב לפני שהוא עולה למגרש.
עדיף לחכות גם לסוף אגוסט להביא זרים נכונים מאשר בגלל חלון בעייתי אחד (בגלל המלחמה) להביא בובלים מהשוק הישראלי בחוזים ל3-4 שנים ודמי העברה מופרכים.