• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא נחכה לסגירת החלון ואז נחפש ראשים

שיעשו טובה וימצאו איזה מסכן מקבוצה בליגה סלובקית או משהו בסגנון שמרוויח 60 אלף דולר לעונה ויציעו לו 300 אלף כדי שיבוא לחתום פה במהירות של טיל בליסטי כמו שעשו עם מאבוקה בזמנו רק כדי שהקהל לא יתפוצץ על המועדון מחרתיים.

דם ירוק!!! אמר:
בקיצר חברים חבל על העצבים..כמו שנה שעברה שפתחנו את העונה ידעתי שהיא אבודה ולא נזכה..גם השנה זה הכיוון..
אח שלי היקר צר לי לאכזב אותך אם אתה חושב שגם בדרך מס יגיעו לפה זרים פתאום ונקח אליפות. זה לא קורה. סגל לא סוגרים בשניה האחרונה סגל סוגרים סוף יולי תחילת אוגוסט גג.
אין קסמים בכדורגל תאמין לי בכל 36 שנותי אני יכול להגיד לך שאיך שתתנהל בקיץ ככה זה יראה גם בתוצאות. מספיק שסבע נפצע אין לך כלום ושום דבר.
הפכנו מקבוצה ומועדון עוצמתי לבדיחה. וכל זה בשנה וחצי. ביזיון אחד גדול לי כבר נגמרו המילים אני מכין את עצמי נפשית

Apoc אמר:
שיעשו טובה וימצאו איזה מסכן מקבוצה בליגה סלובקית או משהו בסגנון שמרוויח 60 אלף דולר לעונה ויציעו לו 300 אלף כדי שיבוא לחתום פה במהירות של טיל בליסטי כמו שעשו עם מאבוקה בזמנו רק כדי שהקהל לא יתפוצץ על המועדון מחרתיים.

עדיף שיתפוצץ

לקחו את הקבוצה הכי טובה בארץ ומועדון במומנטום מטורף ותוך שנתיים הפכו אותנו לבדיחה של הליגה

סבבה הביקורת על אלברמן בחלק מהדברים אבל בואו לדעתי אתם מדברים בחוסר ידיעה.
לדעתי בכר נעול על נהואל ופסל מועמדים אחרים שהציעו לו ובגלל זה הסחבת לפחות בעמדה הזו.

Hulk אמר:
לדעתי בכר נעול על נהואל ופסל מועמדים אחרים שהציעו לו ובגלל זה הסחבת לפחות בעמדה הזו.
כן בגלל זה הכנף ימין הגיע אתמול והחלוץ לא מגיע, גם אותם בכר פסל

Shocking4U אמר:
לקחו את הקבוצה הכי טובה בארץ ומועדון במומנטום מטורף ותוך שנתיים הפכו אותנו לבדיחה של הליגה

מה הפיתרון שאתה מציע במקום? סבבה העפת את אלברמן מי יביא רכש בכר? ראינו מה קרה שקיבל תקציב בלתי מוגבל בכוכב.
או לתת לשחר בגיל 84 להיות מנהל מקצועי..

Hulk אמר:
אם הוא הביא לו מועמדים כמו הבובלים שהוא הביא למסאי מחזק את ידו של ברק בפסילות הללו. חוץ מזה גם את סברינה החתמת רק אתמול

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
מסכים שהוא לא נקי מאשמה לא תשמע אותי אומר שהוא עשה חלון טוב, אבל ברור שנוהאל זה התעקשות של המאמן בעמדה שתוקעת אותך כל הקיץ והוא לא מוכן לזוז ממנה.
ועובדה שבסוף כן הגיע כנף אחד ראוי

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:

מה הפיתרון שאתה מציע במקום? סבבה העפת את אלברמן מי יביא רכש בכר? ראינו מה קרה שקיבל תקציב בלתי מוגבל בכוכב.
או לתת לשחר בגיל 84 להיות מנהל מקצועי..
בוא נתחיל מלהעיף את גנב הדעת הנפוח

Hulk אמר:
KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
מסכים שהוא לא נקי מאשמה לא תשמע אותי אומר שהוא עשה חלון טוב, אבל ברור שנוהאל זה התעקשות של המאמן בעמדה שתוקעת אותך כל הקיץ והוא לא מוכן לזוז ממנה.

מתי הוא הגיע?

Smurk אמר:
Hulk אמר:
KevinDurant אמר:

מתי הוא הגיע?
הגיע בסוף מסכים.
לתחושתי שאם אלברמן אחראי על הרכש בלעדית היה פה מזמן שני כנפיים זרים.

אנחנו פחות מיומיים לסגירה של החלון
המועדון לא אמור להוציא כבר הודעה בשלב הזה אם מישהו באמת לא הולך להגיע? הם לא יודעים כבר?
מה נראה להם שיקרה, יעבור פה איזה כוכב כדורגל במקרה במטוס מעל הארץ ויתרסק כמו באבודים ויהיה חייב לחתום פה?

יש תקדים לדבר כזה למועדון שמשתתף באירופה ב-20 שנה האחרונות?

Hulk אמר:
Smurk אמר:
Hulk אמר:

מתי הוא הגיע?
הגיע בסוף מסכים.

ראינו מה קרה בפעם האחרונה שהוא היה אחראי על הרכש בלעדית. איך נאמר בעדינות, לא הצלחה גדולה.

מעניין אותי איפה כל ה״מקורבים״ פה שכתבו שיש חלוץ זר סגור

Hulk אמר:
Smurk אמר:
Hulk אמר:

מתי הוא הגיע?
הגיע בסוף מסכים.

הדבר האחרון שמנהל מקצועי יכול לעשות זה לבוא בטענות למאמן. או שינחית לו שחקן על הראש או שיביא את מי שהמאמן רוצה. אבל להגיד שבגלל המאמן הוא לא הצליח להביא שחקן זה לא רציני.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה