למה בדיוק?Hulk אמר:מעדיף להישאר עם חגג וחזיזה עד ינואר מאשר להביא את נהואל.
יותר מזל משכל יש למועדון הזה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
למה בדיוק?Hulk אמר:מעדיף להישאר עם חגג וחזיזה עד ינואר מאשר להביא את נהואל.
שאולי בינואר נצליח להביא כנף שמאל שובר שוויון שעדיף על נהואל ובנתיים אפשר לחלטר חצי עונה בכנף אחת בדומה למה שבכר עשה בעונה הראשונה עם שרי ששיחק בכנף עד שאצילי הגיע.Shocking4U אמר:למה בדיוק?Hulk אמר:מעדיף להישאר עם חגג וחזיזה עד ינואר מאשר להביא את נהואל.
מהחזיזוש אמר:בסאגה של נהואל אני לא מאשים את מכבי חיפה
הם חלון שלם מנסים להביא את המטרה מס 1 בכל דרך אפשרית ובסכום שמבקשים
יש לנו פה עסק עם אבו יונס במיקס של לוזון על ספידים שכל פעם מוצאים איך לפוצץ את זה אחרי סיכום
אתה לא מאשים את מכבי חיפה שחיכו עם מימוש הסעיף ליומיים לפני סוף החלון ולא בדקו את החוקיות של הסעיף? בשביל מה מעסיקים שם את שוכטוביץ? ליופי?חזיזוש אמר:בסאגה של נהואל אני לא מאשים את מכבי חיפה
יש לנו פה עסק עם אבו יונס במיקס של לוזון על ספידים שכל פעם מוצאים איך לפוצץ את זה אחרי סיכום
בכל דרך? אם לא הפעלת את הסעיף כנראה שלא בכל דרךחזיזוש אמר:בסאגה של נהואל אני לא מאשים את מכבי חיפה
Nirgreen אמר:58 שעות לסגירת החלון וחסר פה 2 זרים
Smurk אמר:Nirgreen אמר:58 שעות לסגירת החלון וחסר פה 2 זרים
48
Apoc אמר:Smurk אמר:Nirgreen אמר:58 שעות לסגירת החלון וחסר פה 2 זרים
48
48.5
HaifaWave אמר:אגב, שימו לב מה אלברמן עושה אם אין הוא לא מביא כנף ימין. הוא מצליח ליצור נזק נוסף בזה שהוא כבר הביא לפה את סברינה ב-1.5 ובעצם משאיר את בכר עם אגף שני בלי שחקנים לאגף ימין שהוא מאמין בהם, וזה תוקע גם את הרכש הזה שאני לא רואה איך הוא יקבל דקות ככה.
כן ברור, כבר שנתיים מחפשים פה שחקן שובר שוויון לקו שמאל וקשר 6 וכנף ימין, ראינו את מי הביאוHulk אמר:שאולי בינואר נצליח להביא כנף שמאל שובר שוויון שעדיף על נהואל ובנתיים אפשר לחלטר חצי עונה בכנף אחת בדומה למה שבכר עשה בעונה הראשונה עם שרי ששיחק בכנף עד שאצילי הגיע.Shocking4U אמר:למה בדיוק?Hulk אמר:מעדיף להישאר עם חגג וחזיזה עד ינואר מאשר להביא את נהואל.
לא אידאלי מסכים ואני מתחילת החלון פמפמתי שחייב להביא שני קיצוניים ועל זה תיפול העונה.
אבל מעדיף חצי עונה לחלטר מאשר להיקבר עם שחקן בינוני בחוזה ל4 שנים ונפילה איתו גם תרתיע את שחר לשים סכום כזה על שחקן שוב.
קראתי 3 פעמים את ההודעה ולא הצלחתי להבין תחבירית. תסביר?HaifaWave אמר:אגב, שימו לב מה אלברמן עושה אם אין הוא לא מביא כנף ימין. הוא מצליח ליצור נזק נוסף בזה שהוא כבר הביא לפה את סברינה ב-1.5 ובעצם משאיר את בכר עם אגף שני בלי שחקנים לאגף ימין שהוא מאמין בהם, וזה תוקע גם את הרכש הזה שאני לא רואה איך הוא יקבל דקות ככה.