• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ע"פ הערכות אצילי ישוחרר ללא תמורה מאל עין ואף יזכה לפיצוי חלקי על חוזהו העומד על 1.8 מיליון אירו. במידה ואצילי יהיה שחקן חופשי, מכבי חיפה צפויה לעשות צעד על מנת לצרף את מי שהיה חלק מרכזי בזכייה בשלוש אליפויות ובקמפיין ליגת האלופות.

ישנה מורכבות בכל הקשור לנושא המס וכן הפער בין השכר הגבוה ביותר שמכבי חיפה שילמה (600 אלף אירו) לשכרו הנוכחי (1.8 מיליון אירו). אם הדברים עם מכבי חיפה לא יסתדרו, לא מן הנמנע כי אצילי ימשיך לתחנה רביעית במספר בחו"ל. הערכה שבמוקדם או במאוחר הוא ישוב למכבי חיפה גם אם זה לא יהיה בקיץ הזה.

גולדשטיין

DelPiero אמר:
אתם חושבים ששחר באמת יחרוג שוב מתקרת השכר בשביל אצילי ? קשה לי להאמין
שחר ואצילי בקשרים טובים מאוד, אצילי אמר בראיון ששחר הוא כמו אבא בשבילו ואם הוא היה אומר לו לא לצאת לאמירויות הוא לא היה יוצא מלכתחילה, באופן כללי הוא גם זוכר לו שהוא לקח אותו בזמנו אחרי הפרשה שאף אחד אחר לא היה מוכן. יש שם קשר טוב.

Smurk אמר:
לדעתי הוא עושה עוד שנה בחול ואז חוזר.
בקפריסין לדעתי הוא לא יקבל הצעה אחרי מה שהיה בניקוסיה, ביוון הגדולות לא יקחו אותו והשאר לא משלמות.

אני חושב שאלא אם הסוכנים מצליחים לארגן לו הצעה בתאילנד/סין (אם זה בכלל מעניין אותו, למרות שגם שם לא משלמים סכומים גדולים כבר כמו בעבר), הסיכוי היחיד שלו זה לקבל הצעה מליגה סרבית בסגנון של פרטיזן או סטיאווה בוקרשט (כל השאר לדעתי לא משלמות סכומים כאלה או לא יתאבדו עליו אחרי עונה כזו, בגילו, עם הרזומה שלו בחו''ל).

הוא צריך להחליט אם הוא יורד לקבוצה בסדר גודל של מכבי חיפה (אבל לא מכבי חיפה עצמה), כולל בשכר שלו (מה שיכול להוריד את השכר שלו אם וכאשר יחזור לפה בעתיד) ואם בשביל "להרוויח" את המס שהוא מפסיד הוא מוכן להמשיך "לסבול" ולהזיז את המשפחה שלו שוב ממדינה למדינה.

מפה זה כבר החלטה שלו.

Smurk אמר:
ליפקין מחרמן עם פרסום שאצילי ישוחרר השבוע

הוא בוודאות סיים באל-עין
השאלה אם יבחר לחזור לארץ או להמשיך לטייל בעולם (סין?)

לא סתם אל עין בועטים אותו משם, מי שחושב שזה אותו אצילי ששיחק אצלנו נאיבי.
לי זה מריח כמו עקיצה

Hulk אמר:
לי זה מריח כמו עקיצה
כולנו מכירים את עומר אצילי, זה אותו אחד שהסריח את הדשא בגראנדה ובאפועל ניקוסיה.

זה שחקן שלא מתאים לו לשחק בחול (ואני מופתע שעוד קבוצות מתעניינות בו ברצינות ולא שמות לב לעניין הזה) וזה שחקן שכל פעם שחזר מהביקורים האלה באירופה (בין אם זה למכבי ת''א בפעם הראשונה או אלינו בפעם השנייה) ידע לצאת מזה ולחזור כמו גדול

Smile אמר:
Smurk אמר:

הוא בוודאות סיים באל-עין
סין זה כבר לא כמו פעם, אין שם את הסכומים האלה

Hulk אמר:
לי זה מריח כמו עקיצה

קודם כל בפעמים שהוא שיחק הוא כן בישל וכבש פשוט לא נתנו לו יותר מידי הזדמנויות.
עומר זה שחקן של תשוקה, של אוהדים של אווירה והוא גם צריך שיחבקו אותו- כל התנאים האלה לא היו שם.
עומר שחקן גדול מי שאומר לא להביא אותו מבחינתי לא פחות מהזוי

Smile אמר:
Smurk אמר:

הוא בוודאות סיים באל-עין

עוד שנה בסרביה

שישלמו כמה שצריך ושינחיתו אותו פה כבר אתמול.
יש לשחר מלא כסף לבזבז וזה גם סוגר לנו פינה שאנחנו כל כך צריכים

Smurk אמר:
Smile אמר:
Smurk אמר:

הוא בוודאות סיים באל-עין

עוד שנה בסרביה
כמה אתה חושב שכבר ישלמו לו בסרביה? ואני לא בטוח שהם יתנו לו חוזה לעונה בלבד (או שהוא ירצה חוזה לעונה בלבד) ואז הוא יכול "להיתקע" שם

silvas אמר:
ברק.י אמר:
https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-24/1,1,4,49232/467655.html?ref=hp

מה הפואנטה בפרסום כתבה שצריכים שובר שיוויון כמו יחזקאל כשכבר ברור שהוא לא בדרך אלינו? לא מצליח להבין ממי מגיע ציטוט כזה ומה המסר שהוא מנסה להעביר..

אם עדיין לא הבנתם, בן-דור הוא לא באמת כתב/פרשן ספורט, הוא אוהד סוג ג' שכותב כאחרון האוהדים את משאלות ליבו ואת מחשבותיו והוא פשוט מכסה את זה ב"גורמים במכבי חיפה", "בחיפה מבינים", "אמר גורם במכבי חיפה" וכו'....

כזו תת רמה וממשיכים להעסיק אותו. ככה זה נראה.

מקווה שיקבל נזיפה מדודו.
מה הקטע לאזכר שחקן שבדרך ליריבה?

לגבי עומר אצילי -
כסף זה פתיר.
במקום לשלם על כרטיס של שחקן רכש 2 מיליון יורו, תן לו מענק חתימה של 1-1.5 מיליון יורו וסגרת את פינת "ההפסד שלו".

מאחל לו להצליח לא פחות משני האזולאי הקודמים שהיו פה במילניום הנוכחי

נראה שהרכש הבא יהיה קיצוני זר. תוהה לעצמי לאיזה צד יבחרו להביא קודם - צד ימין דחוף יותר מבחינת חוסרים בסגל, אבל לשם אצילי יכול להיות רלוונטי בהמשך, כשבצד שמאל יש מי שישחק כרגע, אבל אין ישראלי שאפשרי להביא לחזק את העמדה.

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
Smile אמר:
הוא בוודאות סיים באל-עין

עוד שנה בסרביה
כמה אתה חושב שכבר ישלמו לו בסרביה? ואני לא בטוח שהם יתנו לו חוזה לעונה בלבד (או שהוא ירצה חוזה לעונה בלבד) ואז הוא יכול "להיתקע" שם

על פי חוקי המס בארץ, אצילי יצטרך לשלם כחמישים אחוזים מההכנסות שלו מאז שעזב את הארץ לפני כשנה. מדובר בסכומי עתק. שכרו של אצילי בקבוצה מהאמירויות עומד על 1.8 מיליון יורו לעונה בחוזה לשנתיים. לצד זה, אצילי נמכר בקיץ שעבר תמורת שני מיליון יורו, כאשר 800 אלף מתוכם הלכו לשחקן כמענק. כלומר, אם עומר אצילי יאלץ לחזור לישראל, הוא ישלם לרשויות המס סכום אדיר של למעלה ממיליון יורו (כארבעה מיליון שקלים). כל המהלך שעשה קשר בין ה-30 עם המעבר לאל עין היה כלכלי נטו, כך שחזרה לארץ היא לא בדיוק מה שתוכנן מראש.

גם אם ירוויח חצי מיליון יורו זה שווב לו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה