• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ברק.י אמר:
מהמר שזה צעד לעבר פרידה מדניאל בקרוב והחתמה של מגן ימני זר. הייתי רוצה להאמין שלא ופשוט מצאו הזדמנות טובה לפנות מקום לזר נוסף.
למה שתחתים מגן ימני זר, אם יש לך את פיינגולד, קנדיל ואלימלך?
אם מכבי ת"א לקחה אליפות עם רוי רביבו בשמאל (שווה ערך לפיינגולד מבחינתי), ואבישי כהן/עידו שחר/נחמיאס/אלתורים כאלה ואחרים כמגן ימני, אין שום סיבה שאצלנו נצטרך משהו מעבר לפיינגולד.

אני מת על זה שכולכם שלחתם את שון לספסל כאילו הוא לא השחקן הכי יציב בקבוצה. לנצח אנדרייטד. אחלה שוני

אני מקווה שאם מוכרים את מאור לוי בלי טרייד אז לפחןת מיליון יורו.

אין פה עניין של להוריד לספסל. יש עונה ארוכה, פציעות הרחקות, בסופו של דבר יהיה מספיק דקות לכולם.

בוא נחכה ונראה מה יהיה. אם שימיץ' משוחרר וסירוטה נרשם כישראלי ובהנחה ששואו לא ממשיך פה יש לנו מקום ל3 זרים בסגל.

אני לא רואה את בכר משאיר מקום של זר פנוי לעונה שלמה ובהנחה שאזולאי בסוף כן יגיע זה אומר שיגיעו עוד לפחות 4 שחקנים (וגם אם הוא לא יגיע, זה אומר שיגיעו עוד לפחות 3).

התקשורת לא יודעת שום דבר ואפילו לא עושים את ההקשר המינימלי הזה ששימיץ' שוחרר כדי לפנות מקום של זר אז לא הייתי ניזון מהם כרגע.

גולדשטיין מפרסם בספורט5 שעסקת אזולאי תקועה כי מאור לוי לא יעבור לנתניה

Ganjot אמר:
ברק.י אמר:
מהמר שזה צעד לעבר פרידה מדניאל בקרוב והחתמה של מגן ימני זר. הייתי רוצה להאמין שלא ופשוט מצאו הזדמנות טובה לפנות מקום לזר נוסף.
אם מכבי ת"א לקחה אליפות עם רוי רביבו בשמאל (שווה ערך לפיינגולד מבחינתי), ואבישי כהן/עידו שחר/נחמיאס/אלתורים כאלה ואחרים כמגן ימני, אין שום סיבה שאצלנו נצטרך משהו מעבר לפיינגולד.

זה מה שאני חושב שיקרה. לא מה שהייתי רוצה שיקרה.
לא יודע כמה בכר סומך על פיינגולד וזה מותיר אותנו בלי מגן ימני עם אוריינטציה הגנתית שמתאים לקו 4.

מאמין שרק בהמשך החלון יתבהר אם יהיה פה מגן ימני או קיצוני ימני.

ברק.י אמר:
Ganjot אמר:
ברק.י אמר:

זה מה שאני חושב שיקרה. לא מה שהייתי רוצה שיקרה.
לא יודע כמה בכר סומך על פיינגולד וזה מותיר אותנו בלי מגן ימני עם אוריינטציה הגנתית שמתאים לקו 4.

מאמין שרק בהמשך החלון יתבהר אם יהיה פה מגן ימני או קיצוני ימני.
אין סיכוי שיגיע מגן ימני זר

למה שלא נביא בעצם את גולסה על תקן גוני נאור?

הוא יותר טוב ממנו הרי

נו באמת איזה גולסה. מעבר לאישי איתו הוא גמור פיזית. שנה מהיום הוא פורש

גולסה הבן זונה , מי שחירבן עלינו פעם…. לא נהיה פה מקום בשבילו כשיזדקן -. שיילך לבאר שבע.

כשמשתמשים מעלים את השמות גולסה ואלחמיד כמועמדים לגיטימיים, אני מתחיל להיות מודאג.

Kozmo אמר:
כשמשתמשים מעלים את השמות גולסה ואלחמיד כמועמדים לגיטימיים, אני מתחיל להיות מודאג.

זה מאז ומעולם היה פה ככה
אנשים אוהבים לעצבן

גולדשטיין טוען שנירוסטה יגיע ב500 אלף אירו דמי השאלה בנוסף לסעיף חובת רכישה תמורת 2.3 מיליון אירו נוספים במידה והוא ישחק פה לפחות 80 אחוז מהמשחקים
בשכר של 400 אלף אירו

נשמע קצת מונפץ

Nirgreen אמר:
למה שלא נביא בעצם את גולסה על תקן גוני נאור?

הוא יותר טוב ממנו הרי

אחד מהבני זונות הגדולים בהיסטוריה
מקווה שזה אפילו לא עולה בתור בדיחה

אם זה באמת הסכום רכישה העתידי אז אפשר להגיד שמראש בונים עליו במועדון לעונה אחת בלבד.

אין מצב שהם ישימו 2.3 מיליון על בלם בטח יספסלו אותו בסוף העונה לא משנה כמה טוב הוא יהיה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה