• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שורה תחתונה אלברמן לא הביא שחקן משדרג אחד מאז הקיץ של ליגת אלופות (למעט סבע שזה גם לא וואו) וכל שחקן שעזב המחליף שלו 2-3 רמות מתחת למה שהגיע.

קיץ שני ברציפות שאנחנו מגיעים במצב לא טוב לקמפיין אירופי ועם בעיות בסגל והקיץ יצאנו למחנה אימונים עם שוער שני, זה הכל.

אפשר להמשיך להגיד נשפוט עוד חודש ונראה מה יהיה בסוף אבל אני לא רואה את המצב משתנה יותר מדי, מה שלא עשו עד היום אין סיבה שישתנה.

מי שחושב שזה מקרי שהעונה אולי הכי טובה שלנו בהיסטוריה (אליפות + בתים באלופות) הגיעה כשהסגל יצא מוכן למחנה אימונים וסגרו הכל בזמן אז לדעתי הוא הוזה.

חלק מזה שמביאים שחקן מוקדם זה לצמצם את טווח ההתאקלמות שלו בזמן שהוא יכול לעשות לך נזק ולתת לו להתאקלם במשחקי אימון וגביע הטוטו ולא במשחקי ליגה.

זה ההבדל בין להגיע עם קורנו, סונדגרן ופיירו למשחק פלייאוף בליגת האלופות כשהם חמים ומחוברים לקבוצה ומשפיעים לבין להגיע עם שימיץ' למשחק נגד מכבי פ''ת או שואו שלקח לו חודשיים להניע כי הוא בא מאוחר

עם כל הכבוד לנהואל שגם פתח את העונה חלש, לא יאמן שאנחנו רודפים אחרי השחקן הזה כבר כמעט חודשיים.

למי שדאג לאצילי, ירוויח בקפריסין 600K לעונה. יותר ממה שמכבי חיפה הציעה לו

צריך היה להיות טיפש כדי לחתום פה עם ההצעה שנתנו לו. העיקר שלא חרגנו מהמסגרת וניפגש בגביע הטוטו.

Smurk אמר:

כוס אמא שלהם
כמה שאני שונא את ההנהלה שלנו

Smurk אמר:

וואלה אם זה השכר שהוא מקבל שם לחתום פה זאת טמטום מצידו

אני חושב קצת אחרת.
הייתי מת שאצילי יחזור, אבל אפשר גם להבין את הצד השני.
אצילי היה פה כוכב שנתיים וחצי עם דאבל פיגרס, והרוויח 450-500 אלף.
יצא לשנה באמירויות, נתן עונה בינונית מינוס ועכשיו כשהוא חוזר אמור להשתדרג בשכר?
על מה ולמה?
אצילי צריך לנשק את הרגליים למכבי חיפה עם כל הכבוד לפן הכלכלי (ומסכן הוא לא).
עצם זה שהוא גרידי אחרי שמכבי חיפה הצילה לו את הקריירה ואף אחד לא רצה להסתכל עליו, גם מבאס מהצד השני.

silvas אמר:
אני חושב קצת אחרת.
על מה ולמה?
עצם זה שהוא גרידי אחרי שמכבי חיפה הצילה לו את הקריירה ואף אחד לא רצה להסתכל עליו, גם מבאס מהצד השני.
לשאלתך, כן. זה היה ברור שהשכר שהרוויח במכבי חיפה לא תואם את התפוקה שהוא מביא, דור פרץ ויונתן כהן מרוויחים חצי מיליון באהלן אהלן. אצילי שווה 600 בקלות, לשים אותו באותה מדרגת שכר עם דולב חזיזה זה לא רציני.

silvas אמר:
אני חושב קצת אחרת.
על מה ולמה?

נו באמת. לפי ההיגיון הזה, מכבי חיפה צריכה לנשק לאצילי את הרגליים על זה שנתן פה תפוקה מפלצתית במשך שנתיים וחצי, הביא תארים ויוקרה למועדון ומלא כסף, למרות שהרוויח רק חצי מיליון יורו - ושישימו עליו 10% מאותן הכנסות שהוא סידר להן.
הוא הציל את המועדון מ10 השנים הרעות, לא פחות ממה שהמועדון הציל לו את הקריירה. מי ישמע זו הייתה פעולת צדקה של שחר.

למה ההיגיון הזה תופס תמיד רק לטובת המועדון וההתנהלות הביזיונית שלו ונגד שחקנים?

מצחיק שהדיבור היה "שאצילי יחשוב טוב שהוא יוצא לקפריסין כי אחרי שנה הוא יחזור לבית"ר"
בנתיים במועדון מוציאים לתקשורת שמחכים לו בעתיד

גם שני זרים לא יצילו את המצב, ועוד שומעים שמכוונים שאחד מהם יהיה קשר התקפי (מקווה מאוד מאוד שלא 10).
איפה שוער? איפה קשר אחורי? ההחתמה של אצילי הייתה יכולה לסגור לנו שלוש עמדות.
לפחות שיתפסו הזדמנויות ויראו את המגמות כמו הירידה בכושר של סונדגרן וחוסר הרצון שלו להיות פה ויביאו את בן הרוש.

כבר שנתיים אנחנו עם אותו סגל מינוס שחקני מפתח שעזבו ומינוס חשק לשחקנים שנשארו (כמו שקורה בהרבה מקרים).

התנהלות עלובה עד כה של המועדון בחלון הזה. העיקר עכשיו מוציאים הודעות לתקשורת שמאיצים חיפושים וכל מיני חרטות.

מאיצים זאת המילה האהובה עליי
לפחות לא רושמים אופטימיים

ToniKroos אמר:
מאיצים זאת המילה האהובה עליי
לפחות לא רושמים אופטימיים

מילה של כתבים. תירוץ לעצמם למה חודשיים הם לא יודעים כלום, ואז הם יגידו "הנה, יש חדשות רק עכשיו, כי רק עכשיו חיפה הגבירו הילוך!"

אני לא האמנתי שהקיץ הזה יכול להיות יותר גרוע מהקיץ הקודם.
למועדון הזה יש הרס עצמי מרשים במיוחד

אם זה ימשיך ככה היענקל'ך יחזור ובגדול.
ב3 עונות האחרונות הכניס סכומים אדירים מאירופה ומכירות שחקנים
ומה נחת פה במקום? כל מיני כלומניקים כמו שואו וגוני.

אשמח אם הסקאוטים שלנו יתעסקו בלהביא לנו זרים במקום לזיין תמוח על האולימפיאדה בטוויטר

Smurk אמר:
אשמח אם הסקאוטים שלנו יתעסקו בלהביא לנו זרים במקום לזיין תמוח על האולימפיאדה בטוויטר

במכבי חיפה, אתה לא יכול להתקבל לעבודה אם אתה יכול לעשות שני דברים במקביל

Smurk אמר:
יש אחד שמצייץ על כל ספורט שקיים מלבד כדורגל, ברמה שאין לי מושג מתי הוא מספיק לעבוד

Smurk אמר:

תוכל לשלוח קישור?

ולנושא עצמו,הנהלה שנואה אין לי כבר כוח לזה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה