• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Hulk אמר:
מעדיף להישאר עם חגג וחזיזה עד ינואר מאשר להביא את נהואל.
יותר מזל משכל יש למועדון הזה
למה בדיוק?

בסאגה של נהואל אני לא מאשים את מכבי חיפה
הם חלון שלם מנסים להביא את המטרה מס 1 בכל דרך אפשרית ובסכום שמבקשים
יש לנו פה עסק עם אבו יונס במיקס של לוזון על ספידים שכל פעם מוצאים איך לפוצץ את זה אחרי סיכום

Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
למה בדיוק?
שאולי בינואר נצליח להביא כנף שמאל שובר שוויון שעדיף על נהואל ובנתיים אפשר לחלטר חצי עונה בכנף אחת בדומה למה שבכר עשה בעונה הראשונה עם שרי ששיחק בכנף עד שאצילי הגיע.
לא אידאלי מסכים ואני מתחילת החלון פמפמתי שחייב להביא שני קיצוניים ועל זה תיפול העונה.
אבל מעדיף חצי עונה לחלטר מאשר להיקבר עם שחקן בינוני בחוזה ל4 שנים ונפילה איתו גם תרתיע את שחר לשים סכום כזה על שחקן שוב.

טוב זו התנהלות של מועדון בליגה א' ואני אפילו לא טיפה מגזים.

אזעקת אמת

אנחנו על סף הפיכה להפועל חיפה עם קהל

נו יש חדש או שנצטרך לחכות לפרק האחרון של הדרמה הזאת כדי לגלות איך הדברים נגמרים? רק שלא יעשו לנו סופרנוס

חזיזוש אמר:
יש לנו פה עסק עם אבו יונס במיקס של לוזון על ספידים שכל פעם מוצאים איך לפוצץ את זה אחרי סיכום
מה
יש לך סעיף שחרור שהמועדון לא רצה לשלם, המועדון השני לא ג'נטלמנים כמונו והם לא ימכרו שחקן שהם צריכים מתחת לסעיף שחרור כשהם לא יכולים להביא שחקן

חזיזוש אמר:
אתה לא מאשים את מכבי חיפה שחיכו עם מימוש הסעיף ליומיים לפני סוף החלון ולא בדקו את החוקיות של הסעיף? בשביל מה מעסיקים שם את שוכטוביץ? ליופי?

חזיזוש אמר:
בכל דרך? אם לא הפעלת את הסעיף כנראה שלא בכל דרך

כמעט 30 שנה אני אוהד כדורגל. בחיים לא ראיתי קיץ כל כך מחפיר של מועדון וההנהלה המקצועית שלו, ואני עוקב לא מעט.

אגב, שימו לב מה אלברמן עושה אם אין הוא לא מביא כנף ימין. הוא מצליח ליצור נזק נוסף בזה שהוא כבר הביא לפה את סברינה ב-1.5 ובעצם משאיר את בכר עם אגף שני בלי שחקנים לאגף ימין שהוא מאמין בהם, וזה תוקע גם את הרכש הזה שאני לא רואה איך הוא יקבל דקות ככה.

HaifaWave אמר:
אגב, שימו לב מה אלברמן עושה אם אין הוא לא מביא כנף ימין. הוא מצליח ליצור נזק נוסף בזה שהוא כבר הביא לפה את סברינה ב-1.5 ובעצם משאיר את בכר עם אגף שני בלי שחקנים לאגף ימין שהוא מאמין בהם, וזה תוקע גם את הרכש הזה שאני לא רואה איך הוא יקבל דקות ככה.

סברינה יכול לשחק בימין במידת הצורך. אין סיכוי שהוא לא ישחק, בטח אחרי שגם פיירו בחוץ

Hulk אמר:
Shocking4U אמר:
Hulk אמר:
למה בדיוק?
שאולי בינואר נצליח להביא כנף שמאל שובר שוויון שעדיף על נהואל ובנתיים אפשר לחלטר חצי עונה בכנף אחת בדומה למה שבכר עשה בעונה הראשונה עם שרי ששיחק בכנף עד שאצילי הגיע.
לא אידאלי מסכים ואני מתחילת החלון פמפמתי שחייב להביא שני קיצוניים ועל זה תיפול העונה.
אבל מעדיף חצי עונה לחלטר מאשר להיקבר עם שחקן בינוני בחוזה ל4 שנים ונפילה איתו גם תרתיע את שחר לשים סכום כזה על שחקן שוב.
כן ברור, כבר שנתיים מחפשים פה שחקן שובר שוויון לקו שמאל וקשר 6 וכנף ימין, ראינו את מי הביאו

עדיף שיביאו מי שיש, מעניין לי את התחת כמה כסף זה עולה אני לא רואה חשבון של מכבי חיפה

HaifaWave אמר:
קראתי 3 פעמים את ההודעה ולא הצלחתי להבין תחבירית. תסביר?

צנצי טוען שנהואל יהיה

https://x.com/NZenziper/status/1835706223682834778?t=P-fzsQQdcNnFId3F113Cxw&s=19

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה