• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בשביל העניין קצת כי משעמם - בקבוצות פייסבוק ואינסטגרם מדווחים על התעניינות/הצעה בקשר האחורי שבקישור:

https://www.transfermarkt.com/jeremy-gelin/profil/spieler/288237

Smurk אמר:
באיטליה כותבים שההצעה של גנואה היא השאלה פלוס אופציה ב-2.3 מיליון יורו

https://x.com/DIRETTADCM/status/1814311629389000998?t=texZ537Ps8PwNj4W1G_lCw&s=19

חרא של עסקה.

הוא גם לא ישחק וגם הם לא יממשו את האופציה אז נקבל שחקן צעיר שלא שיחק כדורגל כמעט שנה וחצי בשנים הכי קריטיות להתפתחות שלו

מרגיש ש"השאלה פלוס אופציה של 2.3 מיליון אירו" הולך להיות מוטיב חוזר העונה

silvas אמר:
קבל הרכבים שאמורים כבר היום לנצח כל קבוצה (כולל מכבי ת"א):

שוער שקר כלשהו
קורנו - שונגו - סק - סירוטה - חזיזה
עלי - ג'אבר - אזולאי
דוד - פיירו

שוער שקר כלשהו
קורנו - שונגו - סק - סונדגרן
עלי - אזולאי
רפאלוב
דוד - פיירו - חזיזה

שקר כלשהו
קורנו - סירוטה - סק - סונדגרן - חזיזה
עלי - ג'אבר
רפאלוב
דוד - פיירו

ולציין שבשלושת הרכבים האלו לא השתמשתי בחג'ג', סייף, קינדה, שוראנוב וסבע. (שזה ספסל חזק לכל הדעות)

אז בוא לא נחליש את המוצר.
המוצר טוב מאוד ואפשר להפוך אותו למצוין.
כולנו יודעים שלפחות זר אחד יגיע לחלק הקדמי ואולי גם אצילי אם הכל יסתדר.
סירוטה לא ישחק בלם ימין, חזיזה זה נחמד מאוד שאתה רושם אותו בהרכב אבל הוא לא מסוגל להשלים 30 דק' אפילו

המאמן שלך אוהב ודוגל ב4-3-3 וכרגע (כולל כל תקופת ההכנה) הוא לא שיחק במערך הזה פעם אחת כי אין לו שום אפשרות וגם הוא דיבר על זה.

בסוף בכל ההרכבים שלך יש 3-4 שחקנים (ופרגנתי) שמסוגלים לתת גול.

בסוף ההרכב שרשמת היה פה שנה שעברה וסיים 11 פער ממכבי תא לא גדולה מדי, זה לעצום עיניים.

אליאור אמר:
גם בשנה שעברה הצורך שלנו בשחקני כנף איכותיים זעק לשמיים והשנה אנחנו בפחות שחקן הכנף הכי איכותי ואמין מבחינת פציעות שהיה לנו בשנה שעברה. מה יש פה? חג'ג', סייף וחזיזה, שלפחות לגבי חזיזה יש ספק רציני מאוד באשר ליכולת שלו להיות שחקן כדורגל פעיל בכלל. נשארנו עם שני שחקנים כשחג'ג' עדיין לא הוכיח את עצמו מבלינת איכות או מבחינת יכולת לסיים עונה בלי בליגה הבכירה בלי פציעת עומס והעדרות משמעותית, וסייף הוא שחקן בינוני.

מבחינת הכנפיים אין פה כלום. מבחינת שוער כיוף הוא לא ברמה בשום צורה. אלה דברים שחייבים לטפל בהם. הסגל עצמו הוא כן איכותי ברובו אבל יש כאן חורים משמעותיים.
כמו שכתבתי כרגע דווקא זמן זה משהו שלדעתי יש לנו אבל אני מקווה שימצאו זרים איכותיים, יחזירו את אצילי ויביאו שוער טוב יותר מכיוף.
לגמרי.

בסוף חסר פה בהתקפה עוד 2 שחקנים שיתנו מספרים טובים ויהיו משמעותיים וידעו לפרוץ הגנות ולהוסיף יצירתיות.

אין כמעט שום יצירתיות בהרכבים שנכתבו למעלה, אולי 2 שחקנים שמסוגלים לעשות פעולה מפתיעה עם הכדור וליצור גול מכלום, ככה לא לוקחים אליפות

חתיכת בושה ההצעה הזו, לתת להם אותו להשאלה לקבוצת מילואים ואופציה מביכה.
בחיים לא היה בארץ קשר אמצע עם נתונים פיזיים ופוטנציאל כמו של קאסה והם מוותרים עלזה.

זאת הצעה מביכה. פחות מ5 מליון היום על פרוספקט צעיר אין מה למכור

עסקה שהיא חתיכת דילמה.
למכור את קאסה כרגע (ובטח להשאיל אותו) זה הרבה יותר הפסד מרווח. מנגד, קשה לעצור שחקן שמקבל הצעה מסריה א ורוצה לעבור לשם.

מבחינת קאסה, הסיכויים להצליח שם נמוכים ושחקנים לפניו שיצאו לסריה/יצאו לחו״ל מוקדם נכשלו. מנגד, לא בטוח אם יקבל הצעה כזו בעתיד וזו הזדמנות שקשה לוותר עליה, בטח כשאין לו מקום בסגל כרגע והאלטרנטיה שלו זה השאלה להפועל ירושלים.

ברק.י אמר:
עסקה שהיא חתיכת דילמה.
למכור את קאסה כרגע (ובטח להשאיל אותו) זה הרבה יותר הפסד מרווח. מנגד, קשה לעצור שחקן שמקבל הצעה מסריה א ורוצה לעבור לשם.

מבחינת קאסה, הסיכויים להצליח שם נמוכים ושחקנים לפניו שיצאו לסריה/יצאו לחו״ל מוקדם נכשלו. מנגד, לא בטוח אם יקבל הצעה כזו בעתיד וזו הזדמנות שקשה לוותר עליה, בטח כשאין לו מקום בסגל כרגע והאלטרנטיה שלו זה השאלה להפועל ירושלים.

אין כאן שום דילמה - התשובה היא "תודה, אבל לא". עם כל הכבוד לרצון של קאסה ללכת לחמם ספסל במילואים שם.
הוא חתם על חוזה פה, והגיע הזמן להפסיק עם הג'נטלמניות המוקצנת.

Judokan אמר:
ברק.י אמר:
עסקה שהיא חתיכת דילמה.

אין כאן שום דילמה - התשובה היא "תודה, אבל לא". עם כל הכבוד לרצון של קאסה ללכת לחמם ספסל במילואים שם.

השאלה מה הבטיחו לו כשבחר לחתום פה ולא אצל היריבה. אם לא ניתן לו לצאת ולא יהיה לו מקום אצלנו, זה יכול להשפיע על פוטנציאליים באים שנרצה לשווק להם את הבחירה בנו.

כבחירה ״נקייה״, ברור שלא משחרר.

ברק.י אמר:
Judokan אמר:
ברק.י אמר:
עסקה שהיא חתיכת דילמה.

השאלה מה הבטיחו לו כשבחר לחתום פה ולא אצל היריבה. אם לא ניתן לו לצאת ולא יהיה לו מקום אצלנו, זה יכול להשפיע על פוטנציאליים באים שנרצה לשווק להם את הבחירה בנו.

כבחירה ״נקייה״, ברור שלא משחרר.
חוזה צריך לכבד משני הכיוונים.
השקיעו עליו 1.2 מיליון יורו על שחקן צעיר ולא מוכר מדי בציפייה שהוא יתרום למועדון מקצועית. עם כל הכבוד זו לא הצעה מבאיירן כמו במקרה של דניאל פרץ שבאמת אי אפשר למנוע דבר כזה משחקן.
שיתמודד ויתבאס, יקום מזה וימשיך לשחק כדורגל. אם הוא קיבל הצעה כזאת היום, יקבל כזאת גם בהמשך במידה וישחק כדורגל טוב פה.
אי אפשר לשחרר שחקנים כל שני וחמישי בגלל הבטחות ובסוף להתקע עם שחקנים פח במחירים מופקעים.

