• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 24 (תוספת זמן) ע״ש חלוצים זרים חופשיים

• יוצר הנושא יוצר הנושא Shocking4U
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דם ירוק!!! אמר:
בן דור מפרסם שכל החלוצים הזרים נפלו...יפנו לשוק הישראלי.

עשויים לפנות
בכל מקרה הוא לא בדיוק בן אדם אמין

כאב ראש גדול למכבי חיפה; 48 שעות לסגירת חלון ההעברות בישראל, כל המועמדים הזרים האפשריים לעמדת החלוץ נפלו, כשכרגע אין חלוץ שנמצא בדרך לכרמל.

בעקבות המצב, במכבי חיפה ינסו לעשות מאמץ של הרגע האחרון כדי להחתים חלוץ, כשלא מן הנמנע שבמועדון יפנו לשוק הישראלי.

אם החלון הזה לא נגמר בפיטורים של אלברמן אז זה בדיחה.

אני אמרתי שרק סברינה יגיע
ואם יגיע ישראלי זה קייס גאנם

ובינתיים פיירו כובש באאק.

חבורה של פושעים. הרסתם את מכבי חיפה.

בקיצר חברים חבל על העצבים..כמו שנה שעברה שפתחנו את העונה ידעתי שהיא אבודה ולא נזכה..גם השנה זה הכיוון..

Smurk אמר:
אם נסגור את החלון עם 4 זרים באמת יהיה מטורף
נחכה עד ליום רביעי כדי לסכם אבל אין ספק שאם סוגרים פה חלון עם 4 זרים זה ביזיון ברמה מטורפת ושום דבר לא יצדיק דבר כזה.

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
נחכה עד ליום רביעי כדי לסכם אבל אין ספק שאם סוגרים פה חלון עם 4 זרים זה ביזיון ברמה מטורפת ושום דבר לא יצדיק דבר כזה.
כמה אפשר לחכות? הגענו למצב הזה כי אנחנו מחכים מחכים ומחכים

אני באמת חושב שזה אחד מהחלונות הכי מבזים שחוויתי כאוהד. זה יותר גרוע מקיצים תחת אלאך וקרלסן. ראשים צריכים להתגלגל על מה שהלך פה.

דם ירוק!!! אמר:
בקיצר חברים חבל על העצבים..כמו שנה שעברה שפתחנו את העונה ידעתי שהיא אבודה ולא נזכה..גם השנה זה הכיוון..

צודק

אם זה לא ייגמר בשני זרים אכזרים יהיה בלאגן, הקהל יהיה שלילי, סגל חסר מאוד ואפשר כבר מראש לסכם על איבוד נקודות מול בית"ר, שני מחזורים אחרי צהבת בבלומפילד במשחק שיכול לסיים את העונה במחזור 7.

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
כמה אפשר לחכות? הגענו למצב הזה כי אנחנו מחכים מחכים ומחכים
זה לא שאנחנו משפיעים על מה שקורה בפועל.

ההתנהלות החלון היא ביזיונית אבל עוד אפשר לצאת פה עם שחקנים טובים בלי קשר להתנהלות הרעה.

אם גם זה לא יקרה, זה כישלון ניהולי ומערכתי עצום של מכבי חיפה ואין לזה שום תירוץ.

Kandaurov אמר:
אז אני מבין שהקריצה של חסן הייתה על סברינה בכלל..

שימשיכו לקרוץ
אני במקום כולם שם עוצם עיניים וסוגר את האור

יעקב שחר לא יודע מה קורה אצלנו אז חסן יודע ??
כולם סתם מבלבלים את הביצים..

יורים לכל הכיוונים ומתפללים לטוב. ככה נראה השבוע האחרון של החלון שלנו. קח אדם רנדומלי ברחוב תעשה אותו מנהל מקצועי והחלון יראה טוב יותר.

Nirgreen אמר:
אלברמן חייב להיות מפוטר ברביעי ב20:00 אם יש פה רק 4 זרים.

מסכים
לראשונה אני מסכים שאלברמן צריך לעוף אם אנחנו נשארים עם פחות משישה זרים (ויש מצב שגם אם לא, כי זו עדיין חרפה).
הבן אדם מילים יפות אבל מדרדר אותנו לתהומות חדשים שנה שנייה ברצף.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה