• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מי שאומר 2 מיליון מחיר מצוין לא מסתכל מטר קדימה, עוד שנתיים הוא יכול להיות קשר שובר שויון שאפשר להעיף לאירופה במחיר של 6-8 מיליון לפחות.
אם הוא עוזב זה רק נותן תוקף לפחד שלי שבכר ממשיך עם ההשמדה שיטתית של עתודות צעירות.

Smurk אמר:
לפי צנצי פיפא עלולה להודיע על השעייה מיידית של קבוצות ישראליות מאירופה. תסגרו את אצילי זריז כי בקצב הזה זרים באמת לא יבואו לכאן

זה לא חדש. היה ידוע מזמן שיש כנס לנושא לפני תחילת המשחקים. לפי ההתאחדות, עבדו קשה כדי שיפול בהצבעה.

Hulk אמר:
מי שאומר 2 מיליון מחיר מצוין לא מסתכל מטר קדימה, עוד שנתיים הוא יכול להיות קשר שובר שויון שאפשר להעיף לאירופה במחיר של 6-8 מיליון לפחות.
אם הוא עוזב זה רק נותן תוקף לפחד שלי שבכר ממשיך עם ההשמדה שיטתית של עתודות צעירות.

עוד שנתיים הוא גם יכול להיות שחקן אמצע טבלה בליגה. בנתיים הוא בדרך חזרה בהשאלה לזיו אריה.

אגב נחמני אמר שהם מאוד קשוחים עם אצילי בנושא הפיצוי ומוכנים לתת לו רק 400K.

Smurk אמר:
Hulk אמר:

עוד שנתיים הוא גם יכול להיות שחקן אמצע טבלה בליגה. בנתיים הוא בדרך חזרה בהשאלה לזיו אריה.
הוא בדרך להשאלה כי בכר לא מאמין בלבנות שחקנים צעירים למרות שבמסיבת העיתונאים האחרונה ניסה לספר משהו אחר.
תמיד יש את הסיכון שלא יפרוץ אבל 900 אלף יורו שתעשה עליו רווח זה לא יתרום כלום למועדון.
זה אסון לשחרר ישראלי עם פוטנציאל במצב השוק הנוכחי.

לנחמני אני לא מאמין אם הוא אומר לי שיש אור בחוץ, אי אפשר להתייחס אליו ברצינות.

Hulk אמר:
Smurk אמר:
Hulk אמר:

הוא בדרך להשאלה כי בכר לא מאמין בלבנות שחקנים צעירים למרות שבמסיבת העיתונאים האחרונה ניסה לספר משהו אחר.
תמיד יש את הסיכון שלא יפרוץ אבל 900 אלף יורו שתעשה עליו רווח זה לא יתרום כלום למועדון.
זה אסון לשחרר ישראלי עם פוטנציאל במצב השוק הנוכחי.

הוא בדרך לצאת כי הוא לא התקאלם משהו וגם מסאי לא נתן לו יותר מדי דקות.

מסאי נתן לו יותר מידי דקות על ההתחלה, ומאז נתניה בגביע מחק אותו.
לא רק הוא נמחק גם קינדה לא הייתי ממהר להסיק מזה

Hulk אמר:
מסאי נתן לו יותר מידי דקות על ההתחלה, ומאז נתניה בגביע מחק אותו.
לא רק הוא נמחק גם קינדה לא הייתי ממהר להסיק מזה
בשורה התחתונה נמחק וסביר להניח שהיה יוצא גם אם מסאי היה נשאר.

אם נותנים לקאסה ללכת כשהוא לפני חצי שנה נרכש עם מבט לעתיד והוא רק בן 19 אז זה פשוט בדיחה

Apoc אמר:
אם נותנים לקאסה ללכת כשהוא לפני חצי שנה נרכש עם מבט לעתיד והוא רק בן 19 אז זה פשוט בדיחה

לגמרי. ואגב בן 18* קשה לי להאמין שקיים איש מקצוע רציני שיחליט שזה לא זה על סמך ה7 משחקים שהוא שיחק בגיל 18 בקבוצה שהוא רק הגיע אליה

קאסה שחקן כשרוני מאוד ולא הייתי מוכר אותו בשום אופן, אלא אם הוא רוצה להתקדם לליגה טובה יותר.
הייתי משאיר אותו בכיף ברוטציה כקשר חמישי או משאיל אותו לקבוצה בליגה שהוא יהיה בה שחקן הרכב.

ממה שראיתי ממנו אבל הוא כישרון על.

אליאור אמר:
קאסה שחקן כשרוני מאוד ולא הייתי מוכר אותו בשום אופן, אלא אם הוא רוצה להתקדם לליגה טובה יותר.
הייתי משאיר אותו בכיף ברוטציה כקשר חמישי או משאיל אותו לקבוצה בליגה שהוא יהיה בה שחקן הרכב.

ממה שראיתי ממנו אבל הוא כישרון על.

מסכים.. לא מוכרים סתם ככה בני 18...

כמו שזה נראה כרגע הייתי משאיר אותו אצלינו.
יקבל העונה הרבה דקות עם הקישור הדליל שלנו
במיוחד ששואו על המטוס ולא הביאו אף קשר חוץ מאזולאי

אליאור אמר:
מאמין שיגיע קשר אחורי זר
למען האמת אני לא חושב.

אני רואה את ג'אבר ומוחמד כ6, לא 8 ולא נעליים.
השאלה המרכזית פה אם בכר רואה את קינדה כשחקן מספיק טוב להתחרות עם אזולאי על המשבצת של ה8 או שהוא יביא שם זר, אבל 6 אני לא חושב שיגיע.
מעל זה יש את רפאלוב וסבע (שגם קינדה יכול לשחק שם קצת) ואולי יבוא עוד זר כמו נהואל שמסוגל לתת דקות ב10.

כלומר סה''כ יש לנו לפחות 6 שחקנים על ה6,8,10 וזה עוד בלי לספור שחקנים כמו גוני, קאסה, בן שימול וכו'

הסימן שאלה העיקרי פה מבחינתי זה האם בכר מחזיק מקינדה או לא מחזיק ממנו.

אני מבין שיש מקומות לזרים על הנייר אבל אני לא רואה מצב שבכר מחזיק מקינדה שחקן משמעותי ושמו סכום כזה על אזולאי ויביאו עוד זר בכיר לאמצע.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
מאמין שיגיע קשר אחורי זר
למען האמת אני לא חושב.

השאלה המרכזית פה אם בכר רואה את קינדה כשחקן מספיק טוב להתחרות עם אזולאי על המשבצת של ה8 או שהוא יביא שם זר, אבל 6 אני לא חושב שיגיע.
מעל זה יש את רפאלוב וסבע (שגם קינדה יכול לשחק שם קצת) ואולי יבוא עוד זר כמו נהואל שמסוגל לתת דקות ב10.

כלומר סה''כ יש לנו לפחות 6 שחקנים על ה6,8,10 וזה עוד בלי לספור שחקנים כמו גוני, קאסה, בן שימול וכו'

אני מבין שיש מקומות לזרים על הנייר אבל אני לא רואה מצב שבכר מחזיק מקינדה שחקן משמעותי ושמו סכום כזה על אזולאי ויביאו עוד זר בכיר לאמצע.

בכר תיעדף את מוחמד כשחקן שמשחק מעל קשר אחורי אחר.
הוא שיחק איתו ככה מעל נטע לביא, ואחר כך מעל אבו פאני. וכרגע אין לו בסגל את השחקן המתאים לזה (אלא אם הוא בונה על ג'אבר שהיו לו הבלחות כאלה בשנה שעברה).
בכל מקרה, דווקא לפי הסגנון שבו בכר משחק, קשר אמצע נוסף הוא פער ודאי.

וגם - אין שום סיכוי בעולם שבכר בונה על קינדה לרוטציה בעמדת ה8. הוא 7 קילומטר מכל מה שבכר מחפש בקשרים שלו. תעבור על כל השנים של בכר, אין שם שחקנים כמו קינדה.
אני מאמין שהוא יכוון שקינדה יתחרה עם סבע על העמדה הקדמית בשלישיית הקישור.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
מאמין שיגיע קשר אחורי זר
למען האמת אני לא חושב.

בכר תיעדף את מוחמד כשחקן שמשחק מעל קשר אחורי אחר.
הוא שיחק איתו ככה מעל נטע לביא, ואחר כך מעל אבו פאני. וכרגע אין לו בסגל את השחקן המתאים לזה (אלא אם הוא בונה על ג'אבר שהיו לו הבלחות כאלה בשנה שעברה).
בכל מקרה, דווקא לפי הסגנון שבו בכר משחק, קשר אמצע נוסף הוא פער ודאי.

וגם - אין שום סיכוי בעולם שבכר בונה על קינדה לרוטציה בעמדת ה8. הוא 7 קילומטר מכל מה שבכר מחפש בקשרים שלו. תעבור על כל השנים של בכר, אין שם שחקנים כמו קינדה.
אני מאמין שהוא יכוון שקינדה יתחרה עם סבע על העמדה הקדמית בשלישיית הקישור.
כל הכתבים מדברים על זה שהוא מייעד לו את ה8.

אני מבין למה בכר לא רוצה/רואה את מוחמד כ6, אבל הוא בעייתי מאוד ב8 בעיקר בגלל ה0 תרומה התקפית.

ג'אבר טוב ב6 הרבה יותר מאשר שהוא טוב ב8.

אבל מפה זה כבר איך בכר רואה ומחזיק משחקני הקישור שלו.

קינדה יכול להיות ה-8 בליגה במשחקים מול הקטנות אם בכר שיחק לפני שנתיים עם קשר אחורי אחד בסוף העונה.
בלי קשר לזה מוחמד הוא לא קשר אחורי אלא יותר 8 (גם אם הוא לא תורם התקפית) וכמו שלפני שנתיים היה לנו את נטע לביא ב-6 אני מאמין שגם עכשיו בכר ירצה קשר אחורי זר במקומו.

גנואה מעוניינת במתווה הכולל השאלה בתשלום לעונה אחת ואופציית רכישה גבוהה יותר מזו שהירוקים שילמו על קאסה להפועל ירושלים (1.1 מיליון אירו).

מכבי חיפה כבר הייתה קרובה להשאיל אותו בחזרה להפועל ירושלים, אך כעת המעבר שלו לבירה מתעכב זה בשל השיחות בין האיטלקים לסגנית האלופה הישראלית. הצדדים דנים על גובה סעיף הרכישה של הקשר הצעיר.

גולדשטיין

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה