ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דווקא הראשון שפרסםNirgreen אמר:השופר שוב בדילאי מבחינת דיווחים![]()
Smurk אמר:דווקא הראשון שפרסםNirgreen אמר:השופר שוב בדילאי מבחינת דיווחים![]()
GreenGlory אמר:איך אני רואה את זה:
אם אצילי לא יחתום השבוע בקפריסין אז הוא חוזר אלינו לדעתי, אומוניה לא תחכה לו לעד.
אם אצילי בסוף יחתום אצלינו זה יהיה עסקה ארוכה ומייגעת לדעתי שבאיזשהו שלב (כבר משבוע הבא) נדע שהיא היחידה שהגיונית והיחידה שתקרה והוא יחזור.
לא רואה אותו חותם בתקופה הזאת של בין המצרים, אם הוא חוזר זה יקרה רק באמצע אוגוסט, ועד אז כל יום נזכה לכתבות סטייל הכתבה הזאת של בן דור וגולדשטיין, כי כרגע אצילי מביא את הטראפיק הכי גדול.
העדכון הכי מעניין השבוע יהיה על חתימה בקפריסין, אם זה יקרה או לא יקרה זה יקבע לפה או לפה. לא רואה אותו משאיר את ההצעה של אומוניה מעבר לשבוע הזה ומורח להם את התחת.
Smurk אמר:אירוע קשה מאוד בצפון, סליחה שאני מקשר את זה לכדורגל. אבל מי שחושב שאחרי ההסלמה הצפויה בגזרה יהיה אפשר להביא זרים ברמה חי בקליפ. אין מנוס מללכת אולין על אצילי.
Smurk אמר:אירוע קשה מאוד בצפון, סליחה שאני מקשר את זה לכדורגל. אבל מי שחושב שאחרי ההסלמה הצפויה בגזרה יהיה אפשר להביא זרים ברמה חי בקליפ. אין מנוס מללכת אולין על אצילי.
האמת שיש לי ביקורת על זה שלא הגיעו לכאן זרים עד עכשיו, אבל זה דיון אחר. עכשיו זה הולך להיות קשה פי 5, בוא נראה אם במועדון שלנו מבינים את זה או שממשיכים להתחשבן על המיסוי.Daniel123 אמר:Smurk אמר:אירוע קשה מאוד בצפון, סליחה שאני מקשר את זה לכדורגל. אבל מי שחושב שאחרי ההסלמה הצפויה בגזרה יהיה אפשר להביא זרים ברמה חי בקליפ. אין מנוס מללכת אולין על אצילי.
תודה רבה!
סוף סוף תגובה מציאותית בניגוד לאוהדים כאן שמתלוננים שלא מביאים זרים.
כאילו אנשים פה לא יודעים שאנחנו במלחמה.
אחרי מה שקרה עכשיו שום זר לא ינחת פה בארץ כי הולכת להיות תגובה ויכול להיות שניכנס לימים קשים מאוד.
אני לא בטוח שזה הסנריו עם הפחדן שעומד בראש, כן הסלמה אבל לא הייתי שם את הז'יטונים על מלחמה.Apoc אמר:Smurk אמר:אירוע קשה מאוד בצפון, סליחה שאני מקשר את זה לכדורגל. אבל מי שחושב שאחרי ההסלמה הצפויה בגזרה יהיה אפשר להביא זרים ברמה חי בקליפ. אין מנוס מללכת אולין על אצילי.
את מי זה מעניין כן אצילי לא אצילי (ספויילר: לא יהיה אצילי)
יש מלחמה ואין ליגה
זה היה ברור ועכשיו זה התברר שבעתיים, רק עניין של זמן
מלחמה עם חיזבאללה זה לא כמו מלחמה עם חמאס. אין ליגה לכמה חודשים ארוכים ברגע שדבר כזה מתחיל. משמע ביטול עונה.
אליאור אמר:לפי וייס סיכוי נמוך שאצילי חותם פה.
קיצור, כנראה שגם אם נמכור שחקנים בשלושים מיליון לא ישימו 700 אלף או מיליון על השחקן הכי טוב שאפשר להביא.
Smurk אמר:אני לא בטוח שזה הסנריו עם הפחדן שעומד בראש, כן הסלמה אבל לא הייתי שם את הז'יטונים על מלחמה.Apoc אמר:Smurk אמר:אירוע קשה מאוד בצפון, סליחה שאני מקשר את זה לכדורגל. אבל מי שחושב שאחרי ההסלמה הצפויה בגזרה יהיה אפשר להביא זרים ברמה חי בקליפ. אין מנוס מללכת אולין על אצילי.
את מי זה מעניין כן אצילי לא אצילי (ספויילר: לא יהיה אצילי)
יש מלחמה ואין ליגה
זה היה ברור ועכשיו זה התברר שבעתיים, רק עניין של זמן
מלחמה עם חיזבאללה זה לא כמו מלחמה עם חמאס. אין ליגה לכמה חודשים ארוכים ברגע שדבר כזה מתחיל. משמע ביטול עונה.