זאת שנה קריטית לקאסה
אין לו מה לצאת לאיטליה
הוא צריך להיות מושאל להפועל ירושלים
לעשות עונה טובה ולחזור אלינו עונה הבאה כשחקן הרכב
כל יציאה שלו לחול כרגע תעכב לו את ההתפתחות
עם כל הכבוד זה לא מנור סולומון ולא גלוך
הייתי מציע לו לא להמר על הקריירה שלו

Liberman אמר:
זאת שנה קריטית לקאסה
אין לו מה לצאת לאיטליה
הוא הולך לשחק בליגת מילואים באיטליה, לא בבאיירן מינכן

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
זאת שנה קריטית לקאסה
אין לו מה לצאת לאיטליה
הוא הולך לשחק בליגת מילואים באיטליה, לא בבאיירן מינכן

אין לו מה ללכת לשם
לשרוף שנה
אופציה לא תמומש
חבל על הזמן שלו
הוא לא בשל להרכב אצלנו
אז אחרי שנה במילואים באיטליה ירצו לממש אופציה ויקפיצו אותו לסיריה א? מתערב שלא
שילך להפועל ירושלים ויתן עונה טובה ויחזור שנה הבאה להרכב שלנו או לכל הפחות לרוטציה המשמעותית

אני בכלל הייתי משאיר אותו אצלנו בתור קשר חמישי. הוא יקבל לא מעט דקות כי יש לו איכויות יחודיות שאין לשום קשר אחר בסגל.
את גוני נאור הייתי מעיף.

אגב, אולי כדאי למכור את פיירו ליוון ולהביא את טוקלומטי במקום? יש כאן הימור מסוים אבל חוסכים מקום של זר ובנוסף הייתי שמח לחלוץ עם טכניקה טובה יותר.

אליאור אמר:
אני בכלל הייתי משאיר אותו אצלנו בתור קשר חמישי. הוא יקבל לא מעט דקות כי יש לו איכויות יחודיות שאין לשום קשר אחר בסגל.
את גוני נאור הייתי מעיף.

אגב, אולי כדאי למכור את פיירו ליוון ולהביא את טוקלומטי במקום? יש כאן הימור מסוים אבל חוסכים מקום של זר ובנוסף הייתי שמח לחלוץ עם טכניקה טובה יותר.

טוקולמטי לא שחקן ולא צריך לחסוך זר. יש לך מספיק מקום לזרים, כבר עכשיו יש לך 2 וכשפיירו יעזוב יהיה לך מקום ל-3.

נטע לביא רוצה לחזור מתישהו לשחק כדורגל או שהוא מסתפק בלהיות שחקן ספסל בליגה היפנית?

Shocking4U אמר:
נטע לביא רוצה לחזור מתישהו לשחק כדורגל או שהוא מסתפק בלהיות שחקן ספסל בליגה היפנית?

שיר נהנית מיפן

אליאור אמר:
Smurk אמר:
באיטליה כותבים שההצעה של גנואה היא השאלה פלוס אופציה ב-2.3 מיליון יורו

https://x.com/DIRETTADCM/status/1814311629389000998?t=texZ537Ps8PwNj4W1G_lCw&s=19

זה יהיה מאוד מביך לשחרר אותו בהשאלה. אם הם רוצים שישימו 2.5 מיליון ויקנו אותו עכשיו, וגם להצעה כזו הייתי מסכים רק אם השחקן עצמו רוצה להתקדם.

דובר על השאלה בתשלום
ובכל מקרה רוצים להשאיל אותו חזרה לירושלים, אז מה זה משנה לאן הוא מושאל?
אופציה של 2.3 זה נחמד, אבל לדעתי אפשר לדרוש יותר

למה לא לנסות להביא את אליאסי/חייקין/בקשר/ג'וש? הייתי הולך all in על אחד מהם.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה