ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אח שלי היקר צר לי לאכזב אותך אם אתה חושב שגם בדרך מס יגיעו לפה זרים פתאום ונקח אליפות. זה לא קורה. סגל לא סוגרים בשניה האחרונה סגל סוגרים סוף יולי תחילת אוגוסט גג.דם ירוק!!! אמר:בקיצר חברים חבל על העצבים..כמו שנה שעברה שפתחנו את העונה ידעתי שהיא אבודה ולא נזכה..גם השנה זה הכיוון..
Apoc אמר:שיעשו טובה וימצאו איזה מסכן מקבוצה בליגה סלובקית או משהו בסגנון שמרוויח 60 אלף דולר לעונה ויציעו לו 300 אלף כדי שיבוא לחתום פה במהירות של טיל בליסטי כמו שעשו עם מאבוקה בזמנו רק כדי שהקהל לא יתפוצץ על המועדון מחרתיים.
כן בגלל זה הכנף ימין הגיע אתמול והחלוץ לא מגיע, גם אותם בכר פסלHulk אמר:סבבה הביקורת על אלברמן בחלק מהדברים אבל בואו לדעתי אתם מדברים בחוסר ידיעה.
לדעתי בכר נעול על נהואל ופסל מועמדים אחרים שהציעו לו ובגלל זה הסחבת לפחות בעמדה הזו.
Shocking4U אמר:לקחו את הקבוצה הכי טובה בארץ ומועדון במומנטום מטורף ותוך שנתיים הפכו אותנו לבדיחה של הליגה
אם הוא הביא לו מועמדים כמו הבובלים שהוא הביא למסאי מחזק את ידו של ברק בפסילות הללו. חוץ מזה גם את סברינה החתמת רק אתמולHulk אמר:סבבה הביקורת על אלברמן בחלק מהדברים אבל בואו לדעתי אתם מדברים בחוסר ידיעה.
לדעתי בכר נעול על נהואל ופסל מועמדים אחרים שהציעו לו ובגלל זה הסחבת לפחות בעמדה הזו.
מסכים שהוא לא נקי מאשמה לא תשמע אותי אומר שהוא עשה חלון טוב, אבל ברור שנוהאל זה התעקשות של המאמן בעמדה שתוקעת אותך כל הקיץ והוא לא מוכן לזוז ממנה.KevinDurant אמר:כן בגלל זה הכנף ימין הגיע אתמול והחלוץ לא מגיע, גם אותם בכר פסלHulk אמר:סבבה הביקורת על אלברמן בחלק מהדברים אבל בואו לדעתי אתם מדברים בחוסר ידיעה.
בוא נתחיל מלהעיף את גנב הדעת הנפוחHulk אמר:Shocking4U אמר:לקחו את הקבוצה הכי טובה בארץ ומועדון במומנטום מטורף ותוך שנתיים הפכו אותנו לבדיחה של הליגה
מה הפיתרון שאתה מציע במקום? סבבה העפת את אלברמן מי יביא רכש בכר? ראינו מה קרה שקיבל תקציב בלתי מוגבל בכוכב.
או לתת לשחר בגיל 84 להיות מנהל מקצועי..
Hulk אמר:מסכים שהוא לא נקי מאשמה לא תשמע אותי אומר שהוא עשה חלון טוב, אבל ברור שנוהאל זה התעקשות של המאמן בעמדה שתוקעת אותך כל הקיץ והוא לא מוכן לזוז ממנה.KevinDurant אמר:כן בגלל זה הכנף ימין הגיע אתמול והחלוץ לא מגיע, גם אותם בכר פסלHulk אמר:סבבה הביקורת על אלברמן בחלק מהדברים אבל בואו לדעתי אתם מדברים בחוסר ידיעה.
ועובדה שבסוף כן הגיע כנף אחד ראוי
הגיע בסוף מסכים.Smurk אמר:Hulk אמר:מסכים שהוא לא נקי מאשמה לא תשמע אותי אומר שהוא עשה חלון טוב, אבל ברור שנוהאל זה התעקשות של המאמן בעמדה שתוקעת אותך כל הקיץ והוא לא מוכן לזוז ממנה.KevinDurant אמר:כן בגלל זה הכנף ימין הגיע אתמול והחלוץ לא מגיע, גם אותם בכר פסל
מתי הוא הגיע?
Hulk אמר:הגיע בסוף מסכים.Smurk אמר:Hulk אמר:מסכים שהוא לא נקי מאשמה לא תשמע אותי אומר שהוא עשה חלון טוב, אבל ברור שנוהאל זה התעקשות של המאמן בעמדה שתוקעת אותך כל הקיץ והוא לא מוכן לזוז ממנה.
מתי הוא הגיע?
לתחושתי שאם אלברמן אחראי על הרכש בלעדית היה פה מזמן שני כנפיים זרים.
Hulk אמר:הגיע בסוף מסכים.Smurk אמר:Hulk אמר:מסכים שהוא לא נקי מאשמה לא תשמע אותי אומר שהוא עשה חלון טוב, אבל ברור שנוהאל זה התעקשות של המאמן בעמדה שתוקעת אותך כל הקיץ והוא לא מוכן לזוז ממנה.
מתי הוא הגיע?
לתחושתי שאם אלברמן אחראי על הרכש בלעדית היה פה מזמן שני כנפיים זרים.