ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:לפי צנצי פיפא עלולה להודיע על השעייה מיידית של קבוצות ישראליות מאירופה. תסגרו את אצילי זריז כי בקצב הזה זרים באמת לא יבואו לכאן
Hulk אמר:מי שאומר 2 מיליון מחיר מצוין לא מסתכל מטר קדימה, עוד שנתיים הוא יכול להיות קשר שובר שויון שאפשר להעיף לאירופה במחיר של 6-8 מיליון לפחות.
אם הוא עוזב זה רק נותן תוקף לפחד שלי שבכר ממשיך עם ההשמדה שיטתית של עתודות צעירות.
הוא בדרך להשאלה כי בכר לא מאמין בלבנות שחקנים צעירים למרות שבמסיבת העיתונאים האחרונה ניסה לספר משהו אחר.Smurk אמר:Hulk אמר:מי שאומר 2 מיליון מחיר מצוין לא מסתכל מטר קדימה, עוד שנתיים הוא יכול להיות קשר שובר שויון שאפשר להעיף לאירופה במחיר של 6-8 מיליון לפחות.
אם הוא עוזב זה רק נותן תוקף לפחד שלי שבכר ממשיך עם ההשמדה שיטתית של עתודות צעירות.
עוד שנתיים הוא גם יכול להיות שחקן אמצע טבלה בליגה. בנתיים הוא בדרך חזרה בהשאלה לזיו אריה.
Hulk אמר:הוא בדרך להשאלה כי בכר לא מאמין בלבנות שחקנים צעירים למרות שבמסיבת העיתונאים האחרונה ניסה לספר משהו אחר.Smurk אמר:Hulk אמר:מי שאומר 2 מיליון מחיר מצוין לא מסתכל מטר קדימה, עוד שנתיים הוא יכול להיות קשר שובר שויון שאפשר להעיף לאירופה במחיר של 6-8 מיליון לפחות.
עוד שנתיים הוא גם יכול להיות שחקן אמצע טבלה בליגה. בנתיים הוא בדרך חזרה בהשאלה לזיו אריה.
תמיד יש את הסיכון שלא יפרוץ אבל 900 אלף יורו שתעשה עליו רווח זה לא יתרום כלום למועדון.
זה אסון לשחרר ישראלי עם פוטנציאל במצב השוק הנוכחי.
בשורה התחתונה נמחק וסביר להניח שהיה יוצא גם אם מסאי היה נשאר.Hulk אמר:מסאי נתן לו יותר מידי דקות על ההתחלה, ומאז נתניה בגביע מחק אותו.
לא רק הוא נמחק גם קינדה לא הייתי ממהר להסיק מזה
Apoc אמר:אם נותנים לקאסה ללכת כשהוא לפני חצי שנה נרכש עם מבט לעתיד והוא רק בן 19 אז זה פשוט בדיחה
אליאור אמר:קאסה שחקן כשרוני מאוד ולא הייתי מוכר אותו בשום אופן, אלא אם הוא רוצה להתקדם לליגה טובה יותר.
הייתי משאיר אותו בכיף ברוטציה כקשר חמישי או משאיל אותו לקבוצה בליגה שהוא יהיה בה שחקן הרכב.
ממה שראיתי ממנו אבל הוא כישרון על.
למען האמת אני לא חושב.אליאור אמר:מאמין שיגיע קשר אחורי זר
KevinDurant אמר:למען האמת אני לא חושב.אליאור אמר:מאמין שיגיע קשר אחורי זר
אני רואה את ג'אבר ומוחמד כ6, לא 8 ולא נעליים.
השאלה המרכזית פה אם בכר רואה את קינדה כשחקן מספיק טוב להתחרות עם אזולאי על המשבצת של ה8 או שהוא יביא שם זר, אבל 6 אני לא חושב שיגיע.
מעל זה יש את רפאלוב וסבע (שגם קינדה יכול לשחק שם קצת) ואולי יבוא עוד זר כמו נהואל שמסוגל לתת דקות ב10.
כלומר סה''כ יש לנו לפחות 6 שחקנים על ה6,8,10 וזה עוד בלי לספור שחקנים כמו גוני, קאסה, בן שימול וכו'
הסימן שאלה העיקרי פה מבחינתי זה האם בכר מחזיק מקינדה או לא מחזיק ממנו.
אני מבין שיש מקומות לזרים על הנייר אבל אני לא רואה מצב שבכר מחזיק מקינדה שחקן משמעותי ושמו סכום כזה על אזולאי ויביאו עוד זר בכיר לאמצע.
כל הכתבים מדברים על זה שהוא מייעד לו את ה8.Judokan אמר:KevinDurant אמר:למען האמת אני לא חושב.אליאור אמר:מאמין שיגיע קשר אחורי זר
אני רואה את ג'אבר ומוחמד כ6, לא 8 ולא נעליים.
השאלה המרכזית פה אם בכר רואה את קינדה כשחקן מספיק טוב להתחרות עם אזולאי על המשבצת של ה8 או שהוא יביא שם זר, אבל 6 אני לא חושב שיגיע.
מעל זה יש את רפאלוב וסבע (שגם קינדה יכול לשחק שם קצת) ואולי יבוא עוד זר כמו נהואל שמסוגל לתת דקות ב10.
כלומר סה''כ יש לנו לפחות 6 שחקנים על ה6,8,10 וזה עוד בלי לספור שחקנים כמו גוני, קאסה, בן שימול וכו'
הסימן שאלה העיקרי פה מבחינתי זה האם בכר מחזיק מקינדה או לא מחזיק ממנו.
אני מבין שיש מקומות לזרים על הנייר אבל אני לא רואה מצב שבכר מחזיק מקינדה שחקן משמעותי ושמו סכום כזה על אזולאי ויביאו עוד זר בכיר לאמצע.
בכר תיעדף את מוחמד כשחקן שמשחק מעל קשר אחורי אחר.
הוא שיחק איתו ככה מעל נטע לביא, ואחר כך מעל אבו פאני. וכרגע אין לו בסגל את השחקן המתאים לזה (אלא אם הוא בונה על ג'אבר שהיו לו הבלחות כאלה בשנה שעברה).
בכל מקרה, דווקא לפי הסגנון שבו בכר משחק, קשר אמצע נוסף הוא פער ודאי.
וגם - אין שום סיכוי בעולם שבכר בונה על קינדה לרוטציה בעמדת ה8. הוא 7 קילומטר מכל מה שבכר מחפש בקשרים שלו. תעבור על כל השנים של בכר, אין שם שחקנים כמו קינדה.
אני מאמין שהוא יכוון שקינדה יתחרה עם סבע על העמדה הקדמית בשלישיית הקישור.